Finn Psykolog Lillehammer & omegn

Psykologer som hjelper deg i og rundt Lillehammer

På denne siden finner du en oversikt over:

 • Psykologer i nærheten av deg
 • Avtalespesialister i nærheten av deg
 • Psykiatere med refusjonsordning i nærheten av deg

Men har du vurdert, som flere og flere nordmenn gjør, å velge psykolog over nett?

Det er mange grunner for hvorfor det å benytte seg av psykolog online blir mer og mer foretrukket. Onlinepsykologene er blant de i Norge med lengst erfaring her.

Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen.

Hvorfor vurdere psykolog på nett?

Like effektivt

Forskning viser at online terapi er like effektivt som tradisjonell terapi på kontor.

Trygt

Samtalen gjøres i et fullkryptert samtalerom, og følger de samme lovene som andre psykologer.

Tidsbesparende

Å benytte seg av psykolog online sparer deg tid. Våre psykologer er tilgjengelig når du er.

500+ konsultasjoner hver måned 

En 100% trygg tjeneste

Tilgjengelig dag, kveld og helg

PÅ JAKT ETTER PSYKOLOG I LILLEHAMMER, GJØVIK, RAUFOSS, JEVNAKER, ELLER OMEGN?
FÅ HJELP NÅ DER DU ER – UTEN LANG VENTETID

Finn Psykolog Lillehammer & omegn 1

Har du behov for å snakke med noen? Vi i Onlinepsykologene kan og ønsker å hjelpe. Ved å tilby våre tjenester over nett ønsker vi å gi et rimelig, men like effektivt tilbud på psykologitjenester til alle nordmenn. Vi krever ingen henvisning og har ikke noe venteliste.

Vi er i dag et team bestående av en rekke autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

Uansett hvor du bor i gamle Oppland om det er i byen, på bygda, ved Mjøsa, i en skog, i en dal, på en gård eller ved elveleiet så er det viktig å vite at online samtaleterapi ved hjelp av video er like effektivt og sikkert som tradisjonell terapi.

Ikke minst slipper du:

 • Lang, tidskrevende og dyr reisevei – men kan sitte trygt hjemme
 • Henvisning fra fastlegen
 • Lang ventetid
 • Å risikere å møte naboen på venteværelset
 

HVORFOR VELGE PSYKOLOG PÅ NETT?

Det er mange grunner til å velge psykolog på nett. For det første er det like effektivt og trygt. Det er også for mange enklere og mindre tidkrevende. Vi tilbyr også mer fleksibilitet enn en vanlig psykolog, da vi gir mulighet for å bestille samtaler både på kveld og i helg, i tillegg til ukedager. Vi krever heller ingen henvisning fra fastlege.

Hjelp på nett er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel alvorlig rusmisbruk, potensiell psykoseproblematikk, eller går med konkrete selvmordplaner bør du oppsøke legevakten. Utsettes du for vold, overgrep eller har andre vansker i familien bør du oppsøke ditt lokale familievernkontor.

MER OM ONLINEPSYKOLOGENE

Onlinepsykologene ble startet i 2017 med en visjon om at online terapi kunne bidra til å senke terskelen for folk til å oppsøke og få hjelp tidligst mulig slik at unødvendig og alvorlig psykisk lidelse kan forebygges.

Les mer om oss her.

 

ONLINE TERAPI FOR VESTOPPLAND – PSYKOLOG GJØVIK, TOTEN, HADELAND ELLER LAND

Psykolog Gjøvik – Hjelp nå – Der du er – Uten ventetid: Uansett hvor du bor i Vestopplands kommuner enten det er Gjøvik, Hadleand-områdets tre kommuner Jevnaker (Nesbakken), Lunner eller Gran (Brandbu/Brua, Jaren, Vassenden, Roa, Lunner, Grua eller Harestua), Østre Toten, Vestre Toten (Raufoss), Søndre Land eller Nordre Land så kan du tilnærmet uten ventetid få hjelp der du er.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Innlandet med avdeling på Gjøvik med underavdelinger i Fagernes og i Hadeland.

ONLINE TERAPI FOR VALDRES – PSYKOLOG FAGERNES

Få hjelp av psykolog uten reisevei – Trygt hjemme i stua: Uansett hvor du bor Valdres seks kommuner enten det er Sør-Aurdal, Nord-Aurdal, Etnedal, Vang, Øystre Slidre eller Vestre Slidre så er vi i Onlinepsykologene tilgjengelige for deg i ditt hjem.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Innlandet med avdeling på Gjøvik med underavdelinger i Fagernes og i Hadeland.

ONLINE TERAPI FOR SØR-GUDBRANDSDAL – PSYKOLOG LILLEHAMMER

Psykolog Lillehammer – Uten henvisning fra fastlegen: Uansett hvor du bor i Sør-Gudbrandalens tre kommuner enten det er Lillehammer, Øyer eller Gausdal så trenger du ikke å bruke ekstra tid og ressurser på å få henvisning fra fastlegen for å få psykologhjelp av Onlinepsykologene.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Innlandet med avdeling på Lillehammer.

ONLINE TERAPI FOR NORD-GUDBRANDSDAL – PSYKOLOG

Ingen smittefare: Uansett hvor du bor i Nord-Gubrandsdalens kommuner enten det er Dovre, Lesja, Skjåk (Bismo), Lom (Fossbergom), Vågå (Vågamo) eller Sel (Otta) – så kan du få hjelp av online psykolog uten å være redd for smittefare for Koronaviruset.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Otta SKF.

