Parterapi Stavanger

Parterapi i Stavanger

Parterapeuter som hjelper deg i Stavanger

Parforhold går gjennom både opp- og nedturer, og noen ganger kan utfordringene bli så store at man trenger hjelp med å komme tilbake til riktig spor. Dersom du ønsker parterapi i Stavanger, finnes det flere muligheter.

Vi skal her se nærmere på fordelene ved å velge online parterapi, noe som innebærer at terapitimen utføres via videosamtaler med psykolog.

Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen.

Hvorfor vurdere parterapi på nett?

Like effektivt

Forskning viser at online terapi er like effektivt som tradisjonell terapi på kontor.

Trygt

Samtalen gjøres i et fullkryptert samtalerom, og følger de samme lovene som andre psykologer.

Tidsbesparende

Å benytte seg av parterapi online sparer deg tid. Våre parterapeuter er tilgjengelig når du er.

500+ konsultasjoner hver måned 

En 100% trygg tjeneste

Tilgjengelig dag, kveld og helg

Valgmuligheter for deg som ønsker parterapi i Stavanger

Dersom du og din samboer, kjæreste eller ektefelle ønsker parterapi i Stavanger, er det mulig å snakke med parterapeut på nett. Mange synes dette er en enklere løsning enn å møte opp hos psykologen. Det er dessuten raskt gjort å bestille time:

  1. Velg parterapeut hos Onlinepsykologene
  2. Velg dato
  3. Legg inn en kortfattet beskrivelse
  4. Send inn forespørselen
  5. Onlinepsykologene tar kontakt med deg innen kort tid

Fordeler med online parterapi i Stavanger

Stavanger er en av landets største byer, og det er ikke tvil om storbylivet kan være hektisk – med jobb, skole, barn som skal på trening og andre ting. Da frister det kanskje ikke å sitte i rushtrafikk for å besøke en parterapeut, eller å lete etter parkeringsplass i en halvtime.

Mange par unngår å gå til parterapeut nettopp fordi det kan oppleves som litt for tidkrevende i en travel hverdag. Ved å velge online parterapi i Stavanger blir plutselig terskelen for å oppsøke terapeut litt lavere!

Det har også blitt forsket på online parterapi versus tradisjonell parterapi, og da kom forskerne frem til at effekten er like god. Samtidig er det som regel billigere å oppsøke nettbasert parterapi i Stavanger, sammenlignet med ordinær parterapi.

Mange par synes dessuten at det føles mer anonymt og sikkert å snakke med parterapeut på nett. Dette fordi de slipper å engste seg for å treffe på bekjente på vei inn til psykologen.

Sjekkliste for deg som ønsker parterapi i Stavanger

Før du og din partner oppsøker parterapi i Stavanger, kan det være lurt å tenke over når det passer best med time. Ønsker dere å ta det en ettermiddag etter jobb, eller er det bedre med time en helgedag? Begge deler er mulig å bestille hos Onlinepsykologene.

Det kan også være greit å tenke over samtaleemne. Sliter du og din partner med dårlig kommunikasjon, eller er det en pågående konflikt? Ulike parterapeuter har gjerne ulike spesialistområder. Vi har uansett en terapeut som kan hjelpe dere.

Det finnes både familieterapeuter, terapeuter med spesialistfelt innen mekling under samlivsbrudd og lignende. Husk at dersom du er i et voldelig forhold, bør du oppsøke familievernkontoret der du bor.

  • Hvilken ukedag passer best?
  • Hvilket klokkeslett passer?
  • Hva slags problemer eller utfordringer har dere i parforholdet?
Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Bestill online parterapi i Stavanger

Alle par kan møte på problemer som er vanskelige å løse på egen hånd, og da kan en parterapeut være en god løsning. For par som ønsker parterapi i Stavanger, kan det lønne seg å få hjelp av en online parterapeut – ikke bare økonomisk, men også ellers.

Dere kan spare tid på å få hjelp av en parterapeut på nett, samtidig som prosessen er både diskret, trygg og effektiv. Våre parterapeuter hjelper dere tilbake på riktig spor.

Bestill og få time på dagen.