Hjelp i Tyrkia og Kypros – Norsk psykolog Alanya, Mahmutlar, Ayia Napa

PÅ JAKT ETTER NORSK PSYKOLOG I TYRKIA? FÅ HJELP DER DU ER HOS OSS. VI HAR KORT VENTETID

Hjelp i Tyrkia og Kypros - Norsk psykolog Alanya, Mahmutlar, Ayia Napa 1

Er du på ferie, rehabilitering, jobbreise eller er penisjonist og har behov for å snakke med noen på norsk? Vi i Onlinepsykologene kan og ønsker å hjelpe. Ved å tilby våre tjenester over nett ønsker vi å gi et rimelig, men like effektivt tilbud på psykologitjenester til alle nordmenn uansett om de befinner seg i Norge eller Tyrkia. Vi krever ingen henvisning og har ikke noe venteliste.

Vi er i dag et team bestående av 9 autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

 

HVORFOR VELGE PSYKOLOG PÅ NETT?

Det er mange grunner til å velge psykolog på nett. For det første er det like effektivt og trygt. Det er også for mange enklere og mindre tidkrevende. Vi tilbyr også mer fleksibilitet enn en vanlig psykolog, da vi gir mulighet for å bestille samtaler både på kveld og i helg, i tillegg til ukedager. Vi krever heller ingen henvisning fra fastlege.

Se flere grunner til å velge psykolog på nett her.

Hjelp på nett er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel alvorlig rusmisbruk, potensiell psykoseproblematikk, eller går med konkrete selvmordplaner bør du oppsøke din lokale legevakt. Utsettes du derimot for vold eller har vansker i familien bør du oppsøke ditt lokale familievernkontor – vi har informasjon om hvilket fortløpende i artikkelen.

Du finner mer informasjon om hvem online psykologtjenester passer for og ikke passer for her.

 

ER DU USIKKER PÅ OM DU TRENGER HJELP?

Psykiske plager er ikke uvanlig. Faktisk har nesten en av fire nordmenn hvert år behov for å snakke med noen en eller flere ganger i livet. Kjenner du at du har vansker med nedstemthet, lav energi, lyst og motivasjon? Eller opplever du tap av glede og mening? Kjenner du på mye sinne, fortvilelse eller andre vonde følelser? Da kan vi i Onlinepsykologene hjelpe deg.

Les mer om hvilke plager vi kan hjelpe med her.

 

MER OM ONLINEPSYKOLOGENE

Onlinepsykologene ble startet i 2017 med en visjon om at online terapi kunne bidra til å senke terskelen for folk til å oppsøke og få hjelp tidligst mulig slik at unødvendig og alvorlig psykisk lidelse kan forebygges.

Les mer om oss her.

 

FÅ PSYKOLOGHJELP I ANTALYA, TYRKIA – NORSK PSYKOLOG ALANYA, MAHMUTLAR, KEMER, BELEK

Norsk psykolog Alanya/Mahmutlar – Få hjelp av norsk psykolog i Tyrkia: Uansett hvor du befinner deg på i Antalya-regionen om det er Alanya, Mahmutlar, Kemer, Kas, Kale, Finike, Kumuluca, Konyaalti, Maratpasa, Aksu, Serik, Manavgat, Gazipasa  eller Belek, så kan vi i Onlinepsykologe hjelpe deg. Indre utfordringer som nedstemthet, lav energi og mangel på energi, glede og mening er noen av mange problemstillinger vi kan være til hjelp for.

 

FÅ PSYKOLOGHJELP I AYDIN, TYRKIA – NORSK PSYKOLOG BODRUM, DIDIM

Norsk psykolog Bodrum – Få hjelp av norsk psykolog i Aydin, Tyrkia: Uansett hvor du befinner deg i Aydin om det er Bodrum, Sökum, Kuşadası eller Didim om du er pensjonist, på rehabilitering eller ferie så ønsker vi i Onlinepsykologe å hjelpe deg. Indre utfordringer som uro, bekymringer, rastløshet, kroppslig ubehag og andre former for angst er noen av mange problemstillinger vi kan være til hjelp for.

 

FÅ PSYKOLOGHJELP PÅ KYPROS – NORSK PSYKOLOG AYIA NAPA, LARNACA, LIMASSOL OG PROTARAS

Norsk psykolog Kypros – Psykolog Ayia Napa: Uansett hvor du befinner deg på Kypros om det er Ayia Napa, Larnaca, Limassol og Protaras så ønsker vi i Onlinepsykologene å være til hjelp for deg. Indre utfordringer som dårlig selvbilde, lav selvfølelse/selvtillit, skam, selvforakt eller vansker med å ta plass, hevde egne behov og sette grenser i relasjoner er noen av mange problemstillinger vi kan være til hjelp for.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Få hjelp
Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig.