Stian Sørheim Espevoll

Psykologspesialist Stian Sørheim Espevoll er midlertidig utilgjengelig for bookinger. 

Dersom du er eksisterende klient og det ikke er tilgjengelige tider i kalenderen, logg inn i EasyPractice og avtal ny samtale direkte.

Psykologspesialist Stian Sørheim Espevoll 1

Faglig bakgrunn

Stian Sørheim Espevoll er utdannet ved Universitetet i Bergen. Han er spesialist i klinisk voksenpsykologi og har bred arbeidserfaring. Blant annet har han jobbet flere år som kommunepsykolog med kurs og individualterapi med lette til moderate vansker, samt kommunalt psykososialt kriseteam. Han har også jobbet flere år i spesialisthelsetjenesten, poliklinisk, akutt team og døgnpost, med alvorlige psykiske lidelser. 

Stian har erfaring med behandling av angst, depresjon, sorg, søvnvansker, traumer og tvang. Han er opptatt av å se hele mennesket og ikke bare de enkelte symptomer, derfor er en grunnleggende kartlegging viktig for å avdekke årsaker til hvorfor ting er blitt som de er. Benytter i hovedsak kognitiv atferdsterapi og EMDR i behandling, samt bruk av søvndagbok ved søvnvansker. 

Stian har også jobbet med den yngre delen av befolkningen og tilbyr derfor behandling av psykiske helseplager hos barn, ungdom og gir veiledning til foreldre. 

Bestill time hos Stian