Finn psykolog Ski og omegn

PÅ JAKT ETTER PSYKOLOG I SKI, DRØBAK, NESODDTANGEN, ÅS, OG OMEGN? FÅ HJELP DER DU ER HOS OSS. VI HAR KORT VENTETID

Bilde av jernbanestasjonsbygningen i Ski stasjon

Har du behov for å snakke med noen? Vi i Onlinepsykologene kan og ønsker å hjelpe. Ved å tilby våre tjenester over nett ønsker vi å gi et rimelig, men like effektivt tilbud på psykologitjenester til alle nordmenn. Vi krever ingen henvisning og har ikke noe venteliste.

Vi er i dag et team bestående av 11 autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

Hvorfor velge psykolog på nett?

Det er mange grunner til å velge psykolog på nett. For det første er det like effektivt og trygt. Det er også for mange enklere og mindre tidkrevende. Vi tilbyr også mer fleksibilitet enn en vanlig psykolog, da vi gir mulighet for å bestille samtaler både på kveld og i helg, i tillegg til ukedager. Vi krever heller ingen henvisning fra fastlege.

Se flere grunner til å velge psykolog på nett her.

Hjelp på nett er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel alvorlig rusmisbruk, potensiell psykoseproblematikk, eller går med konkrete selvmordplaner bør du oppsøke din lokale legevakt. Utsettes du derimot for vold eller har vansker i familien bør du oppsøke ditt lokale familievernkontor – vi har informasjon om hvilket fortløpende i artikkelen.

Du finner mer informasjon om hvem online psykologtjenester passer for og ikke passer for her.

Nederst i artikkelen finner du også kontaktinformasjon til psykiatere og psykologspesialister med driftstilskudd i Follo om private psykologtjenester blir for dyrt for deg.

Er du usikker på om du trenger hjelp?

Psykiske plager er ikke uvanlig. Faktisk har nesten en av fire nordmenn hvert år behov for å snakke med noen en eller flere ganger i livet. Kjenner du at du har vansker med nedstemthet, lav energi, lyst og motivasjon? Eller opplever du tap av glede og mening? Kjenner du på mye sinne, fortvilelse eller andre vonde følelser? Da kan vi i Onlinepsykologene hjelpe deg.

Les mer om hvilke plager vi kan hjelpe med her.

Mer om Onlinepsykologene

Onlinepsykologene ble startet i 2017 med en visjon om at online terapi kunne bidra til å senke terskelen for folk til å oppsøke og få hjelp tidligst mulig slik at unødvendig og alvorlig psykisk lidelse kan forebygges.

Les mer om oss her.

Finn psykolog i Follo

Uansett hvor du bor i Follo-regionen om det er Nesodden, Frogn, Nordre Follo, Vestby, Ås eller Enebakk kommune (Dalefjerdingen og Ytre) så kan vi i Onlinepsykologene hjelpe deg der du er enten det er hjemme hos deg, i bilen, på tur, på hytta eller på kontoret etter jobbtid – så lenge du har internettdekning har du psykologdekning med Onlinepsykologene.

Psykolog Nesodden

Psykolog Nesodden/Nesoddtangen – Hjelp nå – Der du er – Uten ventetid:

Bor eller jobber du på Nesodden og er på jakt etter psykolog? Uansett om du er ved Nesoddtangen (Tangenåsen Alværn, Bjørnemyr, Flaskebekk, Tangen, Oksval, Ursvik, Hellvik, Skoklefall, Berger eller Fjordvangen), Torvik (Torget, Presteskjær, Løes, Rør/Røer gård), Fjellstrand, Fagerstrand, Svestad, Spro, Bomansvik, Jaer eller Blylaget kan du enkelt og uten ventetid få tid hos oss.

Online psykologene tilbyr psykologtjenester på nett, det er enkelt å bestille time akkurat når det passer deg. Vi krever ingen henvisning fra fastlege. Online psykologtjenester er perfekt for deg som har en travel og hektisk hverdag.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret for Follo i Ski.

Psykolog Frogn I Psykolog Drøbak

Psykolog Drøbak – Uten henvisning fra fastlegen:
Uansett hvor du bor i Frogn om det er  Blylaget, Digerud, Drøbak eller Tåjebukta – så trenger du ikke å bruke ekstra tid og ressurser på å få henvisning fra fastlegen for å få psykologhjelp av Onlinepsykologene.

Du kan få hjelp der du er av psykolog på nett.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret for Follo i Ski.

Psykolog Ski, Kolbotn eller Nordre Follo

Psykolog Ski/Nordre Follo – Få hjelp av psykolog uten reisevei – Trygt hjemme i stua:
Uansett hvor du bor i Nordre Follo om du bor i Ski, Kråkstad, Siggerud, Skotbu, Sandvoll, Oppegård eller Kolbotn – så er vi i Onlinepsykologene tilgjengelige for deg i ditt hjem.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret for Follo i Ski.

