norway-2128137_640

Psykolog Trondheim og omegn

PÅ JAKT ETTER PSYKOLOG I TRONDHEIM, STJØRDAL, STEINKJER, ELLER OMEGN?
FÅ HJELP NÅ DER DU ER – UTEN LANG VENTETID

Psykolog Trondheim og omegn 1

Har du behov for å snakke med noen? Vi i Onlinepsykologene kan og ønsker å hjelpe. Ved å tilby våre tjenester over nett ønsker vi å gi et rimelig, men like effektivt tilbud på psykologitjenester til alle nordmenn. Vi krever ingen henvisning og har ikke noe venteliste.

Vi er i dag et team bestående av 11 autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

Uansett hvor du bor i Trøndelag om det er i byen, i en dal, ute på en øy eller i en fjordarm så er det viktig å vite at online samtaleterapi ved hjelp av video er like effektivt og sikkert som tradisjonell terapi.

Ikke minst slipper du:

  • Lang, tidskrevende og dyr reisevei – men kan sitte trygt hjemme
  • Henvisning fra fastlegen
  • Lang ventetid
  • Å risikere å møte naboen på venteværelset

Les mer om med samtaleterapi med psykolog på nett her.

 

HVORFOR VELGE PSYKOLOG PÅ NETT?

Det er mange grunner til å velge psykolog på nett. For det første er det like effektivt og trygt. Det er også for mange enklere og mindre tidkrevende. Vi tilbyr også mer fleksibilitet enn en vanlig psykolog, da vi gir mulighet for å bestille samtaler både på kveld og i helg, i tillegg til ukedager. Vi krever heller ingen henvisning fra fastlege.

Se flere grunner til å velge psykolog på nett her.

Hjelp på nett er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel alvorlig rusmisbruk, potensiell psykoseproblematikk, eller går med konkrete selvmordplaner bør du oppsøke legevakten. Utsettes du for vold, overgrep eller har andre vansker i familien bør du oppsøke ditt lokale familievernkontor.

 

ER DU USIKKER PÅ OM DU TRENGER HJELP?

Psykiske plager er ikke uvanlig. Faktisk har nesten en av fire nordmenn hvert år behov for å snakke med noen en eller flere ganger i livet. Kjenner du at du har vansker med nedstemthet, lav energi, lyst og motivasjon? Eller opplever du tap av glede og mening? Kjenner du på mye sinne, fortvilelse eller andre vonde følelser? Da kan vi i Onlinepsykologene hjelpe deg.

Les mer om hvilke plager vi kan hjelpe med her.

 

MER OM ONLINEPSYKOLOGENE

Onlinepsykologene ble startet i 2017 med en visjon om at online terapi kunne bidra til å senke terskelen for folk til å oppsøke og få hjelp tidligst mulig slik at unødvendig og alvorlig psykisk lidelse kan forebygges.

Les mer om oss her.

 

FINN PSYKOLOG TRONDHEIM – PSYKOLOG MIDTBYEN, ØSTBYEN, LERKENDAL ELLER HEIMDAL

Psykolog Trondheim sentrum: Uansett hvor du bor eller jobber i Trondheims bydeler enten det er Midtbyen (Trondheim sentrum, Tyholt, Byåsen, Trolla eller Ila), Østbyen bydel (Møllenberg, Nedre Elvehavn, Lade, Strindheim, Jakobsli, Vikåsen eller Ranheim), Lerkendal bydel (Lerkendal, Nardo, Flatåsen eller Moholt) eller Heimdal bydel (Heimdal, Byneset, Tiller, Kolstad, Saupstad eller Kattem) så kan vi i Onlinepsykologene hjelpe deg med dine vansker enten det er snakk om angst, nedstemthet, lav motivasjon, tap av glede, lav selvfølelse, skam, traumer, relasjonelle vansker eller sinnemestring.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Trondheim.

 

PSYKOLOG TRONDHEIMSREGIONEN – PSYKOLOG STJØRDAL

Hjelp nå – Der du er – Uten ventetid: Uansett hvor du bor i Trondheimsregionens 9 kommuner enten det er i Trondheim, Stjørdal, Melhus, Malvik, Orkdal, Skaun, Indre Fosen, Midtre Gauldal eller Klæbu så kan du tilnærmet uten ventetid få hjelp der du er.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Trondheim.

 

INNHERRED – PSYKOLOG STEINKJER, LEVANGER, VERDALSØRA ELLER SNÅSA

Få hjelp av psykolog uten reisevei – Trygt hjemme i stua: Uansett hvor du bor i Innherreds sju kommuner enten det er Levanger, Verdal, Inderøy, Verran, Frosta, Steinkjer, Snåsa eller tidligere Skatval kommune så er vi i Onlinepsykologene tilgjengelige for deg i ditt hjem.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Levanger.

