Bestill online psykologtime

Usikker på hvilken psykolog du skal velge? Da velger du «Anbefal en psykolog for meg» nedenfor så finner vi psykologen hos oss som passer deg best.

Vet du allerede hvilken psykolog du ønsker å bestille hos så velger du «Velg selv blant våre 15+ psykologer» nedenfor.

Det er enkelt å bestille time hos Onlinepsykologene gjennom vårt bestillingssystem ovenfor. Vi har ingen krav til henvisning. Vi er tilgjengelige både dagtid, kveldstid, hverdager og helg. Er du ansatt i et firma som har bedriftsavtale med oss, så bestiller du time ved å klikke på din arbeidsgivers logo på bedriftssiden vår.

Dersom du er eksisterende klient og det ikke er tilgjengelige tider i kalenderen, logg inn i EasyPractice og avtal ny samtale skriftlig.

Ved alvorlige selvmordstanker, konkrete selvmordsplaner eller nylige selvmordsforsøk – ring legevakten telefon 116 117.

Hvilken timelengde bør du velge?

Onlinepsykologene gir deg muligheten til å velge mellom 25, 45, 60 og 90 minutters samtaler, samt parterapi på 90 minutter. Årsaken til de ulike timelengdene er at de kan tjene ulike behov, samt at vi ser at folk etterspør ulike alternativer.

25 minutter
Denne timelengden anbefaler vi kun ved kortere avklaringer, behov for konkrete råd eller drøftinger knyttet til et spesifikt tema eller symptom / plage. Det kan også være nyttig å velge denne timelengden for å bli kjent med psykologen og eventuelt vurdere om du ønsker og har behov for videre behandling. 25 minutter er godt egnet for konsultasjoner som ikke krever at en går i dybden på problemstillinger, eller der vi trenger omfattende informasjon for å hjelpe deg.

45 minutter
Dersom du går jevnlig i behandling hos en av våre psykologer ser vi at det er mange som velger 45 minutters timelengde. 45 minutter går faktisk ganske fort, men er egnet for å følge opp problemstillinger som en jobber med mellom timene, eller dersom en har en viss hyppighet på konsultasjonene, typisk flere ganger i uken, eller minst ukentlig. En får jobbet mye på 45 minutter dersom man er effektiv.

60 minutter
Vår anbefaling for første samtale er 60 eller 90 minutter. Som regel er 60 minutter god nok tid til å komme gjennom problemstillingen du tar kontakt for. Ved denne timelengden kan du og psykologen bli bedre kjent, det er rom for å ta seg tid dersom tema er utfordrende, samt det egner seg også godt ved en del traumebaserte tilnærminger, som EMDR, blant annet. Dersom du har litt mellomrom mellom samtalene kan vi anbefale 60 minutter, typisk ved en gang i uken eller hver andre eller tredje uke.

90 minutter
Dersom du ønsker god tid, har mange tema å ta opp, eller tar kontakt for første gang, anbefaler vi 90 minutter. Med denne timelengden trenger du ikke bekymre deg stort for tiden. Den er anbefalt ved behov for å innhente mye informasjon, ved spesielle utredninger, eller dersom man vil gå inn i utfordrende problemstillinger, som traumer, for eksempel. 90 minutter egner seg også godt for en del terapeutiske tilnærminger, som emosjonsfokusert terapi, psykodynamisk terapi og ved noen typer traumebehandling.

Parterapi
Parterapi har timelengde 90 minutter og er ment for par som tar kontakt sammen. 90 minutter gir relativt god tid til å avklare vansker, det er tid for begge parter å fortelle sine historier, samt god anledning til for psykologen til å komme med sine innspill og forslag til hva som kan jobbes med. Parterapi kan være preget av høy temperatur og det er ofte behov for en del tid for hver av partene å fordøye ting som blir formidlet, derfor er timelengden 90 minutter anbefalt.

Hva våre kunder sier

Les hva våre kunder sier om Onlinepsykologene og våre psykologer.

"Brukervennlig og profesjonelt. Jeg møtte på en psykolog (Linn Øfsti) hvor jeg opplever god kontakt og det fungerer veldig bra mtp Online. Man slipper stress og penger/tid på reising og kan heller hente en kopp te og sitte i vante omgivelser. Anbefales!"
Bestill time 1
Kvinne
38 år

Våre psykologer

Våre psykologer kan hjelpe deg med psykiske plager. De har en samlet bred kompetanse med flere spesialiseringer.

Alle våre psykologer er autoriserte og medlemmer av Norsk Psykologforening. Vi er i dag et team av en rekke autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

3 ofte stilte spørsmål

Priser fra kr 775,- pr konsultasjon. Alle prisene ser du i bookingkalenderen vår ovenfor.

Ja, i bookingkalenderen ser du enkelt hvilke psykologer som er ledig når, du velger psykologen og tidspunktet som passer deg best.

Det er enkelt å bestille time hos Onlinepsykologene og det er ingen krav til henvisning. Vi har ledige timer både på dagtid og kveldstid.
1. Ved å klikke på booking-knappen vil du komme til vår elektroniske booking-kalender, hvor du kan se ledige tider og bestille time hos ønsket psykolog.
2. Etter bestilling får du en automatisk e-post med en nettadresse til et sikkert (kryptert) elektronisk samtalerom, hvor du vil møte psykologen til avtalt tidspunkt.

Pris fra kr 725,- pr konsultasjon. Alle prisene ser du i booking kalenderen vår ovenfor.

Ja, i bookingkalenderen ser du enkelt hvilke psykologer som er ledig når, du velger psykologen og tidspunktet som passer deg best.

Det er enkelt å bestille time hos Onlinepsykologene og det er ingen krav til henvisning. Vi har ledige timer både på dagtid og kveldstid.
1. Ved å klikke på booking-knappen vil du komme til vår elektroniske booking-kalender, hvor du kan se ledige tider og bestille time hos ønsket psykolog.
2. Etter bestilling får du en automatisk e-post med en nettadresse til et sikkert (kryptert) elektronisk samtalerom, hvor du vil møte psykologen til avtalt tidspunkt.

Slik fungerer tjenesten vår

Bestilling og betaling av time gjør du enkelt i vår booking-kalender ovenfor

Du mottar automatisk en e-post med link til et sikkert samtalerom

Din psykolog venter på deg i samtalerommet til avtalt tidspunkt

Vår visjon

Onlinepsykologenes visjon med å tilby online terapi gjennom videokonsultasjon er:

  1. Å øke tilgjengeligheten og senke terskelen for å få tidlig psykologhjelp for alle nordmenn enten man befinner seg i byen, på bygda eller utenlands.
  2. Å forebygge utviklingen av mer alvorlig psykisk lidelse da en lavere terskel og økt tilgjengelighet muliggjør tidligere hjelp.
  3. Å nå nye målgrupper som tradisjonelt ikke oppsøker psykologhjelp grunnet frykt for stigma, isolasjon eller at det oppleves som tungvint og fremmed.

Spørsmål før du bestiller?

Se våre ofte stilte spørsmål eller ta kontakt med oss på telefon eller epost.

Anbefal en psykolog for meg

Bestill en online psykologtime med en av våre erfarne psykologer. Få en time når det passer deg. Pris fra 725,- per konsultasjon.

Send inn skjemaet nedenfor så matcher vi deg opp med psykologen hos oss som er best egnet for deg. Det er helt uforpliktende og kostnadsfritt å sende inn skjemaet, og du velger selv om du ønsker å bestille time hos psykologen.