640px-Fredrikstad_bryggepromenade_fra_Kråkerøybroa

Finn psykolog Fredrikstad og omegn

Psykologer som hjelper deg i Fredrikstad og omegn

På denne siden finner du en oversikt over:

 • Psykologer i nærheten av deg
 • Avtalespesialister i nærheten av deg
 • Psykiatere med refusjonsordning i nærheten av deg

Men har du vurdert, som flere og flere nordmenn gjør, å velge psykolog over nett?

Det er mange grunner for hvorfor det å benytte seg av psykolog online blir mer og mer foretrukket. Onlinepsykologene er blant de i Norge med lengst erfaring her.

Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen.

Hvorfor vurdere psykolog på nett?

Like effektivt

Forskning viser at online terapi er like effektivt som tradisjonell terapi på kontor.

Trygt

Samtalen gjøres i et fullkryptert samtalerom, og følger de samme lovene som andre psykologer.

Tidsbesparende

Å benytte seg av psykolog online sparer deg tid. Våre psykologer er tilgjengelig når du er.

500+ konsultasjoner hver måned 

En 100% trygg tjeneste

Tilgjengelig dag, kveld og helg

PÅ JAKT ETTER PSYKOLOG I FREDRIKSTAD, SARPSBORG, MOSS, HALDEN OG OMEGN?
FÅ HJELP NÅ DER DU ER – UTEN LANG VENTETID

Har du behov for å snakke med noen? Vi i Onlinepsykologene kan og ønsker å hjelpe. Ved å tilby våre tjenester over nett ønsker vi å gi et rimelig, men like effektivt tilbud på psykologitjenester til alle nordmenn. Vi krever ingen henvisning og har ikke noe venteliste.

Vi er i dag et team bestående av en rekke autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

Uansett hvor du bor i gamle Østfold om det er i byen, på bygda, i skjærgården eller ute på en øy så er det viktig å vite at online samtaleterapi ved hjelp av video er like effektivt og sikkert som tradisjonell terapi.

Ikke minst slipper du:

 • Lang, tidskrevende og dyr reisevei – men kan sitte trygt hjemme
 • Henvisning fra fastlegen
 • Lang ventetid
 • Å risikere å møte naboen på venteværelset
 

HVORFOR VELGE PSYKOLOG PÅ NETT?

Det er mange grunner til å velge psykolog på nett. For det første er det like effektivt og trygt. Det er også for mange enklere og mindre tidkrevende. Vi tilbyr også mer fleksibilitet enn en vanlig psykolog, da vi gir mulighet for å bestille samtaler både på kveld og i helg, i tillegg til ukedager. Vi krever heller ingen henvisning fra fastlege.

Hjelp på nett er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel alvorlig rusmisbruk, potensiell psykoseproblematikk, eller går med konkrete selvmordplaner bør du oppsøke legevakten. Utsettes du for vold, overgrep eller har andre vansker i familien bør du oppsøke ditt lokale familievernkontor.

MER OM ONLINEPSYKOLOGENE

Onlinepsykologene ble startet i 2017 med en visjon om at online terapi kunne bidra til å senke terskelen for folk til å oppsøke og få hjelp tidligst mulig slik at unødvendig og alvorlig psykisk lidelse kan forebygges.

Les mer om oss her.

 

PSYKOLOG HALDEN

Psykolog Halden – Hjelp nå – Der du er – Uten ventetid: Uansett hvor du bor i Halden kommune enten det er i Halden by (Brødløs, Eskeviken eller Tistedalen), Isebakke, Sponvika, Berg (Svinesund), Idd (Liholt, Osdalen eller Strupe) eller i Enningdalen (Kornsjø, Holtet eller Prestebakke) så kan du tilnærmet uten ventetid få hjelp der du er.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Østfold avdeling Halden.

ONLINE TERAPI FOR MOSSEREGIONENE – PSYKOLOG MOSS

Psykolog Moss – Ingen smittefare: Uansett hvor du bor i Mossregionens kommuner enten det er Moss (Moss by, Mossemarka, Kambo, Krapfoss eller Rygge), Råde (Karlshus), Rygge (Dilling) eller Våler (Kirkebygden) – så kan du få hjelp av online psykolog uten å være redd for smittefare for Koronaviruset.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Østfold avdeling Moss.

