Parterapi Tønsberg

Parterapi i Tønsberg

Parterapeuter som hjelper deg i Tønsberg

Opplever du og din partner utfordringer i parforholdet? Enten det handler om følelser, kommunikasjonsproblemer eller konflikter, kan parterapi være en god løsning for de fleste.

Dersom dere ønsker parterapi i Tønsberg, bør dere finne en terapeut som er lett tilgjengelig, kompetanserik og erfaren. Hos Onlinepsykologene tilbys parterapi på nett. Finn ut hvorfor dette er den beste løsningen!

Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen.

Hvorfor vurdere parterapi på nett?

Like effektivt

Forskning viser at online terapi er like effektivt som tradisjonell terapi på kontor.

Trygt

Samtalen gjøres i et fullkryptert samtalerom, og følger de samme lovene som andre psykologer.

Tidsbesparende

Å benytte seg av parterapi online sparer deg tid. Våre parterapeuter er tilgjengelig når du er.

500+ konsultasjoner hver måned 

En 100% trygg tjeneste

Tilgjengelig dag, kveld og helg

Flere muligheter for parterapi i Tønsberg

Par som ønsker parterapi i Tønsberg finner en rekke valgmuligheter, noe som blant annet inkluderer parterapi på nett. Alternativet er å oppsøke en parterapeut ansikt til ansikt, men online parterapi har vist seg å ha mange fordeler.

Du finner mange dyktige parterapeuter på nett, og disse har gjerne spesialkompetanse innenfor ulike områder. Våre psykologer kan blant annet hjelpe par med å sette ord på følelsene sine, eller å overkomme betente konflikter.

Dersom du ønsker online parterapi i Tønsberg, er det enkelt å komme i gang:

  1. Velg parterapeut selv eller bruk Psykologmatch til å finne riktig terapeut
  2. Oppgi ønsket tidspunkt/dato for terapitime
  3. Kort beskrivelse av hva dere vil prate om
  4. Bekreft

Hvordan foregår parterapi på nett?

Dersom dere har behov for parterapi i Tønsberg, er det enkelt å sette i gang med online parterapi. Det er ikke noe krav om henvisning fra lege eller lignende, noe som gjør at man kan få time på kort varsel.

Når du bestiller time vil du se at du kan finne ledige timer i booking-kalenderen vår. Her kan du også velge den psykologen du ønsker å snakke med. Så snart bestillingen er sendt inn, vil du motta en automatisk e-post.

I e-posten finnes en link til et kryptert og sikkert samtalerom. Dette er altså det elektroniske samtalerommet der du og din partner vil møte psykologen til en videosamtale. Psykologen vil møte dere i samtalerommet til tidspunktet som er avtalt på forhånd.

Tradisjonell parterapi i Tønsberg – eller parterapi på nett?

Er du usikker på hva som er fordelene ved å velge parterapi på nett fremfor tradisjonell parterapi i Tønsberg? Den kanskje største fordelen er at dere sparer dere for tid. Det er ikke nødvendig med transport til eller fra psykologen, og timen kan utføres hjemmefra.

I tillegg føler mange par seg mer komfortable hjemme enn på psykologens kontor, og man slipper å frykte at man skal treffe på naboer og kjente. Det er rett og slett enklere og mer komfortabelt med parterapi på nett, og terskelen for å få hjelp blir derfor lavere.

Det er viktig for oss å påpeke at parterapi på nett er like virkningsfullt som annen parterapi. Dette har også blitt bevist av forskere. Du kan derfor føle deg trygg på at dere får hjelp av kompetente psykologer.

Mange opplever også at det er billigere å få parterapi på nett, sammenlignet med ordinær parterapi.

• Økonomisk gunstig
• Dere møter psykologer med høyt kompetansenivå
• God effekt
• Lavere terskel for å oppsøke hjelp
• Komfortabelt
• Tidsbesparende

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Trenger dere parterapi i Tønsberg? Bestill time hos en online terapeut

Par som har behov for parterapi i Tønsberg kan velge mellom vanlig parterapi med oppmøte hos psykolog, og online parterapi. Sistnevnte byr på mange fordeler, og man trenger heller ikke henvisning for å bestille time.

Hos Onlinepsykologene kan dere få hjelpen dere trenger raskt og effektivt. Ved å oppsøke parterapeut viser dere at dere tar ansvar for forholdet. Vi hjelper dere – enten det er snakk om store eller små utfordringer.

Kontakt oss i dag og få time innen kort tid.