Psykolog Vestby

Psykolog Vestby – Ingen smittefare:
Uansett hvor du bor i Vestby kommune om du bor i Vestby (Pepperstad Skog, Randem eller Sole skog), Hølen, Son, Hvitsten, Garder eller Såner – så kan du få hjelp av online psykolog uten å være redd for smittefare for Koronaviruset.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret for Follo i Ski.

Psykolog Ås

Uansett hvor du bor eller jobber i Ås kommune om det er i Ås, Nordby, Vinterbro eller Kroer

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret for Follo i Ski.

Psykolog Enebakk

Psykolog Enebakk – Ingen nabo på venteværelset:
Uansett hvor du bor eller jobber i Enebakk kommune om det er i Flateby, Kirkebygda eller Ytre Enebakk så trenger du ikke å være redd for å møte naboen på venteværelset med online terapi eller å risikere å bli behandlet av hen.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret for Follo i Ski.

Avtalespesialister i Follo

Vi i Onlinepsykologene ønsker å gjøre psykologtjenester mer tilgjengelig og slik senke terskelen for å få tidlig, effektiv og rask hjelp når en trenger det. En lavere terskel for å be om hjelp vil bistå til å forebygge alvorlig psykisk lidelse. Dette gjør vi ikke bare med teknologiske løsninger, men også ved å tilby et rimeligere tilbud til våre klienter. Slik ønsker vi å bidra til at det sosioøkonomiske klasseskillet som dessverre finnes i vårt psykiske helsevesen kan reduseres.

Online psykologhjelp er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel behov for:

  • Foreldre- og familieveiledning
  • Familieterapi
  • Mekling i samlivsbrudd/skilsmisse,
  • Hjelp til å få til et foreldresamarbeid etter en skillsmisse, eller
  • Lever i et fysisk eller seksuelt voldelig hjem/forhold

Anbefaler vi at du oppsøke ditt lokale Familievernkontor.

Onlinepsykologene har som mål å gi mulighet for at flere kan få tilgang til private psykologtjenester, ved å gi et rimelig tilbud på psykologhjelp. Er våre priser fortsatt for kostbare for deg anbefaler vi deg å få en henvisning fra din fastlege til ditt lokale Distriktpsykiatriske Senter (DPS) eller til privatpraktiserende avtalespesialist – dvs behandlere med refusjonsrett som innebærer at staten dekker alle utgiftene ut over en egenandel.

Ønsker du ikke at din fastlege skal få innsyn i dine psykiske og private utfordringer er det mulig å bestille 2-3 timer med oss i Onlinepsykologene for å få en grundig utredning, vurdering og epikrise som kan brukes til henvisning til DPS eller avtalespesialist. Det er viktig å være klar over at de fleste avtalespesialister dessverre har noe ventetid og opptil 30% av henvisninger avvises.

Nedenfor finner du oversikt over psykiatere og psykologspesialister med driftstilskudd i Follo dersom psykologtjenester på nett ikke er noe for deg:

Barne- og ungdomspsykolog med refusjonsordning:

Løkke, Per Are 911 14 064 Ressurssenteret 1453 Bjørnemyr Håkonkastet 5,1453 Bjørnemyr

Nevropsykolog med refusjonsordning:

Andresen, Sverre 64 87 66 80 Jernbaneveien 5-7, 2. etg. 1401 Ski Jernbaneveien 5 ,1401 Ski

Psykologer med refusjonsordning:

Brøndbo, Ane 402 96 272 Idrettsveien 7 1400 Ski
Førre, Øystein 452 92 990 Slettaveien 21 1555 Son
Hageselle, Jan Edvard 473 67 864 Mølleveien 4, Vestbytorget 1540 Vestby
Kleven, Inger Tone 405 53 530 Idrettsveien 7 1400 Ski
Kremers, Irma 411 01 471 Holterveien 4 G 1448 Drøbak
 Kvakestad, Eva Thompson 938 27 204 Idrettsveien 7 1400 Ski
Schau, Grete 909 19 372 Von Øtkens vei 42 1430 Ås
  Scrinzi, Michele 953 64 863 Kolbotnveien 7 1410 Kolbotn
 Stene, Hans Martin 411 91 050 Torgveien 2 1400 Ski
Syversen, Wenche 454 25 944 Torgveien 2 1400 Ski
Vanem, Per- Christian 944 74 160 Vestheimveien 33 1540 Vestby
Wangen, Inger 918 00 371 Torgveien 2 1400 Ski
Wirth, Rolf 970 38 508 Flatåsen 28 1440 Drøbak
Wessel, Lisbeth 918 52 128 Sønsterudveien 32 1412 Sofiemyr

Psykiatere med refusjonsordning:

Bomann-Larsen, Liv 66 96 02 02 Håkonkastet 5 1453 Bjørnemyr
Jensen, Anne Irene 900 24 347 Åsenveien 1 1401 Ski Postboks 321,1401 Ski
Lindgren, Solveig Marianne 468 54 845 Torgveien 2 1400 Ski
Opsahl, Anne 991 52 681 Vestbytorget 1540 Vestby Møllevn.4,1540 Vestby