Om oss

Onlinepsykologene er i dag et team av 11 autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse til å bistå våre klienter. Vi har valgt å tilby psykologtjenester på nett, da vi vet at det ikke bare er like effektivt, men også mer praktisk for mange og gir en lavere terskel for å be om hjelp. Noen av de psykologiske problemene vi kan bistå med finner du her.

Onlinepsykologene ble startet av Stian Sørheim Espevoll, Bjørnar Haara og Kyrre Dyregrov i 2017. Våre tjenester er tilgjengelig for alle nordmenn, enten man befinner seg i byen, på bygda eller utenlands. Vi er også tilgjengelig både på dagtid, kveldstid, på hverdager og i helger. Økt tilgjengelighet og lavere terskel gir mulighet til å hjelpe flere og bistår også til å forebygge utviklingen av mer alvorlig psykiske lidelser.

Har du behov til hjelp med psykiske plager bestill time hos oss. Vi krever ingen henvising og har ingen ventetid.

Les mer om Onlinepsykologene AS og vår visjon her.

Om oss 1

Våre psykologer

Våre psykologer kan hjelpe deg med alt fra milde til alvorlige psyiske plager, de har en samlet bred kompetanse med flere spesialiseringer.

Alle våre psykologer er autoriserte og medlemmer av Norsk Psykologforening. Vi er i dag et team av 11 autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

Vår kompetanse

Våre psykologer har bred kompetanse og lang erfaring. Alle våre psykologer er autoriserte psykologer og medlemmer av Norsk Psykologforening. Du kan lese mer om den enkelte av våre psykologer her. Under finner du også mer informasjon om våre behandlingsmetoder. Her kan du også se hvilke av våre psykologer som har kompetanse innen de ulike behandlingsmetodene.