Sander Lindholm Andersen

Psykolog Sander Lindholm Andersen er tilgjengelig for samtaler ettermiddag og kveld mandager, tirsdager og søndager.

Ved særskilte behov kan det ordnes med andre tider. Dersom du ønsker samtaler med Sander på sikt er det også mulig å forhåndsbestille en avtale frem i tid slik at du kan sikre deg det tidspunktet som passer deg best.

Dersom du er eksisterende klient og det ikke er tilgjengelige tider i kalenderen, logg inn i EasyPractice og avtal ny samtale skriftlig.

Psykolog Sander Lindholm Andersen 1

Faglig bakgrunn

Sander er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen. Han har hatt flere utvekslingsopphold knyttet til forskning og klinisk praksis ved University of California, Berkeley. I tillegg til å være psykolog er han stipendiat ved Institutt for klinisk psykologi (UiB), hvor han forsker på lys, søvn, og demens.

Sander har kunnskap og god erfaring knyttet til behandling av søvnrelaterte vansker. Han har bl.a. spesialistkurs fra Den norske legeforening i behandling av søvnsykdommer, er knyttet til nasjonale forskningsmiljø for søvn og søvnforstyrrelser, og bruker evidensbaserte behandlingsmetoder.

Gjennom flere år har Sander opparbeidet seg kunnskap om hvordan bygge gode vaner, mestre vanskelige livsutfordringer, og håndtere stress. Han har god erfaring med å hjelpe mennesker til atferd- og holdningsendring. Han har også tidligere forskningserfaring om beslutningstaking, problemløsning, og motivasjonspsykologi.

Sander behandler depresjon, angst og andre psykiske vansker, og er opptatt av å hjelpe mennesker som opplever mye grubling og bekymring. Han bruker metakognitive og mindfulnessbaserte metoder i behandlingen. 

Bestill time hos Sander