ONLINE TERAPI FOR NEDRE GLOMMA – PSYKOLOG SARPSBORG

Psykolog Sarpsborg – Uten henvisning fra fastlegen: Uansett hvor du bor i Sarpsborg kommune enten det er Sarpsborg vest, Sarpsborg øst, Kurland, Lande/sentrum, Yven, Greåker, Vest-Tune, Borgen, Hafslund, Hafslundsøy, Ullerøy, Søndre og østre Skjeberg eller Varteig  så trenger du ikke å bruke ekstra tid og ressurser på å få henvisning fra fastlegen for å få psykologhjelp av Onlinepsykologene.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Østfold avdeling Fredrikstad.

ONLINE TERAPI FOR NEDRE GLOMMA – PSYKOLOG FREDRIKSTAD

Psykolog Fredrikstad – Online psykolog like effektivt og sikkert som tradisjonell: Uansett hvor du bor i Fredrikstad kommune enten det er Fredrikstad by eller Glosli, Alshus, Øyenkilen, Slevik, Lervik, Rostadneset, Skivika (Skjærvika) eller Spetalen er det viktig å være klar over at forskning viser at å få hjelp av online psykolog ved hjelp av videosamtale er like effektivt og sikkert som tradisjonell terapi på vanlig kontor.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Østfold avdeling Fredrikstad.

ONLINE TERAPI FOR NEDRE GLOMMA – PSYKOLOG HVALER

Psykolog Hvaler – Ingen nabo på venteværelset: Uansett hvor du bor i Hvaler kommune enten det er Skjærhalden, Rød, Hauge, Utgård så trenger du ikke å være redd for å møte naboen på venteværelset med online terapi eller å risikere å bli behandlet av hen.

Samtaler med psykolog på nett sikrer deg full anonymitet og privatliv.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Østfold avdeling Fredrikstad.

ONLINE TERAPI FOR INDRE ØSTFOLD – PSYKOLOG ASKIM, MYSEN ELLER SPYDEBERG

Psykolog Askim – Få hjelp av psykolog uten reisevei – Trygt hjemme i stua: Uansett hvor du bor i Indre Østfolds kommuner enten det er Aremark (Fossby), Marker (Ørje), Rømskog, Trøgstad, Spydeberg, Askim, Eidsberg (Mysen), Skiptveit (Meiribyen), Rakkestad eller Hobøl (Elvestad) så er vi i Onlinepsykologene tilgjengelige for deg i ditt hjem.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Østfold avdeling Askim.

AVTALESPESIALISTER I ØSTFOLD

Vi i Onlinepsykologene ønsker å gjøre psykologtjenester mer tilgjengelig og slik senke terskelen for å få tidlig, effektiv og rask hjelp når en trenger det. En lavere terskel for å be om hjelp vil bistå til å forebygge alvorlig psykisk lidelse. Dette gjør vi ikke bare med teknologiske løsninger, men også ved å tilby et rimeligere tilbud til våre klienter. Slik ønsker vi å bidra til at det sosioøkonomiske klasseskillet som dessverre finnes i vårt psykiske helsevesen kan reduseres.

Online psykologhjelp er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel behov for:

 • Foreldre- og familieveiledning
 • Familieterapi
 • Mekling i samlivsbrudd/skilsmisse,
 • Hjelp til å få til et foreldresamarbeid etter en skillsmisse, eller
 • Lever i et fysisk eller seksuelt voldelig hjem/forhold

Anbefaler vi at du oppsøke ditt lokale Familievernkontor.

Onlinepsykologene har som mål å gi mulighet for at flere kan få tilgang til private psykologtjenester, ved å gi et rimelig tilbud på psykologhjelp. Er våre priser fortsatt for kostbare for deg anbefaler vi deg å få en henvisning fra din fastlege til ditt lokale Distriktpsykiatriske Senter (DPS) eller til privatpraktiserende avtalespesialist – dvs behandlere med refusjonsrett som innebærer at staten dekker alle utgiftene ut over en egenandel.