ONLINE TERAPI FOR MIDTRE-GUDBRANDSDAL – PSYKOLOG

Ingen nabo på venteværelset: Uansett hvor du bor i Midt-Gudbrandsdalens kommuner enten det er Nord-Fron (Vinstra), Sør-Fron (Hundorp) eller Ringebu (Vålebru) så trenger du ikke å være redd for å møte naboen på venteværelset med online terapi eller å risikere å bli behandlet av hen.

Samtaler med psykolog på nett sikrer deg full anonymitet og privatliv.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Otta SKF.

 

AVTALESPESIALISTER I OPPLAND

Vi i Onlinepsykologene ønsker å gjøre psykologtjenester mer tilgjengelig og slik senke terskelen for å få tidlig, effektiv og rask hjelp når en trenger det. En lavere terskel for å be om hjelp vil bistå til å forebygge alvorlig psykisk lidelse. Dette gjør vi ikke bare med teknologiske løsninger, men også ved å tilby et rimeligere tilbud til våre klienter. Slik ønsker vi å bidra til at det sosioøkonomiske klasseskillet som dessverre finnes i vårt psykiske helsevesen kan reduseres.

Online psykologhjelp er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel behov for:

 • Foreldre- og familieveiledning
 • Familieterapi
 • Mekling i samlivsbrudd/skilsmisse,
 • Hjelp til å få til et foreldresamarbeid etter en skillsmisse, eller
 • Lever i et fysisk eller seksuelt voldelig hjem/forhold

Anbefaler vi at du oppsøke ditt lokale Familievernkontor.

Onlinepsykologene har som mål å gi mulighet for at flere kan få tilgang til private psykologtjenester, ved å gi et rimelig tilbud på psykologhjelp. Er våre priser fortsatt for kostbare for deg anbefaler vi deg å få en henvisning fra din fastlege til ditt lokale Distriktpsykiatriske Senter (DPS) eller til privatpraktiserende avtalespesialist – dvs behandlere med refusjonsrett som innebærer at staten dekker alle utgiftene ut over en egenandel.

Ønsker du ikke at din fastlege skal få innsyn i dine psykiske og private utfordringer er det mulig å bestille 2-3 timer med oss i Onlinepsykologene for å få en grundig utredning, vurdering og epikrise som kan brukes til henvisning til DPS eller avtalespesialist. Det er viktig å være klar over at de fleste avtalespesialister dessverre har noe ventetid og opptil 30% av henvisninger avvises.

Nedenfor finner du oversikt over psykiatere og psykologspesialister i Oppland om psykologtjenester på nett ikke er noe for deg:

Nevropsykolog

NavnTelefonnummerLokasjonAdressePoststed
Ramberg, Geir Sigmund61 25 78 57Lillehammer Psykologsenter2615 Lillehammer Storgt. 86,2615 Lillehammer
Stolpestad, Bente413 61 006Fahlstrøms plass 1 2815 GjøvikPostboks 3023,2819 Gjøvik
Tollan, Kristin400 85 008Breiseth vn. 6 2613 Lillehammer Breisethvegen. 6,2613 Lillehammer
Watten, Veslemøy P.976 72 985Storgt. 18, 3 etg 2750 GranStorgt 18,2750 Gran

PSYKOLOGER MED REFUSJONSORDNING I OPPLAND

NavnTelefonnummerLokasjonAdressePoststed
Bjærke, Stian 476 54 570Storgt 862615 Lillehammer Storgt. 86,2615 Lillehammer
Grønseth, Svein Tore61 25 70 11Lillehammer Psykologsenter 2615 Lillehammer Storgata 86,2615 Lillehammer
Kaltenborn, Heidi Feren900 88 510 Storgt. 892615 Lillehammer
Myrvoll, Hilde61 13 40 50Psykologspesialistene Innlandet, Storgt 232815 GjøvikPsykologspesialistene Innlandet, Storgt. 23,2815 Gjøvik
Nerås, Guttorm Frode W61 17 83 59Strandgt. 382803 GjøvikPostboks 372,2803 Gjøvik
Seljeskog, Siri61 13 40 50Storgaten 232815 GjøvikPsykologspesialistene Innlandet, Storgaten 23,2815 Gjøvik
Skuterud, Anne Hulda 61 25 53 86Lilletorget 12615 Lillehammer
Sorteberg, Vigdis61 17 83 59Strandgt. 382803 Gjøvik Postboks 372,2803 Gjøvik
Tafjord, Geir 909 27 305Fahlstrøms plass 12815 GjøvikFahlstrøms plass,2815 Gjøvik

PSYKIATERE MED REFUSJONSORDNING I OPPLAND

NavnTelefonnummerLokasjonAdressePoststed
Brabrand, Jørgen978 92 783Storgt. 892615 LillehammerStorgata 89,2615 Lillehammer
Harvei, Anne Cecilie61 25 61 25Storgt. 862615 Lillehammer
Naletova, Alexandra N.977 63 249Storgata 352750 Gran
Torsæter, Marit61 16 87 00Lena Legesenter2850 LenaSpesialistpraksis, Lena legesenter, Kinogata 34,2850 Lena
Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.