norway-4238898_640

Finn psykolog Hamar og omegn

Psykologer som hjelper deg i og rundt Hamar

På denne siden finner du en oversikt over:

 • Psykologer i nærheten av deg
 • Avtalespesialister i nærheten av deg
 • Psykiatere med refusjonsordning i nærheten av deg

Men har du vurdert, som flere og flere nordmenn gjør, å velge psykolog over nett?

Det er mange grunner for hvorfor det å benytte seg av psykolog online blir mer og mer foretrukket. Onlinepsykologene er blant de i Norge med lengst erfaring her.

Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen.

Hvorfor vurdere psykolog på nett?

Like effektivt

Forskning viser at online terapi er like effektivt som tradisjonell terapi på kontor.

Trygt

Samtalen gjøres i et fullkryptert samtalerom, og følger de samme lovene som andre psykologer.

Tidsbesparende

Å benytte seg av psykolog online sparer deg tid. Våre psykologer er tilgjengelig når du er.

500+ konsultasjoner hver måned 

En 100% trygg tjeneste

Tilgjengelig dag, kveld og helg

PÅ JAKT ETTER PSYKOLOG PÅ HAMAR, I ELVERUM ELLER KONGSVINGER, OG OMEGN?
FÅ HJELP NÅ DER DU ER – UTEN LANG VENTETID

Finn psykolog Hamar og omegn 1

Har du behov for å snakke med noen? Vi i Onlinepsykologene kan og ønsker å hjelpe. Ved å tilby våre tjenester over nett ønsker vi å gi et rimelig, men like effektivt tilbud på psykologitjenester til alle nordmenn. Vi krever ingen henvisning og har ikke noe venteliste.

Vi er i dag et team bestående av en rekke autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

Psykolog Hamar – Uansett hvor du bor i gamle Hedmark fylke om det er i byen eller på bygda, på en gård i en dal eller hus ved Mjøsa eller elveleiet så er det viktig å vite at online samtaleterapi ved hjelp av video er like effektivt og sikkert som tradisjonell terapi.

Ikke minst slipper du:

 • Lang, tidskrevende og dyr reisevei – men kan sitte trygt hjemme
 • Henvisning fra fastlegen
 • Lang ventetid
 • Å risikere å møte naboen på venteværelset
 

HVORFOR VELGE PSYKOLOG PÅ NETT?

Det er mange grunner til å velge psykolog på nett. For det første er det like effektivt og trygt. Det er også for mange enklere og mindre tidkrevende. Vi tilbyr også mer fleksibilitet enn en vanlig psykolog, da vi gir mulighet for å bestille samtaler både på kveld og i helg, i tillegg til ukedager. Vi krever heller ingen henvisning fra fastlege.

Hjelp på nett er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel alvorlig rusmisbruk, potensiell psykoseproblematikk, eller går med konkrete selvmordplaner bør du oppsøke legevakten. Utsettes du for vold, overgrep eller har andre vansker i familien bør du oppsøke ditt lokale familievernkontor.

MER OM ONLINEPSYKOLOGENE

Onlinepsykologene ble startet i 2017 med en visjon om at online terapi kunne bidra til å senke terskelen for folk til å oppsøke og få hjelp tidligst mulig slik at unødvendig og alvorlig psykisk lidelse kan forebygges.

Les mer om oss her.

 

ONLINE TERAPI FOR HEDMARKEN – PSYKOLOG HAMAR, RINGSAKER OG STANGE

Hjelp nå – Der du er – Uten ventetid: Uansett hvor du bor i Hedmarkens fire kommuner enten det er Hamar, Ringsaker (Brumunddal), Løten eller Stange så kan du tilnærmet uten ventetid få hjelp der du er.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Innlandet med avdeling i Hamar.

ONLINE TERAPI FOR GLÅMDALEN – PSYKOLOG KONGSVINGER

Få hjelp av psykolog uten reisevei – Trygt hjemme i stua: Uansett hvor du bor i Glåmdalens sju kommuner enten det er Kongsvinger, Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes eller Våler så er vi i Onlinepsykologene tilgjengelige for deg i ditt hjem.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Øvre Romerike Glåmdalen med avdeling i Kongsvinger

ONLINE TERAPI FOR SØR-ØSTERDAL – PSYKOLOG ELVERUM

Uten henvisning fra fastlegen: Uansett hvor du bor i Sør-Østerdals fire kommuner enten det er Elverum, Åmot, Stor-Elvdal eller Trysil så trenger du ikke å bruke ekstra tid og ressurser på å få henvisning fra fastlegen for å få psykologhjelp av Onlinepsykologene.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Innlandet med avdeling i Hamar.

