arendal-1177192_640

Finn psykolog Arendal og omegn

PÅ JAKT ETTER PSYKOLOG I ARENDAL, GRIMSTAD, LILLESAND, RISØR ELLER OMEGN?
FÅ HJELP NÅ DER DU ER – UTEN LANG VENTETID

Har du behov for å snakke med noen? Vi i Onlinepsykologene kan og ønsker å hjelpe. Ved å tilby våre tjenester over nett ønsker vi å gi et rimelig, men like effektivt tilbud på psykologitjenester til alle nordmenn. Vi krever ingen henvisning og har ikke noe venteliste.

Vi er i dag et team bestående av 11 autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

 

Uansett hvor du bor i gamle Aust-Agder om det er i byen, i skogen,  ute på en øy eller ved skjærgården så er det viktig å vite at online samtaleterapi ved hjelp av video er like effektivt og sikkert som tradisjonell terapi.

Ikke minst slipper du:

  • Lang, tidskrevende og dyr reisevei – men kan sitte trygt hjemme
  • Henvisning fra fastlegen
  • Lang ventetid
  • Å risikere å møte naboen på venteværelset

Les mer om med samtaleterapi med psykolog på nett her.

 

HVORFOR VELGE PSYKOLOG PÅ NETT?

Det er mange grunner til å velge psykolog på nett. For det første er det like effektivt og trygt. Det er også for mange enklere og mindre tidkrevende. Vi tilbyr også mer fleksibilitet enn en vanlig psykolog, da vi gir mulighet for å bestille samtaler både på kveld og i helg, i tillegg til ukedager. Vi krever heller ingen henvisning fra fastlege.

Se flere grunner til å velge psykolog på nett her.

Hjelp på nett er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel alvorlig rusmisbruk, potensiell psykoseproblematikk, eller går med konkrete selvmordplaner bør du oppsøke legevakten. Utsettes du for vold, overgrep eller har andre vansker i familien bør du oppsøke ditt lokale familievernkontor.

 

OM ONLINEPSYKOLOGENE

Onlinepsykologene ble startet i 2017 med en visjon om at online terapi kunne bidra til å senke terskelen for folk til å oppsøke og få hjelp tidligst mulig slik at unødvendig og alvorlig psykisk lidelse kan forebygges.

Les mer om oss her.

 

ONLINE TERAPI FOR ØSTRE AGDER – PSYKOLOG ARENDAL, GRIMSTAD, RISØR

Psykolog Arendal – Hjelp nå – Der du er – Uten ventetid: Uansett hvor du bor i Østre Agders kommuner enten det er i Risør, Grimstad, Arendal, Gjerstad, Vegårshei (Myra), Tvedestrand, Froland (Osedalen) eller Åmli så kan du tilnærmet uten ventetid få hjelp der du er.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Arendal.

 

ONLINE TERAPI FOR KRISTIANSANDREGIONEN – PSYKOLOG LILLESAND, BIRKENES, IVELAND

Psykolog Lillesand – Få hjelp av psykolog uten reisevei – Trygt hjemme i stua: Uansett hvor du bor i Kristiansandregionens kommuner enten det er i Lillesand, Birkenes (Birkeland) eller Iveland (Birketveit) så er vi i Onlinepsykologene tilgjengelige for deg i ditt hjem.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Arendal.

 

ONLINE TERAPI FOR SETESDAL – PSYKOLOG EVJE, HOVDEN

Psykolog Flekkefjord – Uten henvisning fra fastlegen: Uansett hvor du bor i Setesdalens kommuner enten det er Evje og Hornnes, Bygland, Valle eller Bykle så trenger du ikke å bruke ekstra tid og ressurser på å få henvisning fra fastlegen for å få psykologhjelp av Onlinepsykologene.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Arendal.

 

AVTALESPESIALISTER I AUST-AGDER

Vi i Onlinepsykologene ønsker å gjøre psykologtjenester mer tilgjengelig og slik senke terskelen for å få tidlig, effektiv og rask hjelp når en trenger det. En lavere terskel for å be om hjelp vil bistå til å forebygge alvorlig psykisk lidelse. Dette gjør vi ikke bare med teknologiske løsninger, men også ved å tilby et rimeligere tilbud til våre klienter. Slik ønsker vi å bidra til at det sosioøkonomiske klasseskillet som dessverre finnes i vårt psykiske helsevesen kan reduseres.

Online psykologhjelp er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel behov for:

  • Foreldre- og familieveiledning
  • Familieterapi
  • Mekling i samlivsbrudd/skilsmisse,
  • Hjelp til å få til et foreldresamarbeid etter en skillsmisse, eller
  • Lever i et fysisk eller seksuelt voldelig hjem/forhold

Anbefaler vi at du oppsøke ditt lokale Familievernkontor.

Onlinepsykologene har som mål å gi mulighet for at flere kan få tilgang til private psykologtjenester, ved å gi et rimelig tilbud på psykologhjelp. Er våre priser fortsatt for kostbare for deg anbefaler vi deg å få en henvisning fra din fastlege til ditt lokale Distriktpsykiatriske Senter (DPS) eller til privatpraktiserende avtalespesialist – dvs behandlere med refusjonsrett som innebærer at staten dekker alle utgiftene ut over en egenandel.

Ønsker du ikke at din fastlege skal få innsyn i dine psykiske og private utfordringer er det mulig å bestille 2-3 timer med oss i Onlinepsykologene for å få en grundig utredning, vurdering og epikrise som kan brukes til henvisning til DPS eller avtalespesialist. Det er viktig å være klar over at de fleste avtalespesialister dessverre har noe ventetid og opptil 30% av henvisninger avvises.

Nedenfor finner du oversikt over psykiatere og psykologspesialister i Aust-Agder om psykologtjenester på nett ikke er noe for deg:

 

Psykisk helsevern
  Almås, Elsa Mari37 25 66 33Storgt. 424876 Grimstad
Fabrin, Helle952 62 930Vestregate 74790 Lillesand 
  Gundersen, Kristian926 06 914Havnegt 14836 Arendal 
  Haarklou, Joachim922 94 438Hisøy Psykologsenter4816 KolbjørnsvikNoroddveien 2,4816 Kolbjørnsvik
Knutson, Harald Victor911 08 509Vestregate 74790 LillesandPostboks 86,4791 Lillesand
  Lind, Evy959 28 608Nordodd veien 24816 KolbjørnsvikTerapirommet a.s., Noroddveien 2,4816 Kolbjørnsvik
  Meberg, Tone Nathalie468 88 182Vossgt. 14884 GrimstadPB 1047,4884 Grimstad

PSYKIATERE I AUST-AGDER MED REFUSJONSORDNING

Barne- og ungdomspsykiater
  Solberg, Bodil37 16 07 00Wrold Wroldsens gate 164901 TvedestrandPostboks 195,4901 Tvedestrand
Psykisk helsevern
  Andenæs, Amund485 15 171Sentervei 304790 LillesandSenterveien 30,4790 Lillesand
  Ekeberg, Iulia974 16 841Storgata 12 A4950 RisørPsykiatriklinikken A/S, PB 125,4952 Risør
Olsen, Tatiana37 01 28 00Maxis legesenter Arendal, Vesterveien 444839 ArendalVesterveien 44,4839 Arendal
Nevropsykolog
  Bergedalen, Anne-Mari917 26 453Havnegaten 14836 Arendal
Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Bestill time i dag
Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig.