Stian Sørheim Espevoll

Psykologspesialist Stian Sørheim Espevoll er tilgjengelig for samtaler mandag, onsdag og torsdag fra kl 20:00-22:30 og på søndager fra kl 20:00-21:30. Dersom du ønsker samtaler med Stian på sikt er det også mulig å forhåndsbestille en avtale frem i tid slik at du kan sikre deg det tidspunktet som passer deg best.

Dersom du er eksisterende klient og det ikke er tilgjengelige tider i kalenderen, logg inn i EasyPractice og avtal ny samtale skriftlig.

Psykologspesialist Stian Sørheim Espevoll 1

Faglig bakgrunn

Stian Sørheim Espevoll er utdannet ved Universitetet i Bergen. Han er spesialist i klinisk voksenpsykologi og har bred arbeidserfaring.

Stian har erfaring med behandling av angst, tvang, depresjon, sorg og søvnvansker. Stian tilbyr også behandling av psykiske helseplager hos barn, ungdom og gir veiledning til foreldre.

Stian er kurset innen traumepsykologi i regi av RVTS og Klinikk for krisepsykologi, samt EMDR og har jobbet i kommunalt psykososialt kriseteam. Han har jobbet flere år i spesialisthelsetjenesten med moderate til alvorlige psykiske lidelser. 

Bestill time hos Stian