Ønsker du ikke at din fastlege skal få innsyn i dine psykiske og private utfordringer er det mulig å bestille 2-3 timer med oss i Onlinepsykologene for å få en grundig utredning, vurdering og epikrise som kan brukes til henvisning til DPS eller avtalespesialist. Det er viktig å være klar over at de fleste avtalespesialister dessverre har noe ventetid og opptil 30% av henvisninger avvises.

Nedenfor finner du oversikt over psykiatere og psykologspesialister i Østfold om psykologtjenester på nett ikke er noe for deg:

NEVROPSYKOLOGER MED REFUSJONSORDNING I ØSTFOLD

NavnTelefonnummerAdressePoststedLokasjon
Follesø, Knut920 37 744Kirkebrygga 2-41607 Fredrikstad Postboks 453, 1601 Fredrikstad,1607 Fredrikstad
Johansson, Monica E.957 26 698Johan Stangs plass 21767 Halden
Schlosser, Anita 482 73 717Nygaardsgata 31606 Fredrikstad

PSYKOLOGER MED REFUSJONSORDNING I ØSTFOLD

NavnTelefonnummerAdressePoststedLokasjon
Alvestrand, Monica466 41 072Høienhald gt 4 1532 MossDet Gule Huset, Høienhald gt 4,1532 Moss
Erdis, Alaettin415 52 921Helsehuset i Askim1807 Askim c/o Helsehuset, Eventyrvn. 2,1807 Askim
Fogstad, Doris Marie 906 15 589Nygaardsgaten 31606 Fredrikstad
Hesseberg, Ivar A.926 24 046Lilleeng helsepark, Oppgang A, Lilleengveien 81523 MossLilleengveien 8,1523 Moss
Hildal, Geir976 87 291Lilleeng helsepark, Lilleengveien 81523 Moss Lilleengveien 8,1523 Moss
Johanson, Siv412 87 574 Storgata 91771 Halden
Kremers, Irma 411 01 471Holterveien 4 G1448 Drøbak
Larsen, Terje906 47 252Farmannsgate 1 1607 Fredrikstad
Krabberød, Vegard69 14 48 40Eikeveien 221718 GreåkerEikveien 22,1718 Greåker
Lindskog, Anders480 40 343Sportsveien 10 A 1719 GreåkerSportsveien 10A,1719 Greåker
Nilsen, Reidar Arnmann953 04 076Ørehavna 21533 Moss
Olsen, Roar920 95 894Nygaards gt. 31606 Fredrikstad
Pettersen, Marianne Bråthen472 75 504St.Mariegate 711706 SarpsborgSt.Marie gate 71,1706 Sarpsborg
Riis, Gunn-Tove900 27 853Nygaardsgata 31606 Fredrikstad
Røstad, Heidi Kristin 975 12 277 Henrik Gerners gate 11 1530 Moss
Schau, Grete909 19 372Von Øtkens vei 42
Steenersen, Einar69 32 20 01Kirkegaten 321632 Gamle FredrikstadPOSTBOKS 1,1629 Gamle Fredrikstad
Wirth, Rolf970 38 508Flatåsen 281440 Drøbak

PSYKIATERE MED REFUSJONSORDNING I ØSTFOLD

NavnTelefonnummerAdressePoststedLokasjon
Bua, Inger Marie 69 25 69 27Møllebyen psykoterapi, Henrik Gernersgt.111502 MossPostboks 478,1502 Moss
Hansson, Maja916 92 978 St. Mariegt. 71 1706 Sarpsborg
Hartviksen, Grete 476 85 583Kirkebrygga 2-41607 Fredrikstad
Moss, Ivar-Jørgen69 17 55 24Storgt. 4C 1767 Halden Storgt 4C,1767 Halden
Nielsen, Finn H.69 31 80 90 Farmannsgt. 161607 Fredrikstad
Stronegger, Paul934 81 071Fokus på din helse, Tørkoppveien 61570 DillingTørkoppveien 6,1570 Dilling
Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.