Kjersti R. Aartun

Psykologspesialist Kjersti R. Aartun er tilgjengelig for samtaler:
Mandager 10-13 og 14-16
Onsdager 09-12
Fredager 09-12

Ved særskilte behov kan det ordnes med andre tider. Dersom du ønsker samtaler med Kjersti på sikt er det også mulig å forhåndsbestille en avtale frem i tid slik at du kan sikre deg det tidspunktet som passer deg best.

Dersom du er eksisterende klient og det ikke er tilgjengelige tider i kalenderen, logg inn i EasyPractice og avtal ny samtale skriftlig.

Psykolog Kjersti R. Aartun

Faglig bakgrunn

Kjersti R. Aartun ble utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo i 2009. Hun er spesialist i klinisk voksenpsykologi. Hun har arbeidet i mange år i spesialisthelsetjenesten, både for voksne og barn, men har mest erfaring med terapeutisk arbeid med voksne. Hun har videreutdanning fra Institutt for psykoterapi, hvor hun fordypet seg i psykodynamisk psykoterapi. Hun har arbeidet med online terapi siden 2020.

Kjersti er opptatt av at alle mennesker går gjennom vanskelige perioder i livet, noe som kan føre til ulike psykologiske, følelsesmessige og relasjonelle problemer og plager. Dette kan gå utover hvordan en fungerer i jobb eller studier, i forholdet til partner, familie og venner, samt egen selvfølelse. Når en søker profesjonell hjelp er en ofte fortvilet og har prøvd flere ting for å løse vanskene, men det føles gjerne fastlåst eller håpløst. Kjerstis terapeutiske tilnærming baserer seg på tanken om at psykologiske og følelsesmessige problemer oppstår i relasjoner mellom mennesker, og at problemene også best løses i en mellommenneskelig relasjon. Terapi gir dermed en anledning til å jobbe med livsvanskene i samarbeid med en terapeut.

Min kompetanse

Mine behandlingsmetoder

Bestill time hos Kjersti