Michael Haagensen

Ferieavvikling: Ikke tilgjengelig mellom 11-28.juli.

Psykolog Michael Haagensen er tilgjengelig for samtaler fra kl 09:00-17:00 alle hverdager. Han er også tilgjengelig på kveldstid søndager og tirsdager. Dersom du ønsker samtaler med Michael på sikt er det også mulig å forhåndsbestille en avtale frem i tid slik at du kan sikre deg det tidspunktet som passer deg best.

Psykolog Michael Haagensen 1

Faglig bakgrunn

Michael Haagensen er utdannet ved ELTE Universitet i Budapest. Han har jobbet mange år i spesialisthelsetjenesten og har lang erfaring med pasientgrupper som har jobbet med å oppnå omfattende endring. 

Michael er interessert i følelser og hvordan håndtering av vanskelige følelser er utgangspunktet for våre dysfunksjonelle mønstre. I terapi med Michael er fokuset på å avdekke ubevisste prosesser, samt forstå hvordan dine strategier former mønstre som holder deg tilbake. 

Hva gjør vi i terapi?

Vi ser på din depresjon og bruker den som en ressurs for å finne ut av det som mangler, det som gir deg motivasjon og styrke. Vi ser på dine usikkerheter og bruker de som ressurser for å avdekke hvordan du kan bygge selvtillit. Vi jobber med din selvbevissthet for å muliggjøre livsvalg som er grunnet i din identitet.

Et terapeutisk forløp skal hjelpe deg å forstå og håndtere symptomer, men skal også gjøre deg i stand til å bygge videre på din psykologiske utvikling, også uten støtte fra en terapeut. Terapi er også etablering av en grunnforståelse for hva denne prosessen er, hvordan den ser ut for deg, og hvordan du fortsetter den prosessen på egenhånd. Endring er mulig når vi forstår de grunnleggende mekanismene i din psykologi. 

Michael ønsker å hjelpe deg å avdekke disse mekanismene. Det har hjulpet mange. Kanskje kan det hjelpe deg også.

Bestill time hos Michael