Hjelp i Thailand – Norsk psykolog Bangkok, Pattaya, Hua Hin, Korat

PÅ JAKT ETTER NORSK PSYKOLOG I THAILAND? FÅ HJELP DER DU ER HOS OSS. VI HAR KORT VENTETID

Hjelp i Thailand - Norsk psykolog Bangkok, Pattaya, Hua Hin, Korat 1

Er du på ferie, rehabilitering, er uføretrygdet, på jobbreise eller er penisjonist og har behov for å snakke med noen på norsk? Vi i Onlinepsykologene kan og ønsker å hjelpe. Ved å tilby våre tjenester over nett ønsker vi å gi et rimelig, men like effektivt tilbud på psykologitjenester til alle nordmenn uansett om de befinner seg i Norge eller Thailand. Vi krever ingen henvisning og har ikke noe venteliste.

Våre psykologer har også mulighet for å tilpasse seg tidsforskjellene mellom Thailand og Norge slik at det ikke blir et problem for deg.

Vi er i dag et team bestående av en rekke autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

 

HVORFOR VELGE PSYKOLOG PÅ NETT?

Det er mange grunner til å velge psykolog på nett. For det første er det like effektivt og trygt. Det er også for mange enklere og mindre tidkrevende. Vi tilbyr også mer fleksibilitet enn en vanlig psykolog, da vi gir mulighet for å bestille samtaler både på kveld og i helg, i tillegg til ukedager. Vi krever heller ingen henvisning fra fastlege.

Se flere grunner til å velge psykolog på nett.

Hjelp på nett er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel alvorlig rusmisbruk, potensiell psykoseproblematikk, eller går med konkrete selvmordplaner bør du oppsøke din lokale legevakt. Utsettes du derimot for vold eller har vansker i familien bør du oppsøke ditt lokale familievernkontor – vi har informasjon om hvilket fortløpende i artikkelen.

ER DU USIKKER PÅ OM DU TRENGER HJELP?

Psykiske plager er ikke uvanlig. Faktisk har nesten en av fire nordmenn hvert år behov for å snakke med noen en eller flere ganger i livet. Kjenner du at du har vansker med nedstemthet, lav energi, lyst og motivasjon? Eller opplever du tap av glede og mening? Kjenner du på mye sinne, fortvilelse eller andre vonde følelser? Da kan vi i Onlinepsykologene hjelpe deg.

Les mer om hvilke psykiske plager vi kan hjelpe med.

MER OM ONLINEPSYKOLOGENE

Onlinepsykologene ble startet i 2017 med en visjon om at online terapi kunne bidra til å senke terskelen for folk til å oppsøke og få hjelp tidligst mulig slik at unødvendig og alvorlig psykisk lidelse kan forebygges.

Les mer om oss.

 

NORSK PSYKOLOG BANGKOK

Norsk psykolog Bangkok – Få hjelp av norsk psykolog i Thailand: Uansett hvor du befinner deg på i Bangkok og Thailand så kan vi i Onlinepsykologe hjelpe deg. Indre utfordringer som nedstemthet, lav energi og mangel på energi, glede og mening er noen av mange problemstillinger vi kan være til hjelp for.

NORSK PSYKOLOG PATTAYA

Norsk psykolog Pattaya – Få hjelp av norsk psykolog i Chonburi, Thailand: Uansett hvor du befinner deg i Chonburi-regionen om det er Pattaya, Bang Lamung, Chonburi, Jomtien, Bang Sare, Bang Saen eller Sattahip og om du er pensjonist, på rehabilitering eller ferie så ønsker vi i Onlinepsykologe å hjelpe deg. Indre utfordringer som uro, bekymringer, rastløshet, kroppslig ubehag og andre former for angst er noen av mange problemstillinger vi kan være til hjelp for.

NORSK PSYKOLOG HUA HIN

Norsk psykolog Hua Hin – Få hjelp av norsk psykolog i regionen Prachuap Khiri Khan: Uansett hvor du befinner deg i regionen Prachuap Khiri Khan om det er Hua Hin, Kui Buri, Thap Sakae, Bang Saphan, Bang Saphan Noi, Pran Buri eller Sam Roi Yot så ønsker vi i Onlinepsykologene å være til hjelp for deg. Indre utfordringer som dårlig selvbilde, lav selvfølelse/selvtillit, skam, selvforakt eller vansker med å ta plass, hevde egne behov og sette grenser i relasjoner er noen av mange problemstillinger vi kan være til hjelp for.

 

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Få hjelp
Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig.