IMG_20190906_120243_210

Finn psykolog Førde og omegn

Psykologer som hjelper deg i og rundt Førde

På denne siden finner du en oversikt over:

 • Psykologer i nærheten av deg
 • Avtalespesialister i nærheten av deg
 • Psykiatere med refusjonsordning i nærheten av deg

Men har du vurdert, som flere og flere nordmenn gjør, å velge psykolog over nett?

Det er mange grunner for hvorfor det å benytte seg av psykolog online blir mer og mer foretrukket. Onlinepsykologene er blant de i Norge med lengst erfaring her.

Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen.

Hvorfor vurdere psykolog på nett?

Like effektivt

Forskning viser at online terapi er like effektivt som tradisjonell terapi på kontor.

Trygt

Samtalen gjøres i et fullkryptert samtalerom, og følger de samme lovene som andre psykologer.

Tidsbesparende

Å benytte seg av psykolog online sparer deg tid. Våre psykologer er tilgjengelig når du er.

500+ konsultasjoner hver måned 

En 100% trygg tjeneste

Tilgjengelig dag, kveld og helg

PÅ JAKT ETTER PSYKOLOG I FØRDE OG OMEGN?
FÅ HJELP NÅ DER DU ER – UTEN LANG VENTETID

Finn psykolog Førde og omegn 1

Har du behov for å snakke med noen? Vi i Onlinepsykologene kan og ønsker å hjelpe. Ved å tilby våre tjenester over nett ønsker vi å gi et rimelig, men like effektivt tilbud på psykologitjenester til alle nordmenn. Vi krever ingen henvisning og har ikke noe venteliste.

Vi er i dag et team bestående av en rekke autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

Uansett hvor du bor i Sogn og Fjordane om det er i byen, i en dal, ute på en øy eller i en fjordarm så er det viktig å vite at online samtaleterapi ved hjelp av video er like effektivt og sikkert som tradisjonell terapi.

Ikke minst slipper du:

 • Lang, tidskrevende og dyr reisevei – men kan sitte trygt hjemme
 • Henvisning fra fastlegen
 • Lang ventetid
 • Å risikere å møte naboen på venteværelset
 

HVORFOR VELGE PSYKOLOG PÅ NETT?

Det er mange grunner til å velge psykolog på nett. For det første er det like effektivt og trygt. Det er også for mange enklere og mindre tidkrevende. Vi tilbyr også mer fleksibilitet enn en vanlig psykolog, da vi gir mulighet for å bestille samtaler både på kveld og i helg, i tillegg til ukedager. Vi krever heller ingen henvisning fra fastlege.

Hjelp på nett er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel alvorlig rusmisbruk, potensiell psykoseproblematikk, eller går med konkrete selvmordplaner bør du oppsøke legevakten. Utsettes du for vold, overgrep eller har andre vansker i familien bør du oppsøke ditt lokale familievernkontor.

MER OM ONLINEPSYKOLOGENE

Onlinepsykologene ble startet i 2017 med en visjon om at online terapi kunne bidra til å senke terskelen for folk til å oppsøke og få hjelp tidligst mulig slik at unødvendig og alvorlig psykisk lidelse kan forebygges.

Les mer om oss her.

 

PSYKOLOG NORDFJORD – STRYN, MÅLØY, NORDFJORDEID ELLER SANDANE

Hjelp nå – Der du er – Uten ventetid: Uansett hvor du bor i Nordfjords fem kommuner Stryn, Stad (Nordfjordeid), Gloppen (Sandane), Kinn (nordlig del) og Bremanger så kan du tilnærmet uten ventetid få hjelp der du er. Dette gjelder naturligvis også dere i Hornindal i Volda kommune som også regner seg som nordfjordinger!

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Nordfjord.

ONLINE TERAPI FOR SUNNFJORD – PSYKOLOG FØRDE ELLER FLORØ

Få hjelp av psykolog uten reisevei – Trygt hjemme i stua: Uansett hvor du bor i Sunnfjord kommunes tidligere fire kommuner enten det er Førde, Flora, Askvoll, Fjaler eller den sørlige delen av Kinn så er vi i Onlinepsykologene tilgjengelige for deg i ditt hjem.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Sunnfjord.

PSYKOLOG INDRE SOGN – SOGNDALSFJØRA ELLER ØVRE ÅRDAL

Uten henvisning fra fastlegen: Uansett hvor du bor i Indre Sogn enten det er Sogndal (Sogndalsfjøra), Aurland, Lærdal, Årdal (Øvre Årdal) og Luster eller tidligere Balestrand kommune så trenger du ikke å bruke ekstra tid og ressurser på å få henvisning fra fastlegen for å få psykologhjelp av Onlinepsykologene.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Sunnfjord og Sogn.

