Trygve S. Irgens

Ferieavvikling: Ikke tilgjengelig f.o.m 8.juli t.o.m 5.august.

Psykolog Trygve Irgens er tilgjengelig for samtaler tirsdager, onsdager og torsdager på ettermiddag/kveld, men kan også være tilgjengelig andre dager etter avtale. Trygve gjennomfører også samtaler på engelsk hvis ønskelig.

Dersom du er eksisterende klient og det ikke er tilgjengelige tider i kalenderen, logg inn i EasyPractice og avtal ny samtale skriftlig.

Psykolog Trygve S. Irgens 1

Faglig bakgrunn

Trygve har norsk autorisasjon som psykolog og har bred erfaring fra spesialisthelsetjenesten. Han har erfaring med utredning, diagnostisering og behandling av en rekke psykiske lidelser og tilstander, som for eksempel traumer, angst, depresjon og selvbildeproblematikk. Ved behandling av traumer har Trygve god erfaring i bruk av EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), som er en anerkjent og effektiv metode for å bearbeide traumer og vonde minner. Om du strever med barndomstraumer (f.eks. omsorgssvikt, mobbing eller relasjonstraumer) har Trygve god erfaring i bruk av «indre barn»-arbeid som terapiform. Trygve jobber eklektisk og integrativt, dvs han søker å kombinere det beste fra forskjellige terapiformer for å gi deg som klient best mulig hjelp. Gjennom å definere utfordringer og mål finner dere sammen ut hvilken terapimetode som vil være mest effektiv for deg som klient.

Trygves pasienter beskriver ham som trygg, tydelig og nysgjerrig, og han beskriver seg selv som løsningsorientert, jordnær og omsorgsfull. Som psykolog er han opptatt av å være forståelsesfull og ikke-dømmende, og han fokuserer på å bygge en god relasjon og å utfordre deg i trygge rammer. Trygve har en variert verktøykasse som psykolog som gjør ham istand til å hjelpe deg på mange måter, enten problemene dine handler om tanker, følelser, selvbilde, relasjoner, en vond barndom eller traumer.

I tillegg til å være psykolog er Trygve tidligere krigsskoleutdannet yrkesoffiser fra Forsvaret, med mange års erfaring fra tjeneste i inn- og utland. Han er vant til å møte mennesker som har stått i vonde og vanskelige situasjoner, og dette kombinert med hans livserfaring gjør ham godt rustet til å hjelpe deg med dine utfordringer.

Min kompetanse

Mine behandlingsmetoder

Bestill time hos Trygve