 

NAMDALEN – PSYKOLOG NAMSOS, RØRVIK ELLER KOLVEREID

Uten henvisning fra fastlegen: Uansett hvor du bor i Namdals ti kommuner enten det er Flatanger, Namsos, Nærøysund, Leka, Overhalla, Høylandet, Grong, Namsskogan, Røyrvik og Lierne så trenger du ikke å bruke ekstra tid og ressurser på å få henvisning fra fastlegen for å få psykologhjelp av Onlinepsykologene.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Namsos.

 

ORKDALSREGIONEN – PSYKOLOG OPPDAL, SISTRANDA ELLER BERKÅK

Ingen smittefare: Uansett hvor du bor i Orkdalsregionens ni kommuner enten det er Orkladalføret med Orkdal, Meldal, Skaun og Rindal eller kystkommunene sørvest for Fosenhalvøya: Hitra, Frøya, Hemne, Snillfjord og Agdenes – så kan du få hjelp av online psykolog uten å være redd for smittefare for Koronaviruset.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Trondheim.

 

FOSEN – PSYKOLOG KYRKSÆTERØRA, BREKSTAD ELLER BOTNGÅRD

Ingen nabo på venteværelset: Uansett hvor du bor i Fosens kommuner enten det er Bjørnør, Åfjord, Bjugn, Ørland, Frøya, Hitra, Fillan, Hemne, Rissa og Stadsbygd så trenger du ikke å være redd for å møte naboen på venteværelset med online terapi eller å risikere å bli behandlet av hen.

Samtaler med psykolog på nett sikrer deg full anonymitet og privatliv.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Trondheim.

 

GAULDALEN – PSYKOLOG MELHUS, STØREN OG RØROS

Online psykolog like effektivt som tradisjonell: Uansett hvor du bor i Gauldalens kommuner enten det er Melhus, Midtre Gauldal, Holtålen eller Røros er det viktig å vite at forskning viser at samtaler med online psykolog ved hjelp av videosamtale er like effektivt som tradisjonell terapi på vanlig kontor.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Trondheim.

 

STJØRDALEN/VÆRNESREGIONEN – PSYKOLOG STJØRDALHALSEN ELLER HOMMELVIK

Sikre teknologiske løsninger: Uansett hvor du bor i Stjørdalen og Værnesregionens kommuner enten det er Frosta, Meråker, Stjørdal, Malvik, Selbu og Tydal skal du vite at Onlinepsykologene benytter seg av sikre og forsvarlige teknologiske løsninger slik at ditt data- og personvern ivaretas i henhold til norske krav, lovgivning og GDRP (EU/EØS sin lovgivning.)

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Levanger.

 

AVTALESPESIALISTER I TRØNDELAG

Vi i Onlinepsykologene ønsker å gjøre psykologtjenester mer tilgjengelig og slik senke terskelen for å få tidlig, effektiv og rask hjelp når en trenger det. En lavere terskel for å be om hjelp vil bistå til å forebygge alvorlig psykisk lidelse. Dette gjør vi ikke bare med teknologiske løsninger, men også ved å tilby et rimeligere tilbud til våre klienter. Slik ønsker vi å bidra til at det sosioøkonomiske klasseskillet som dessverre finnes i vårt psykiske helsevesen kan reduseres.

Online psykologhjelp er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel behov for:

  • Foreldre- og familieveiledning
  • Familieterapi
  • Mekling i samlivsbrudd/skilsmisse,
  • Hjelp til å få til et foreldresamarbeid etter en skillsmisse, eller
  • Lever i et fysisk eller seksuelt voldelig hjem/forhold

Anbefaler vi at du oppsøke ditt lokale Familievernkontor.

Onlinepsykologene har som mål å gi mulighet for at flere kan få tilgang til private psykologtjenester, ved å gi et rimelig tilbud på psykologhjelp. Er våre priser fortsatt for kostbare for deg anbefaler vi deg å få en henvisning fra din fastlege til ditt lokale Distriktpsykiatriske Senter (DPS) eller til privatpraktiserende avtalespesialist – dvs behandlere med refusjonsrett som innebærer at staten dekker alle utgiftene ut over en egenandel.

Ønsker du ikke at din fastlege skal få innsyn i dine psykiske og private utfordringer er det mulig å bestille 2-3 timer med oss i Onlinepsykologene for å få en grundig utredning, vurdering og epikrise som kan brukes til henvisning til DPS eller avtalespesialist. Det er viktig å være klar over at de fleste avtalespesialister dessverre har noe ventetid og opptil 30% av henvisninger avvises.

