Online terapi for Troms – Psykolog Tromsø, Harstad, Tromsdalen, Kvaløysletta, Finnsnes

Online terapi for Troms - Psykolog Tromsø, Harstad, Tromsdalen, Kvaløysletta, Finnsnes 1

Psykolog Tromsø – Ventetid? Ifølge Helsedirektoratets tall fra 2019 må man i Helse Nord gjennomsnittelig vente i 55,4 dager fra fastlegen henviser til man får time hos fastlegen. Dette er høyere enn landsgjennomsnittet på 46,2 dager.

Tross de offisielle tallene er realiteten mange steder langt ifra annerledes – med f.eks 1 års ventetid for offentlig psykolog i Stavanger, Rogaland.

Da er det viktig å vite at uansett hvor du bor i Norge så kan du få hjelp der du er nå trygt hjemme i stuen uten å måtte bruke ekstra tid, krefter og penger på å få henvendelse fra fastlegen, forverres i en venteliste og ha en lang reisevei:

Takket være like effektiv lavterskel online terapi med en norsk autorisert privat psykolog.

Psykolog i Troms og Nord-Norge

Troms fylke eksisterer offiselt sett ikke lenger men bestod frem til nylig av 4 regioner og 24 kommuner. Vi ønsker å bruke denne oversikten for å tydeliggjøre at uansett hvor du bor i Troms og Nord-Norge så kan du få hjelp av psykolog nå:

  • Trenger du psykolog i Nord-Troms region og bor i Kvænangen, Kåfjord, Lyngen, Nordreisa, på Skjervøy, eller i Storfjord?
  • Trenger du psykolog i Tromsø region og bor i Balsfjord, på Karlsøy, eller i Tromsø?
  • Trenger du psykolog i Midt-Troms region og bor i Bardu, Berg, Dyrøy, Lenvik, Målselv, Sørreisa, Torsken, eller Tranøy?
  • Trenger du psykolog i Sør-Troms regionråd og bor i Gratangen, Harstad, Ibestad, Lavangen, Kvæfjord, Salangen, eller på Skånland?

Vi i Onlinepsykologene ønsker å informere om at online terapi med psykolog gjør det enklere å oppsøke og få psykologhjelp for deg som bor i Troms fylke. Uansett om du bor i byen, i en fjordarm, i en dal eller på en øy – du kan få hjelp av psykolog nå.

Psykolog Tromsø og Kvaløysletta

Har du behov for psykologhjelp i Tromsø-regionen? Vi hjelper deg å finne psykolog enten du bor i Storteinnes i Balsfjord, på Karlsøy, eller i Tromsø by.

Vi i Onlinepsykologene har kort ventetid og krever ingen reiesevei eller henvisning. Du kan tvert imot sitte trygt og godt hjemme og ikke bekymre deg for at vær eller vind skaper utfordringer så fremt internettdekningen holder.

Vi i Onlinepsykologene har god kompetanse på å hjelpe folk med:

Psykolog i Harstad

Har du behov for psykolog i Sør-Troms? Vi hjelper deg å finne psykolog enten du bor i Gratangen, Harstad, Ibestad, Lavangen, Kvæfjord, Salangen, eller i Skånland.

Vi i Onlinepsykologene har fleksible tider fra morgen til kveld og kan også tilby timer på søndager. Vi kan tilby samtaler på kort tidsfrist og kan som oftest til og med starte samme dag eller de nærmeste dagene.

Dette er særlig nyttig for deg som har en travel og uforutsigbar hverdag.

 

Psykolog i Finnsnes i Lenvik

Har du behov for psykolog i Midt-Troms-regionen? Vi hjelper deg å finne psykolog enten du bor i Bardu, Berg, Dyrøy, Lenvik, Moen, Målselv, Sørreisa, Torsken, Tranøy.

Kanskje har du vegret deg for å oppsøke den lokale psykologen i frykt for å møte naboen på venteværelset? Eller at psykologen eller fastlegen er en bekjent av deg og dine og at dette gjør det vanskeligere å åpne seg opp og betro seg? Kanskje er du helsearbeider selv og ønsker ikke å måtte motta behandling av en kollega?

Det finnes mange grunner til at vi ikke våger å oppsøke psykologhjelp da det tross mye fokus på åpenhet fortsatt for mange er et stigma og tabu å fortelle om at enn går til psykolog.

Når man får hjelp av en psykolog på nett er anonymitet og privatliv derimot ikke et problem lenger. Ved hjelp av krypteringsteknologi er også den digitale sikkerheten rundt ens data- og personvern også bevart.

Psykolog i Storslett i Nordreisa

Har du behov for psykolog i Nord-Troms? Få hjelp til å finne psykolog enten du bor i Kvænangen, Kåfjord, Lyngen, Nordreisa, Skjervøy, eller i Storfjord.

Dersom du vurderer å oppsøke hjelp av en psykolog online er det viktig å vite at forskning viser at online terapi med psykolog er like effektivt som tradisjonell terapi.

Les videre her dersom du ønsker å lese mer om fordelene og evt når man ikke bør vurdere online terapi.