Bjørnar Block-Haara

Psykolog Bjørnar Block-Haara er tilgjengelig mandag til torsdag mellom kl.08-12 og kl.14-17.

Dersom du er eksisterende klient og det ikke er tilgjengelige tider i kalenderen, logg inn i EasyPractice og avtal ny samtale skriftlig.

Dersom du ønsker samtaler med Bjørnar på sikt er det også mulig å forhåndsbestille en avtale skriftlig nå slik at du kan sikre deg et tidspunkt som passer deg best.

Psykolog Bjørnar Block-Haara 1

Faglig bakgrunn

Bjørnar Block-Haara er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen. Bjørnar tar videreutdanning i de korttids psykodynamiske terapimetodene ISTDP og AEDP som han har flere års erfaring, kursing og veiledning i. Dette er aktive  former for emosjons- og relasjonsfokusert terapi.

Bjørnar hjelper deg med å komme i kontakt med og bearbeide ubevisste og konfliktfulle følelser i nære relasjoner og andre ubearbeidede opplevelser. For å muliggjøre dette hjelper han med å skape trygghet, regulere angst og skaper bevisstgjøring rundt uhensiktsmessige mestringsstrategier som forårsaker symptomene. 

Hvordan få en bedre relasjon til seg selv og komme mer i kontakt med og forsterke våre indre uforløste positive ressurser og kilde til selvmedfølelse, håp, styrke, mening, drivkraft og nærhet er også sentralt i terapi med Bjørnar. 

Gjennom sitt arbeid i bl.a. spesialisthelsetjenesten har Bjørnar hjulpet mennesker med moderate til alvorlige plager. Bjørnar har også erfaring med gruppeterapi og å instruere i mindfulnessbasert meditasjon. Han underviser også for profesjonsstudenter i psykologi på UiB, holder webinar og skriver artikler om terapi og psykisk helse.

Bestill time hos Bjørnar