Karolina Holstein-Beck

Ferieavvikling: Redusert tilgjengelighet i juli.

Karolina er tilgjengelig for eksisterende klienter og tar imot samtaler på mandager til fredager på dagtid mellom kl.09 og kl.16 med noe variasjon fra dag til dag.

Dersom du ønsker samtaler med Karolina på sikt er det også mulig å forhåndsbestille en avtale frem i tid nå slik at du kan sikre deg det tidspunktet som passer deg best.

Dersom du er eksisterende klient og det ikke er tilgjengelige tider i kalenderen, logg inn i EasyPractice og avtal ny samtale skriftlig.

Psykolog Karolina Holstein-Beck 1

Faglig bakgrunn

Karolina utdannet seg som psykolog i København og London hvor hun lang erfaring i arbeid med ungdom og voksne. Hun har erfaring med individual-, familie- og parterapi og har jobbet med et bredt spekter av psykiske utfordringer. Karolina er autorisert psykolog i Norge med fordypning i traumebehandling. Hun har også jobbet i spesialisthelsetjenesten som par- og familieterapeut.

Terapeutisk tilnærming:
Karolinas terapeutiske tilnærming tar utgangspunkt i å se utfordringene du sliter med fra ditt eget perspektiv, for så å tilrettelegge samtalene etter dine behov. Hun anser seg selv som en empatisk person som har evnen til å etablere god kontakt med sine klienter.

Erfaring:
Karolina har erfaring med å støtte mennesker på forskjellige utfordrende faser i livet. Eksempler på problemer kan være; vanskelige valg, utfordrende minner/opplevelser, relasjonelle problemer (partnere, barn, jobb, sosialt), eksistensielle kriser (identitet, mangel på mening i livet), tomhetsfølelse, følelsesmestring (sorg, sinne, angst, tristhet, skam), håndtering av endringer i livet, utmattelse, lav selvfølelse og ensomhet.

I tillegg har hun jobbet i spesialisthelsetjensten hvor hun har behandlet psykiske lidelser som angst, depresjon, traumer, tvangslidelser og personlighetsforstyrrelser.

Mine behandlingsmetoder

Bestill time hos Karolina