Psykolog Bjørnar Haara

Bjørnar Haara

Psykolog Bjørnar Haara har god tilgjengelighet i hverdagen mellom kl.08-12 og kl.13-18 fra mandag til fredag. Han tilbyr individuelle samtaler på 45, 60 og 90 minutter og 90 minutters parterapi-samtaler.

Dersom du ønsker samtaler med Bjørnar på sikt er det også mulig å forhåndsbestille en avtale nå slik at du kan sikre deg et tidspunkt som passer deg best.

Faglig bakgrunn

Bjørnar Haara er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen. Han har erfaring, kursing og veiledning i å jobbe med korttids psykodynamisk terapi, som er en emosjonsfokusert terapi, både som individual- og gruppeterapeut. Bjørnar jobber svært relasjonsfokusert og tilbyr også nettbasert parterapi.

Han hjelper mennesker med å komme i kontakt med og bearbeide ubevisste og konfliktfulle følelser i nære relasjoner. For å muliggjøre dette hjelper han med å regulere angst og skaper bevisstgjøring rundt uhensiktsmessige mestringsstrategier som forårsaker symptomene.

Gjennom sitt arbeid i bl.a. spesialisthelsetjenesten har Bjørnar hjulpet mennesker med moderate til alvorlige plager. Bjørnar har også erfaring med å instruere i mindfulnessbasert meditasjon. Han driver også med forskning, holder foredrag og skriver artikler om terapi og psykisk helse.

Min kompetanse