PSYKOLOG YTRE SOGN

Ingen smittefare: Uansett hvor du bor i Ytre Sogns åtte kommuner enten det er Gulen, Solund, Hyllestad, Høyanger, Vik, Balestrand og Leikanger, eller Fjærland – så kan du få hjelp av online psykolog uten å være redd for smittefare for Koronaviruset.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Sunnfjord og Sogn.

 

AVTALESPESIALISTER I SOGN OG FJORDANE

Vi i Onlinepsykologene ønsker å gjøre psykologtjenester mer tilgjengelig og slik senke terskelen for å få tidlig, effektiv og rask hjelp når en trenger det. En lavere terskel for å be om hjelp vil bistå til å forebygge alvorlig psykisk lidelse. Dette gjør vi ikke bare med teknologiske løsninger, men også ved å tilby et rimeligere tilbud til våre klienter. Slik ønsker vi å bidra til at det sosioøkonomiske klasseskillet som dessverre finnes i vårt psykiske helsevesen kan reduseres.

Online psykologhjelp er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel behov for:

 • Foreldre- og familieveiledning
 • Familieterapi
 • Mekling i samlivsbrudd/skilsmisse,
 • Hjelp til å få til et foreldresamarbeid etter en skillsmisse, eller
 • Lever i et fysisk eller seksuelt voldelig hjem/forhold

Anbefaler vi at du oppsøke ditt lokale Familievernkontor.

Onlinepsykologene har som mål å gi mulighet for at flere kan få tilgang til private psykologtjenester, ved å gi et rimelig tilbud på psykologhjelp. Er våre priser fortsatt for kostbare for deg anbefaler vi deg å få en henvisning fra din fastlege til ditt lokale Distriktpsykiatriske Senter (DPS) eller til privatpraktiserende avtalespesialist – dvs behandlere med refusjonsrett som innebærer at staten dekker alle utgiftene ut over en egenandel.

Ønsker du ikke at din fastlege skal få innsyn i dine psykiske og private utfordringer er det mulig å bestille 2-3 timer med oss i Onlinepsykologene for å få en grundig utredning, vurdering og epikrise som kan brukes til henvisning til DPS eller avtalespesialist. Det er viktig å være klar over at de fleste avtalespesialister dessverre har noe ventetid og opptil 30% av henvisninger avvises.

Nedenfor finner du oversikt over psykiatere og psykologspesialister i Sogn og Fjordane om psykologtjenester på nett ikke er noe for deg:

Psykolog Abildsnes, Audun
Besøksadresse: Eidsgata 22, 6770 NORDFJORDEID
Postadresse: Hamrevegen 57, 6730 DAVIK
Telefon: 901 53 673

Psykolog Eilertsen, Erling
Besøksadresse: Storehagen 9, Handelshuset Sør
Postadresse: Postboks 451, 6803 FØRDE
Telefon: 911 29 705

Psykolog Helgøy, Tonny Gunnar
Besøksadresse: Storehagen 9
Postadresse: Postboks 19
6801 FØRDE
Telefon: 913 91 437

Psykolog Kayser, Hans Georg
Besøksadresse: Eidsgata 22
Postadresse: Postboks 285
6771 NORDFJORDEID
Telefon: 907 42 761

Psykolog Kristiansen, Svein
Sandane Psykologisenter
Besøksadresse: Sørstrandsvegen 9 A
Postadresse: Postboks 47
6821 SANDANE
Telefon: 57 00 94 20

Psykolog Kvaale, Ane
Dalavegen 2c
6856 SOGNDAL
Telefon: 41 21 02 51

Psykolog Lillesæter-Spendlove, Jonita
Dalavegen 2
6856 SOGNDAL
Telefon: 99 46 16 27

Psykolog Mæhle, Magne Olav
Campus Helse
Besøksadresse: Fosshaugane, Sogndal
Postadresse: Postboks 131
6851 SOGNDAL
Telefon: 958 00 160

Psykolog Sanden, Trygve
Dalavegen 2 C
6856 SOGNDAL
Telefon: 911 93 158

Psykolog Zehentbauer, Peter Georg
Besøksadresse: Eidsgata 45
Postadresse: Postboks 41
6771 NORDFJORDEID
Telefon: 57 86 18 84

Ødelien, Torjus (nevropsykologi)
Besøksadresse: Storehagen 9
Postadresse: Postboks 369
6802 FØRDE
Telefon: 57 00 64 00

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.