Martine Winther

Martine er pr nå utilgjengelig for nye bookinger.

Psykolog Martine Winther er tilgjengelig for samtaler mandag til fredag på dagtid. Dersom du ønsker samtaler med Martine på sikt er det også mulig å forhåndsbestille en avtale frem i tid slik at du kan sikre deg det tidspunktet som passer deg best.

Psykolog Martine Winther 1

Faglig bakgrunn

Martine er utdannet ved Universitetet i Bergen. Hun har fordypet seg i emosjonsfokusert terapi og kognitiv atferdsterapi. I tillegg er hun i ferd med å ferdigstille en masteroppgave i Allmenn litteraturvitenskap. Hennes doble interesse for det psykoterapeutiske og det litteraturvitenskapelige fagfeltet innebærer at hun undrer seg over og lar seg fascinere av det komplekse ved menneskesinnet, den menneskelige eksistensen og de prosessene mennesket undergår i møte med andre, fra ulike synsvinkler.

Hun har erfaring med å behandle et bredt spekter av vansker, og har særlig interesse for par- og familieutfordringer. Hun er også opptatt av utfordringer knyttet til fertilitet, svangerskap, fødsel, og barsel.

“Det är synd om människorna”, sa August Strindberg i Ett drömspel, og det er det virkelig. Livet er vanskelig, det er så mye som ikke går opp, så mange relasjoner som ikke glir av seg selv, så mange skuffelser, så mye lidelse.

Som psykolog er Martine naturligvis opptatt av alt det som ikke fungerer, men hun er også opptatt av det som synes å være dine fremste talenter, det som er deg, i alt kaoset. Hun er opptatt av å se deg slik du er; et omfattende bilde på godt og ondt, fordi måten en blir sett på, er helt avgjørende for hvordan en føler seg. Martine er opptatt av hvordan du ser ditt liv, hva du behøver for å kunne si at du har det godt, og hva som skal til for at du skal kunne uttrykke deg i tråd med det som er viktig for deg.

Når Martine møter par, er hun opptatt av å forstå begge parter. Hun er også opptatt av at parterapi skal kunne være til nytte for å styrke eller reparere parforholdet, eller for å avslutte parforholdet og samarbeide om veien videre.

Bestill time hos Martine