Hva våre kunder sier

Les hva våre kunder sier om Onlinepsykologene og våre psykologer.

"Brukervennlig og profesjonelt. Jeg møtte på en psykolog (Linn Øfsti) hvor jeg opplever god kontakt og det fungerer veldig bra mtp Online. Man slipper stress og penger/tid på reising og kan heller hente en kopp te og sitte i vante omgivelser. Anbefales!"
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
38 år
"Fikk god hjelp av praten vi hadde og jobber med meg selv mer konstruktivt nå. Nå har jeg det veldig bra!"
Hva sier våre kunder 2
Mann
32 år
"Den støtten og hjelpen psykologen har gitt meg igjennom denne prosessen har vært helt fantastisk og noe som jeg setter veldig pris på."
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
34 år
"Jeg har vært hos Sarah noen måneder og er allerede mye bedre. Hun er empatisk, trygg, lyttende og utrolig dyktig. Hun utfordrer også tilbake, noe som var viktig for meg. Anbefaler Sarah på det sterkeste."
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
28 år
"Forståelsesfull og dyktig: Det var mitt første møte med en psykolog. Bjørnar er forståelsesfull, dyktig og ekstremt empatisk. Noe, som vil hjelpe deg på veien videre i ditt liv. Han lytter og hjelper deg underveis med å finne svar på det du trenger. Du styrer samtalene i ditt eget tempo. Jeg kan på det sterkeste anbefale Bjørnar Haara. "
Hva sier våre kunder 2
Mann
39 år
"Stian er en psykolog som lytter godt og er genuint interessert i å finne gode innfallsvinkler slik at endring kan skje. Psykologen viser tydelighet og er klar og enkel å forstå. Han er ryddig og har full kontroll på det som tidligere har blitt snakket om. Han viser at han har svært god kunnskap og tar i bruk ulike teknikker i behandlingen. Psykologen har en måte å være på slik at en føler seg trygg og ivaretatt."
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
53 år
Vis Flere (+)
"Min opplevelse av online terapi er svært god. Jeg var litt skeptisk, men opplever at det fungerer veldig bra. Det å sitte i sin egen stue skaper ro og trygghet. Ann Birgithe er veldig til stede gjennom skjermen, hun lytter og skaper en rød tråd i det vi har snakket om og gir meg gode verktøy til hjelp."
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
59 år
Vis Flere (+)
“Min opplevelse med å bruke Onlinepsykologene var gull verdt i den ressurssvake tilstanden jeg var i etter et svært opprivende samlivsbrudd. Det å oppleve et samlivs brudd der du blir forlatt er noe av det verste et menneske kan oppleve. Skammen, sorgen, sjalusien og det at du i tillegg må være sterk for dine barn, blei i mitt tilfelle alt for mye for meg. Heldigvis så tok jeg mot til meg og oppsøkte hjelp i form av å kontakte Onlinepsykologene, det satt litt inne siden jeg er mann, men jeg fikk kjempe god hjelp til å få ut frustrasjonen og sinne som hadde bygget seg opp i meg over lang tid etter å ha levd i et svært destruktivt forhold. Jeg fikk bedre kontakt med mine egne følelser og fikk god hjelp til å sette ting i perspektiv.”
Hva sier våre kunder 2
Mann
46 år
Vis Flere (+)
"Anbefaler Onlinepsykologene: Jeg har opplevd psykologen som lyttende og empatisk, med en genuin interesse for meg og for å hjelpe på best mulige måte. Han er fleksibel i metode og tilnærming, for å finne det som møter den enkelte. Han er åpen for å lære og å utvikle seg som psykolog. Han er tilgjengelig og enkel å kommunisere med. Nettbasert terapi har fungert overraskende godt og gjør behandlingen veldig tilgjengelig og tidseffektiv. "
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
40 år
Vis Flere (+)
"Jeg hadde en positiv opplevelse med Sarah og behandlingen. Hun er sympatisk og tydelig. Terapien med henne hadde en positiv effekt på meg."
