Tine Ramstad

Psykolog Tine Ramstad er tilgjengelig for samtaler mandager, onsdager og torsdager på ettermiddag og kveldstid mellom kl. 15 og kl. 20. Dersom du ønsker samtaler med Tine på sikt er det også mulig å forhåndsbestille en avtale frem i tid slik at du kan sikre deg det tidspunktet som passer deg best.

Dersom du er eksisterende klient og det ikke er tilgjengelige tider i kalenderen, logg inn i EasyPractice og avtal ny samtale skriftlig.

Psykolog Tine Ramstad

Faglig bakgrunn

Tine Ramstad var ferdig utdannet psykolog ved universitetet i Oslo i 2002.  Hun har en bred jobb erfaring som hun tar med seg inn i samtalene. Som terapeut er hun opptatt at dette er en menneskemøte som skal være ekte, og at en sammen skal utforske de utfordringene som du står i.

Det er særlig tre hovedområder som Tine opplever å ha en spesialkompetanse på. Det første er livsmestring. Hvordan håndtere livet når det butter imot og du kjenner på livskriser/sorg, tankekjør, angst eller depresjon. Det andre området er knyttet til familielivet, både når du er bekymret for dine barn, eller når parrelasjon blir utfordret. Det tredje området er arbeidsliv, og da særlig stress, konflikthåndtering, mestring, utbrenthet, endringer og generell slitenhet.

Felles refleksjon og relasjon er sentralt for å lykkes i terapien, samtidig er metode også viktig. Tine har primært en inngangsport igjennom det kognitive der en jobber med å forstå hvordan tankene og følelsene påvirker hverandre. For å få det til, er det viktig med etablering av felles forståelse av hva en ønsker å oppnå og hvordan vi skal komme oss dit. Tine har også erfaring med emosjonsfokusert terapi og opplever at dette er komplimentert til den kognitive tilnærmingen.

Er vant til å jobbe på engelsk.

Bestill time hos Tine