Online terapi for Nordland – Psykolog Bodø, Mo i Rana, Narvik, Mosjøen

Online terapi for Nordland - Psykolog Bodø, Mo i Rana, Narvik, Mosjøen 1

Psykolog Nordland – Har du behov for psykolog og bor i Nordland men orker ikke lang ventetid og/eller lang, tidskrevende og dyr reisevei inn til tettsteder som Bodø, Fauske, Mo i Rana, Narvik, Sandnessjøen, Sortland, Brønnøysund, Svolvær eller Mosjøen?

Da bør du vurdere online terapi med oss i Onlinepsykologene.

Det er viktig å være klar over at videosamtaler med psykolog online er like effektivt som tradisjonell samtaleterapi på kontor bare mye mer praktisk og økonomisk når det gjelder

  • ingen lang, tidskrevende og dyr reisevei
  • ingen ventetid – få samtale på dagen
  • ingen krav om henvisning fra fastlegen – som er en tidkrevende og forsinkende omvei
  • ingen smittefare for Koronaviruset
  • ingen fare for å møte naboen på venteværelset

Les videre her for å lære mer om fordelene med samtale med psykolog på nett.

Psykolog Bodø, Fauske og Salten - Ingen ventetid for online psykolog

Psykolog Bodø, Fauske, Saltdal/Rognan: Bor du i én av Saltens åtte kommuner i Nordland enten det er Bodø, Gildeskål, Beiarn, Saltdal, Fauske, Sørfold, Steigen eller Hamarøy og trenger psykolog?

Da er det viktig å vite at i Helse Nord må man gjennomsnittelig vente i 55,4 dager fra fastlegen henviser til man får time hos fastlegen. Dette er høyere enn landsgjennomsnittet på 46,2 dager.

Dette er Helsedirektoratets tall fra 2019 men man kan spørre seg hva realiteten er når Avisa Nordland i 2008 slår alarm om 1 års ventetid og Stavanger Aftenblad 12 år senere rapporterer fortsatt samme tall: 1 års ventetid for offentlig psykolog.

Da er det viktig å vite at uansett hvor du bor i Nordland så kan du med Onlinepsykologene få hjelp der du er nå trygt hjemme i stuen uten å måtte forverres i en venteliste.

Takket være like effektiv lavterskel online terapi med en norsk autorisert privat psykolog.

Psykolog Mo i Rana, Mosjøen og Helgeland - Ingen henvisning fra fastlegen

Psykolog Mo i Rana, Mosjøen, Brønnøysund, Sandnessjøen og Helgeland: Bor du i én av Helgelands nitten kommuner og trenger psykolog enten det er i Sømna, Vevelstad, Vega, Bindal, Brønnøy, Leirfjord, Dønna, Vefsn, Herøy, Træna, Rødøy, Alstahaug, Grane, Hattfjelldal, Hemnes, Nesna, Lurøy, Rana eller Meløy?

Da er det viktig å vite at uansett hvor du bor i Norge så kan du takket være online terapi med psykolog få hjelp der du er nå trygt hjemme i stuen uten å måtte bruke ekstra tid og krefter på å få henvendelse fra fastlegen.

Psykolog Narvik og Ofoten - Slipp en lang, tidskrevende og dyr reisevei

Psykolog Narvik og Ofoten – Uansett hvor du bor i Ofotens seks kommuner enten det er Narvik, Ballangen, Tysfjord/Kjøpsvik, Lødingen, Tjeldsund/Hol eller Evenes/Bogen er det viktig å vite at du kan få hjelp der du er nå trygt hjemme i stuen uten å måtte bruke ekstra tid, krefter og penger på en lang reisevei.

Dette takket være like effektiv lavterskel online terapi med en norsk autorisert privat psykolog på nett.

Psykolog Lofoten, Leknes og Svolvær - Ingen nabo på venteværelset

Psykolog Lofoten – Bor du ute i én av Lofotoens seks kommuner Flakstad (Napp), Moskenes (Reine), Røst (Røstlandet), Vestvågøy (Leknes, Gravdal, Stamsund og Ballstad) , Værøy (Sørland) eller Vågan (Kabelvåg, Henningsvær og Svolvær) og trenger psykolog?

Med online terapi med psykolog slipper du ikke bare:

  • Henvisning fra legen
  • Ventetid
  • Lang reisevei

Men du slipper også begrenset utvalg i psykologer og risikoen for at du kjenner psykologen eller kan møte kjentfolk på venteværelset.

For selv om psykiske vansker er et mindre tabu enn før i tiden så kan folk fortsatt kjenne på et ønske og behov for anonymitet og privatliv – noe som sikres når man får hjelp av en psykolog online.

Psykolog Sortland og Vesterålen - Unngå smittefare med Online Psykolog

Psykolog Sortland og Vesterålen – Uansett hvor du bor av Vesterålens fem kommuner enten det er snakk om Andøy (Andenes, Bleik, Åse eller Risøyhamn) Bø (Bø eller Straume), Hadsel (Stokmarknes eller Melbu), Sortland (Sortland, Sigerfjord eller Strand) og Øksnes (Myre eller Alsvåg) så kan online videoterapi med Onlinepsykologene være et godt alternativ slik at du i disse tider slipper smittefaren for Koronaviruset.

Med psykolog på nett kan du sitte trygt og godt hjemme i stuen og få hjelp med det du skulle ønske og har behov for av emosjonelle, relasjonelle og psykiske vansker.