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
33 år
Vis Flere (+)
“Jeg har satt pris på Onlinepsykologenes ekspertise og kontakt”
Hva sier våre kunder 2
Mann
39 år
Vis Flere (+)
"Ingen ønsker å ha det vondt og ende opp i en hverdag hvor det er vanskelig å se et lys i tunnelen. Der har jeg vært, uheldigvis ved flere anledninger, men jeg tok en viktig beslutning for meg selv og kom i kontakt med en psykolog hos Onlinepsykologene. Vi har jobbet hardt sammen og bekjempet flere av mine negative opplevelser i livet, og han har hjulpet meg å øke min indre styrke. Vi reiste tilbake i tid, og slåss mot uheldige og urettferdige hendelser, og nå står jeg ved utgangen av tunnelen og skinner i lyset."
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
26 år
Vis Flere (+)
"Bjørnar er støttende og betryggende, klarer å få frem at det jeg føler ikke er feil men forståelig. Han betrygger slik at man tør å åpne opp og at man ikke føler seg dum eller gal. Han virker oppriktig interessert i mitt ve og vel. Er god på å reflektere så man kan se flere sider av en sak eller en følelse. Er enkel å få kontakt med og det er enkelt å få time noe som igjen er veldig betryggende når man ikke vet når man trenger det som mest. Den støtten og hjelpen Bjørnar har gitt meg igjennom denne prosessen har vært helt fantastisk og noe som jeg setter veldig pris på"
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
30 år
Vis Flere (+)
"Jeg opplever behandlingstimene hos Ann Birgithe som gode. Jeg føler meg sett og forstått, og at jeg får meningsfulle, forståelige og konkrete tilbakemeldinger på de temaene jeg tar opp i timene. Samtidig blir jeg utfordret på områder relatert til de temaene jeg tar opp. Samlet sett fører dette til at jeg sitter igjen med et stort personlig utbytte av timene. At timene er online påvirker ikke dette på noen måte, jeg merker nesten ikke at vi ikke befinner oss i samme rom. Jeg synes også samarbeidet fungerer godt, det er lett å snakke med henne og hun er også lett å forholde seg til."
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
27 år
Vis Flere (+)
"Hadde kun en samtale med Sarah, da jeg fikk time hos DPS uken etter. Men det inntrykket jeg fikk er hun er en åpen og ærlig psykolog som er opptatt av pasientens beste."
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
25 år
Vis Flere (+)
"Onlinepsykologene er en utmerket tjeneste! Det som i utgangspunktet var en stor og vanskelig hendelse i mitt liv, har nå blitt lettere å håndtere gjennom samtaler og støtte fra Bjørnar Haara. Jeg opplever våre samtaler som en reise inn i meg selv der jeg ser nye perspektiver og blir bedre kjent med meg selv på et dypt plan. Onlinepsykologene er et lett tilgjengelig og profesjonelt tilbud som jeg anbefaler på det varmeste."
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
43 år
Vis Flere (+)
"Det er fort gjort at man først forstår at man har behov for hjelp og noen å snakke med når det allerede har blitt ganske ille. Slik var det for meg, og det at jeg fikk time med psykolog hos Onlinepsykologene på dagen var helt uvurderlig. Nå har jeg også hatt digital oppfølging fra psykolog i det offentlige, og må si at jeg opplevde bedre kvalitet på samtalene med psykologen fra Onlinepsykologene. De er dyktige fagfolk som også er godt vant til å levere god kvalitet gjennom digitale møter - noe som er ekstra nyttig i korona-situasjonen vi står i. Jeg kan anbefale Onlinepsykologene på det varmeste, og oppfordrer deg til å heller ta en time fordi du kjenner det kan gjøre godt, enn å vente som meg til det er totalt mørkelagte dager."
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
30 år
Vis Flere (+)
"Det er alltid godt å snakke med Ann Birgithe. Hun har et behagelig vesen, er varm, fortåelsesfull, lyttende og stiller alltid de riktige spørsmålene. Hun er en utrolig god og viktig samtalepartner for meg og jeg anbefaler henne på det varmeste."
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
35 år
Vis Flere (+)
"Varm og forståelsesfull Jeg har gått i korttids psykodynamisk terapi hos Bjørnar Haara for problematikk knyttet til tilbakevendende depresjon og har hatt et enormt utbytte av det. Bjørnar er en psykolog jeg opplevde det som lett og behagelig å samarbeide med, gav meg trygghet og støtte til å kunne tørre å gå litt mer i dybden og ta tak i uhensiktsmessige mønstre. Han er varm, empatisk og har stort rom for det som er vanskelig og vondt. Bjørnar er også meget fleksibel og har ledig plass, noe som gjorde det mulig for meg å flere timer over et kortere tidspunkt, som jeg hadde et godt utbytte av. Jeg anbefaler Bjørnar Haara varmt."
