Eirin Dolva

Psykologspesialist Eirin Dolva er tilgjengelig for samtaler torsdag formiddag, samt tirsdag, onsdag og søndag ettermiddag og kveld.

Dersom du ønsker samtaler med Eirin på sikt er det også mulig å forhåndsbestille en avtale frem i tid slik at du kan sikre deg det tidspunktet som passer deg best.

Psykologspesialist Eirin Dolva 1

Faglig bakgrunn

Eirin Dolva er utdannet ved Universitetet i Oslo. Hun har jobbet med psykisk helsearbeid i over 20 år, både med barn og voksne og har bred erfaring.

De siste seks årene har Eirin jobbet som kommunepsykolog, der hun har mange varierte oppgaver ved siden av samtaleterapi. Dette innebærer blant annet kurshold for voksne rundt angst, depresjon, grensesetting og traumer.

I tillegg til dette holder hun foreldreveiledningskurs. Hun underviser også barn i skolen innenfor temaer som barn og ungdom strever med. Hun er leder for kommunens kriseteam, og har erfaring med akutt sorg og kriser. 
 
Eirin har også arbeidserfaring fra familievernet, med særlig fokus på parterapi. 
 
Eirin er opptatt av å skape en tillitsfull relasjon, slik at det føles trygt å åpne seg opp og derfra bli klar for å gå inn i en tilfriskningsprosess. Når man er i en vanskelig livssituasjon er det ofte vanskelig å se sine egne ressurser. Derfor er det viktig å også kartlegge disse, da de er en stor del av endringsarbeidet.  

Bestill time hos Eirin