Linn Øfsti

Psykolog Linn Øfsti er tilgjengelig for samtaler mandag til onsdag mellom kl 09.00 og kl 15.00. Torsdager er hun tilgjengelig mellom kl 09.00 og kl 14.00. 

Dersom du ønsker samtaler med Linn på sikt er det også mulig å forhåndsbestille en avtale frem i tid slik at du kan sikre deg det tidspunktet som passer deg best.

Dersom du er eksisterende klient og det ikke er tilgjengelige tider i kalenderen, logg inn i EasyPractice og avtal ny samtale skriftlig.

Psykolog Linn Øfsti 1

Faglig bakgrunn

Linn er utdannet psykolog ved Københavns universitet. Hun har bred erfaring med behandling av milde og moderate psykiske vansker hos voksne, barn og unge. Tidligere har hun jobbet i spesialisthelsetjenesten med barn og unge, og tilbyr veiledning til foreldre som har barn med psykiske utfordringer. Linn har også erfaring fra bedriftshelsetjeneste, og har kompetanse innenfor arbeidsmiljø, stressmestring og konflikthåndtering.

I møte med mennesker er Linn opptatt av å tilby et trygt og åpent rom for samtale. Det å ha en empatisk og varm tilnærming er sentralt for behandling av mennesker i en vanskelig livssituasjon. Hvert menneske er unikt, og terapien tilpasses derfor den enkeltes situasjon og behov.

Bestill time hos Linn