Om oss

Våre psykologer, vår kompetanse og våre behandlingsmetoder

Onlinepsykologene er i dag et team av 11 autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse til å bistå våre klienter. Vi har valgt å tilby psykologtjenester på nett, da vi vet at det ikke bare er like effektivt, men også mer praktisk for mange og gir en lavere terskel for å be om hjelp. Noen av de psykologiske problemene vi kan bistå med finner du her

Onlinepsykologene ble startet av Stian Sørheim Espevoll, Bjørnar Haara og Kyrre Dyregrov i 2017. Våre tjenester er tilgjengelig for alle nordmenn, enten man befinner seg i byen, på bygda eller utenlands. Vi er også tilgjengelig både på dagtid, kveldstid, på hverdager og i helger. Økt tilgjengelighet og lavere terskel gir mulighet til å hjelpe flere og bistår også til å forebygge utviklingen av mer alvorligere psykiske lidelser.

Har du behov til hjelp med noen av plagene under eller andre psykiske plager bestill time hos oss. Vi krever ingen henvising og har ingen ventetid.

Les mer om Onlinepsykologene AS og vår visjon her.

Våre psykologer

Les mer om våre psykologer her

Vår kompetanse

Våre psykologer har bred kompetanse og lang erfaring. Alle våre psykologer er autoriserte psykologer og medlemmer av Norsk Psykologforening. Du kan lese mer om den enkelte av våre psykologer her. Under finner du også mer informasjon om våre behandlingsmetoder. Her kan du også se hvilke av våre psykologer som har kompetanse innen de ulike behandlingsmetodene.

Våre behandlingsmetoder

I kognitiv terapi er man særskilt opptatt av sammenhengen mellom tanker, følelser, atferd og kroppslige fornemmelser.

I denne retningen er hovedtanken at ubevisste følelser holdes på avstand av dysfunksjonelle forsvarsmekanismer. Klikk for å lese mer.

Metakognitiv terapi tar utgangspunkt i hvordan vi forholder oss til tankene våre og  hvilken funksjon dine tanker har.

EMDR ble utviklet som en metode til å bearbeide og behandle traumatiske opplevelser og ser psykisk uhelse som et resultat av ubearbeidede minner.