Parterapi Sandnes

Parterapi i Sandnes

Parterapeuter som hjelper deg i Sandnes

Det er ikke uvanlig at par møter på hindringer som er vanskelige å overkomme på egen hånd. Dersom du og partneren din får hjelp gjennom parterapi i Sandnes, kan dere veiledes slik at dere igjen får det parforholdet dere ønsker.

Parterapi i Sandnes kan blant annet fås på nett, noe som senker terskelen for å få hjelp fra en parterapeut.

Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen.

Hvorfor vurdere parterapi på nett?

Like effektivt

Forskning viser at online terapi er like effektivt som tradisjonell terapi på kontor.

Trygt

Samtalen gjøres i et fullkryptert samtalerom, og følger de samme lovene som andre psykologer.

Tidsbesparende

Å benytte seg av parterapi online sparer deg tid. Våre parterapeuter er tilgjengelig når du er.

500+ konsultasjoner hver måned 

En 100% trygg tjeneste

Tilgjengelig dag, kveld og helg

Dette er mulighetene deres for parterapi i Sandnes

Det finnes flere løsninger for par som har behov for parterapi i Sandnes. Oppmøte hos en terapeut er én løsning, men mange synes det er minst like effektivt å få parterapi på nett. Online parterapi byr på utallige fordeler, noe vi straks skal se nærmere på.

Det er dessuten enkelt å komme i gang. Dersom dere ønsker online parterapi i Sandnes, trenger dere bare å:

  • Finne riktig terapeut
  • Velg «Bestill time»
  • Oppgi dato
  • Fortell litt om deres situasjon
  • Bekreft

Derfor bør dere velge online parterapi i Sandnes

Som de fleste andre par, har dere kanskje kjent på tidsklemma. Det blir ofte lite tid til overs i en hektisk hverdag med jobb, skole eller fritidsaktiviteter. Da er det kanskje ikke så rart at mange par føler de må nedprioritere parterapi.

Med online parterapi er det lettere å finne tid til å pleie forholdet. Dere kan prate med parterapeuten over nett, slik at dere slipper oppmøte hos psykologen. Dette sparer dere mye tid på, siden dere slipper reisetid til og fra terapeuten.

Online parterapi i Sandnes er også mer diskret enn å møte opp hos psykologen fysisk. Dette i seg selv er en stor fordel synes mange. Du slipper for eksempel å treffe på bekjente ved inngangsdøren.

Ellers skal det nevnes at parterapi på nett er bevist å være like effektivt som parterapi med fysisk oppmøte. Det er også veldig sikkert, siden samtalen skjer gjennom et kryptert videosamtalerom online. Vi kan også nevne at det er mer økonomisk.

  • Ingen reisetid – spar tid på nettbasert samtale med psykolog
  • Diskret og oppleves mer anonymt
  • Like effektivt som tradisjonell terapi
  • Trygt
  • Økonomisk gunstig

Er det lang ventetid for online parterapi?

Dersom dere ønsker parterapi i Sandnes på nett, kan dere som regel se frem til kort ventetid. Det er som regel mulig å få time samme dag, noe som blant annet skyldes at henvisning ikke er nødvendig.

Dette er utvilsomt en stor fordel. Jo raskere du og din partner søker hjelp, jo mer sannsynlig er det at dere greier å redde forholdet.

Greit å tenke på før du bestiller parterapi i Sandnes

Det er lurt å tenke gjennom visse ting før man bestiller time for parterapi i Sandnes. Først og fremst bør dere finne ut hvorvidt dere ønsker hjelp av en terapeut på nett eller med fysisk oppmøte. Førstnevnte er naturligvis både tidsbesparende og lettere tilgjengelig.

Husk også på at opplevelsen blir like personlig, da du snakker med parterapeuten ansikt til ansikt – bare via en skjerm.

Tenk også over hvilken dag i uken det passer best med parterapi, enten det er på en hverdag eller en helgedag. Hos Onlinepsykologene finner du parterapeuter som kan hjelpe deg både til hverdags og om helgene.

Ellers er det greit å velge en psykolog med aktuell spesialkompetanse. Noen terapeuter har mest erfaring innen mekling ved samlivsbrudd, mens andre har ekspertise innen krisekommunikasjon.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Få hjelp gjennom parterapi i Sandnes

Onlinepsykologene har hjulpet mange par med å finne tilbake til hverandre gjennom parterapi på nett. Spar tid og penger ved å ta i bruk online parterapi, og se frem til lærerike samtaler i et kryptert og sikkert samtalerom.

Kontakt oss i dag, og finn en parterapeut som kan hjelpe dere allerede i dag.