Nedenfor finner du oversikt over psykiatere og psykologspesialister i Trøndelag om psykologtjenester på nett ikke er noe for deg:

 

AVTALESPESIALISTER I TRONDHEIM/SØR-TRØNDELAG

KLINISKE PSYKOLOGER MED REFUSJONSORDNING I TRONDHEIM OG SØR-TRØNDELAG

EtternavnFornavnStedTelefonVentetid i ukerStørrelse hjemmel
AmundsenJanne EkebergTrondheim400 99 2763280 %
AngvikBjørn RoarTrondheim918 53 5683620 %
BarøMetteTrondheim90 61 03 7635100 %
EngumBjørnarTrondheim913 23 5332630 %
GodøJimBjugn908 82 944620 %
GråweRolf WilhelmTrondheim92 22 19 712630 %
GunnesMari-MetteTrondheim952 85 57832100 %
HaugumJon AntonTrondheim400 30 04424100 %
JacobsenKarl HenryTrondheim414 22 6182630 %
KavliTuridTrondheim 3420 %
KennairTonje WestgaardTrondheim905 49 92324100 %
LyseKristinTrondheim472 94 03752100 %
OnsøienRagnhild OtelieTrondheim464 25 5992420 %
RasmussenInger LiseTrondheim452 37 18224100 %
RøkkumOlavTrondheim930 25 50852100 %
RøsdalKjell JoralfTrondheim92 09 22 062420 %
RøsshagEinarTrondheim920 87 04752100 %
StensletJan ErikTrondheim901 12 63730100 %
StokkanTrudeTrondheim923 19 866.24100 %
StormboDag 474 83 000 100 %
SyrstadLiss HegeTrondheim413 54 74432100 %
AasenBjørn AkselRøros72 41 02 9923100 %

KLINISK PSYKOLOGI, BARN OG UNGE I SØR-TRØNDELAG

EtternavnFornavnStedTelefonVentetid i ukerStørrelse hjemmel
DahlinHanneTrondheim405 24 18112100 %
JensenTuva MoldeVanvikan984 83 06310100 %

KLINISK NEVROPSYKOLOG I TRONDHEIM OG SØR-TRØNDELAG

EtternavnFornavnStedTelefonVentetid i ukerStørrelse hjemmel
KanestrømHaraldBrekstad975 99 313440 %
NæssPer KolbjørnTrondheim98 87 40 2416100 %

PSYIKATER MED REFUSJONSORDNING I TRONDHEIM OG SØR-TRØNDELAG

EtternavnFornavnStedTelefonVentetid i ukerStørrelse hjemmel
BrandtzægKjersti MellandTrondheim454 49 72752100 %
KristiansenUnniTrondheim915 10 6471520 %
SchjelderupØyvindTrondheim970 30 53352100 %
SlettenTone DortheTrondheim474 83 00030100 %
ThueElisabethTrondheim921 18 575Ingen nye pasienter nå pga nedtrapping av praksis100 %

 

AVTALESPESIALISTER I NORD-TRØNDELAG

KLINISK PSYKOLOG MED REFUSJONSORDNING I NORD-TRØNDELAG

EtternavnFornavnStedTelefonVentetid i ukerStørrelse hjemmel
HaugTrondStjørdal92 68 63 58, 93 44 27 873275 %
JohansenErling OddvarNamsos948 69 02040100 %
MelandLine IngeborgTrondheim484 55 20526 (flytter til Stjørda – juli 2020)100 %
Støre-ValenJakobLevanger984 23 80524100 %
VeimoAnitaStjørdal452 85 28526100 %
VerpeTomNamsos915 20 7056100 %
YstmarkSvein OleSteinkjer74 14 12 9216100 %

KLINISK PSYKOLOG, BARN OG UNGE I NORD-TRØNDELAG

EtternavnFornavnStedTelefonVentetid i ukerStørrelse hjemmel
BolmeBrittStjørdal413 02 89214 (barn og unge) inntaksstopp fra 1.3 20.100 %

KLINISK NEVROPSYKOLOG MED REFUSJONSORDNING I NORD-TRØNDELAG

EtternavnFornavnStedTelefonVentetid i ukerStørrelse hjemmel
BrovoldErlendStjørdal907 00 217Voksne 8. Barn: 4.100 %

PSYKIATERE MED REFUSJONSORDNING I NORD-TRØNDELAG

EtternavnFornavnStedTelefonVentetid i ukerStørrelse hjemmel
BartnesEinarSteinkjer74 14 77 0020100 %
BjerkesetOttarLevanger468 51 1131650 %
Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Bestill time i dag
Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig.