Om oss

Onlinepsykologene utgjør et team av autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse til å bistå våre klienter. Vi har valgt å tilby psykologtjenester på nett, da vi vet at det ikke bare er like effektivt, men også mer praktisk for mange og gir en lavere terskel for å be om hjelp. Noen av de psykologiske problemene vi kan bistå med finner du her.

Onlinepsykologene ble startet av Stian Sørheim Espevoll, Bjørnar Haara og Kyrre Dyregrov i 2017. Våre tjenester er tilgjengelig for alle nordmenn, enten man befinner seg i byen, på bygda eller utenlands. Vi er tilgjengelig på dagtid, kveldstid i hverdager og helger. Økt tilgjengelighet og lavere terskel gir mulighet til å hjelpe flere og bistår også til å forebygge utviklingen av mer alvorlig psykiske lidelser.

Har du behov til hjelp med psykiske plager bestill time hos oss. Vi krever ingen henvising og har ingen ventetid.

Les mer om Onlinepsykologene AS og vår visjon her.

Om oss 1

Våre psykologer

Våre psykologer kan hjelpe deg med alt fra milde til alvorlige psyiske plager, de har en samlet bred kompetanse med flere spesialiseringer.

Alle våre psykologer er autoriserte og medlemmer av Norsk Psykologforening. Onlinepsykologene utgjør et team av autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

Vår kompetanse

Våre psykologer har bred kompetanse og lang erfaring. Alle våre psykologer er autoriserte psykologer og medlemmer av Norsk Psykologforening. Vi har kompetanse innenfor en rekke psykologiske behandlingsmetoder, blant annet kognitiv terapi, metakognitiv terapi, EMDR og intensiv psykodynamisk korttidsterapi (ISTDP). På disse undersidene kan du se hvem av våre psykologer som har kompetanse innenfor disse områdene. Selvsagt er vi alle sammen også kompetente i å gi god og trygg oppfølging over nett.

Gjennom vårt samarbeid med Norse Feedback hjelper vi Norse å videreutvikle og veilede andre behandlere. Sammen kan vi se på innovative løsninger for å bedre psykologisk behandling. 

Vårt samarbeid med The Human Aspect gir oss anledning til å nå ut til allmennheten med psykologisk kunnskap. Onlinepsykologene skal bidra med innspill til The Human Aspects brukerhåndbok for å nå ut til mennesker med psykiske plager.

Våre samarbeidspartnere

Vi velger våre samarbeidspartnere nøye, og er opptatt av at disse står for de samme verdiene som vi gjør, og hjelper oss å gi god hjelp til våre kunder, eller nå ut med psykologikunnskap til allmennheten.