Parterapi Kristiansand

Parterapi i Kristiansand

Parterapeuter som hjelper deg i Kristiansand

Par som ønsker veiledning og parterapi i Kristiansand kan raskt og enkelt få time hos parterapeut på nett. Få hjelp til å kommunisere mer effektivt, og løs problemene deres med hjelp av en terapeut.

Parterapi i Kristiansand kan foregå både på nett eller fysisk på kontoret til en psykolog. Sistnevnte er nok det flest forbinder med tradisjonell parterapi, men i det siste har parterapi på nett blitt stadig mer populært.

Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen.

Hvorfor vurdere parterapi på nett?

Like effektivt

Forskning viser at online terapi er like effektivt som tradisjonell terapi på kontor.

Trygt

Samtalen gjøres i et fullkryptert samtalerom, og følger de samme lovene som andre psykologer.

Tidsbesparende

Å benytte seg av parterapi online sparer deg tid. Våre parterapeuter er tilgjengelig når du er.

500+ konsultasjoner hver måned 

En 100% trygg tjeneste

Tilgjengelig dag, kveld og helg

Trenger du parterapi i Kristiansand? Dette er mulighetene dine

Parterapi i Kristiansand kan foregå både på nett eller fysisk på kontoret til en psykolog. Sistnevnte er nok det flest forbinder med tradisjonell parterapi, men i det siste har parterapi på nett blitt stadig mer populært.

Det er veldig enkelt å komme i gang dersom dere ønsker online parterapi i Kristiansand:

  1. Velg en av Onlinepsykologene sine parterapeuter og klikk på «Bestill time»
  2. Legg inn ønsket dato
  3. Fyll ut nødvendig informasjon
  4. Send inn bestillingen

Vi vil ta kontakt med deg innen kort tid når du har sendt inn din henvendelse, slik at du kan få bekreftet timebestillingen.

Fordeler med nettbasert parterapi i Kristiansand

Mange par sliter med å finne tid til hverandre i en travel hverdag, og da er det kanskje spesielt vanskelig å finne tid til parterapi. Med online parterapi i Kristiansand kan dere få prate med en terapeut uten å måtte bruke tid på transport til og fra samtalested.

Parterapi på nett er veldig tidsbesparende dersom vi sammenligner med «vanlig» parterapi. Det er dessuten praktisk å kunne få hjelp uansett hvor man befinner seg, enten det er hjemme eller på ferie. Med en online terapeut er hjelpen aldri langt unna.

Andre fordeler som kan nevnes med nettbasert parterapi er at det er prisgunstig sammenlignet med vanlig parterapi. Det betyr imidlertid ikke at det er mindre effektivt. Ifølge forskere er parterapi på nett minst like virkningsfullt som tradisjonell parterapi.

Med online parterapi i Kristiansand trenger dere heller ikke å bekymre dere for at dere skal treffe på noen kjente. Sesjonen kan holdes helt privat, og kan utføres fra eget hjem. Parterapi på nett er dessuten veldig sikkert, siden samtalen krypteres.

  • Mindre tidkrevende
  • Snakk med parterapeut hvor som helst
  • Gode priser
  • God effekt
  • Du unngår å treffe på kjente ansikter på et venterom
  • Sikkert

Verdt å tenke på før du bestiller parterapi i Kristiansand

Før du sender inn din bestilling på online parterapi i Kristiansand, kan det lønne seg å kartlegge behovene dine. Husk at noen parterapeuter tilbyr tjenester tidlig på dagen, mens andre er tilgjengelige på kveldstid eller om ettermiddagen.

Finn derfor ut hvilket tidspunkt som passer best for deg og din partner. Finn også ut hvilke dager i uken som er mest gunstige, og hvilke datoer som passer. Det er som regel mulig å få time når det passer deg best, helt uten noen venteliste.

Ellers er det lurt å finne ut nøyaktig hva det er dere trenger hjelp med. Enten problemene kan relateres til psykiske vansker, selvbilde, kommunikasjon eller konflikter, finnes det en parterapeut som kan hjelpe.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Her kan du bestille parterapi i Kristiansand

Når dere ønsker å bestille parterapi i Kristiansand, kan en online terapeut ofte være den beste løsningen. En psykolog eller terapeut vil da kunne hjelpe deg og din partner – enten sammen eller individuelt – via videosamtaler på nett.

Parterapi på nett er lett tilgjengelig, økonomisk, tidsbesparende og effektivt. Ta tak i problemene i parforholdet, og bestill en time hos Onlinepsykologene.