Hva sier våre kunder 2
Mann
33 år
Vis Flere (+)
"Jeg er imponert over hvordan psykologen tilpasser behandlingen med ulike teknikker. Jeg merket god effekt allerede etter første behandling. Onlinepsykologene kan trygt anbefales til andre"
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
45 år
Vis Flere (+)
"Tror jeg og min partner er på rett vei nå. Takk for hjelpen i sommer, det satt i gang noen tøffe prosesser som jeg tror blir veldig bra på sikt."
Hva sier våre kunder 2
Mann
37 år
Vis Flere (+)
"Takk for oppfølging. Det går definitivt bedre 🙂 Nå kjenner jeg det er greit å reflektere og kjenne litt på følelser alene."
Hva sier våre kunder 2
Mann
34 år
Vis Flere (+)
"Hverdagen går lettere etter å ha snakket med psykologen. Ting har falt på plass og det føles veldig bra! Så tusen takk for hjelpen så langt”
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
26 år
Vis Flere (+)
"Følte meg sett og forstått: Jeg opplevde at Bjørnar Haara var en aktiv og god lytter, som hjalp meg med å sette ord på ting som var uklare for meg. Jeg fikk mot til å spille på lag med meg selv i relasjoner og situasjoner jeg følte meg presset i. Han var alltid lett tilgjengelig, og føltes som en lun og god hånd i en vanskelig tid!"
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
52 år
Vis Flere (+)
"Det går veldig mye bedre med meg nå enn tidligere. Jeg skriver ned det jeg føler og tenker på, og jeg føler det hjelper. Jeg føler på den sunne skyldfølelsen, og prøver å kutte ut den destruktive skyldfølelsen."
Hva sier våre kunder 2
Mann
19 år
Vis Flere (+)
"Veldig fint å kunne dele det med psykologen på denne måten også, som han påpeker er det ensomt å bære alt alene."
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
37 år
Vis Flere (+)
"Jeg opplever Bjørnar som fantastisk flink og at det er innvendig balsam å ha en samtaletime med ham. Han er utrolig god på å støtte og jobbe med det som dukker opp under samtalen og å gi feedback som hjelper. Anbefales på det varmeste!!! Og det har jeg gjort, og 2 av mine venner har og hatt timer med ham og begge er superfornøyde, og opplever at det har vært utrolig nyttig og veldig god hjelp å ha samtaletime(r) med ham. "
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
52 år
Vis Flere (+)
"Jobber og står på. Har fine og gode refleksjoner på egen situasjon og god kontakt med familie. Takk for oppfølging (tommel opp)."
Hva sier våre kunder 2
Mann
48 år
Vis Flere (+)
"Takk igjen for hjelpen Onlinepsykologene har gitt meg i prosessen."
Hva sier våre kunder 2
Mann
40 år
Vis Flere (+)
"Takk, jeg tar ferie fra ting jeg ikke har lyst til nå 🙂 Tror det blir bra jeg! Igjen, takk for kloke ord og for at du er så snill!"
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
52 år
Vis Flere (+)
"Det går ganske mye bedre faktisk! Har tenkt en del på det vi snakket om og føler det har hjulpet meg mye på vei. Har hatt to fremføringer for en stor klasse og det har gått veldig fint, så tusen takk for hjelpen!"
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
19 år
Vis Flere (+)
"Timene "virker" liksom i meg på en helt underlig måte. Det er en skikkelig rar erfaring, og en helt ny erfaring. Jeg syns også det er fint at Onlinepsykologene skriver så bra artikler, for da blir det også satt inn i en større faglig kontekst, og som den akademikeren jeg er så er det liksom ekstra stas. Det blir både kognitivt og emosjonelt avstemt."
Hva sier våre kunder 1
Kvinne
41 år
Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Psykologtimer på nett er like effektivt som vanlige psykologtimer og er helt trygt. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Vi tilbyr også webinarer.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?

Ta kontakt med oss på live chat, epost eller telefon så svarer vi på det du måtte lure på.