ONLINE TERAPI FOR NORD-ØSTERDAL – PSYKOLOG TYNSET

Ingen smittefare: Uansett hvor du bor i Nord-Østerdals syv kommuner enten det er Rendalen, Engerdal, Tolga, Tynset, Alvdal, Folldal eller Os – så kan du få hjelp av online psykolog uten å være redd for smittefare for Koronaviruset.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Innlandet med avdeling i Tynset.

 

AVTALESPESIALISTER I HEDMARK

Vi i Onlinepsykologene ønsker å gjøre psykologtjenester mer tilgjengelig og slik senke terskelen for å få tidlig, effektiv og rask hjelp når en trenger det. En lavere terskel for å be om hjelp vil bistå til å forebygge alvorlig psykisk lidelse. Dette gjør vi ikke bare med teknologiske løsninger, men også ved å tilby et rimeligere tilbud til våre klienter. Slik ønsker vi å bidra til at det sosioøkonomiske klasseskillet som dessverre finnes i vårt psykiske helsevesen kan reduseres.

Online psykologhjelp er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel behov for:

 • Foreldre- og familieveiledning
 • Familieterapi
 • Mekling i samlivsbrudd/skilsmisse,
 • Hjelp til å få til et foreldresamarbeid etter en skillsmisse, eller
 • Lever i et fysisk eller seksuelt voldelig hjem/forhold

Anbefaler vi at du oppsøke ditt lokale Familievernkontor.

Onlinepsykologene har som mål å gi mulighet for at flere kan få tilgang til private psykologtjenester, ved å gi et rimelig tilbud på psykologhjelp. Er våre priser fortsatt for kostbare for deg anbefaler vi deg å få en henvisning fra din fastlege til ditt lokale Distriktpsykiatriske Senter (DPS) eller til privatpraktiserende avtalespesialist – dvs behandlere med refusjonsrett som innebærer at staten dekker alle utgiftene ut over en egenandel.

Ønsker du ikke at din fastlege skal få innsyn i dine psykiske og private utfordringer er det mulig å bestille 2-3 timer med oss i Onlinepsykologene for å få en grundig utredning, vurdering og epikrise som kan brukes til henvisning til DPS eller avtalespesialist. Det er viktig å være klar over at de fleste avtalespesialister dessverre har noe ventetid og opptil 30% av henvisninger avvises.

Nedenfor finner du oversikt over psykiatere og psykologspesialister i Hedmark om psykologtjenester på nett ikke er noe for deg:

NEVROPSYKOLOG MED REFUSJONSORDNING I HEDMARK

NavnTelefonnummerLokasjonAdressePoststed
Stubrud, Svein993 83 021Jørgen Jensensv. 72312 Ottestad

PSYKOLOGER MED REFUSJONSORDNING I HEDMARK

NavnTelefonnummerAdressePoststed
Bruvold, Solrun 928 57 796Torggt 552317 Hamar
Baardsgaard, Olaf991 61 477Strandgt. 632317 Hamar
Hagen, May-Britt415 02 037Strandgt. 55 2317 Hamar
Jakobsen, Inger62 54 96 62Torggt. 722317 Hamar
Kristoffersen, Bjørn957 89 338Falsensgt. 122317 Hamar
Lyle, Edmond934 67 753Aumliveien 4 c, Tynset og Glommengt. 56 Kongsvinger2500 Tynset
Nygaard, Bente971 74 703AMFI, Trontorget kjøpesenter, 2. etg. , Brugt. 1,2501 Tynset
Skjæret, Frode62 41 68 61Storgata 9 2408 Elverum

PSYKIATERE MED REFUSJONSORDNING I HEDMARK

NavnTelefonnummerAdressePoststed
Auglænd, Odd917 81 821Ankerskogen legesenter, Ankerskogvn 7, 3. etg2317 Hamar
Bratberg, Nils991 65 272Torggt. 712317 Hamar
Hanssen, Sten Owe Rune971 47 593 Borgersengården, Strandgata 632317 Hamar
Kjølseth, Margrethe926 33 669Torggt.1,2317 Hamar2317 Hamar
Mikkelsen, Bjarne976 46 596Torggt. 712317 Hamar
Tjeldnes, Øyvind911 10 299Gammelbruvegen 15 2406 Elverum
Vilimiene, Almina 955 56 509Torggata 71, 4.etg. 2317 Hamar
Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.