Parterapi Drammen

Parterapi i Drammen

Parterapeuter som hjelper deg i Drammen

De fleste par opplever å støte på problemer fra tid til annen, og for noen blir utfordringene så store at de kan true parforholdet. Enten du og din partner møter på små eller store problemer i forholdet, kan online parterapi i Drammen være nyttig.

Parterapi i Drammen kan fås både ansikt til ansikt med parterapeuten, og på nett. Sistnevnte lar deg også prate ansikt til ansikt med en dyktig terapeut, bare at det hele foregår via videosamtaler på nett. Dette er både enklere og mindre tidkrevende enn fysisk oppmøte.

Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen.

Hvorfor vurdere parterapi på nett?

Like effektivt

Forskning viser at online terapi er like effektivt som tradisjonell terapi på kontor.

Trygt

Samtalen gjøres i et fullkryptert samtalerom, og følger de samme lovene som andre psykologer.

Tidsbesparende

Å benytte seg av parterapi online sparer deg tid. Våre parterapeuter er tilgjengelig når du er.

500+ konsultasjoner hver måned 

En 100% trygg tjeneste

Tilgjengelig dag, kveld og helg

Kartlegg mulighetene dine for parterapi i Drammen

Parterapi i Drammen kan fås både ansikt til ansikt med parterapeuten, og på nett. Sistnevnte lar deg også prate ansikt til ansikt med en dyktig terapeut, bare at det hele foregår via videosamtaler på nett. Dette er både enklere og mindre tidkrevende enn fysisk oppmøte.

Dersom dere har behov for parterapi i Drammen, kan en online konsultasjon med parterapeut være løsningen som passer dere best. Det er enkelt og raskt gjort å bestille time hos en av parterapeutene hos Onlinepsykologene:

 1. Velg en av våre dyktige parterapeuter basert på tilgjengelighet og ekspertiseområde, eller bruk «Psykologmatch» for å finne den beste matchen for deg
 2. Velg aktuell tjeneste
 3. Oppgi ønsket dato
 4. Legg inn tilleggsopplysninger
 5. Send inn din bekreftelse

Hvorfor velge online parterapi i Drammen?

Parterapi i Drammen er lett tilgjengelig og som regel uten ventetid om du velger en online parterapeut. Det er heller ikke noe behov for henvisning, noe som gjør at man kan få time på kort varsel.

En annen viktig grunn til at mange velger online parterapi i Drammen, er at man kan slippe reisetid til og fra terapeuten.

Det betyr at nettbasert parterapi i Drammen er tidsbesparende, og at man dermed enklere kan finne tid til å pleie parforholdet i en hektisk hverdag.

Her er noen av fordelene du kan se frem til med online parterapi i Drammen:

 • Ikke krav om henvisning
 • Ingen ventetid
 • Tidsbesparende
 • Smittevernvennlig under koronapandemien
 • Oppleves mer anonymt – du møter ikke på naboer eller andre kjente folk på vei inn til terapeuten
 • Sikkerheten og taushetsplikten ivaretas
 • Rimelig alternativ til tradisjonell parterapi

Verdt å huske på før dere går til parterapi i Drammen

I forkant av timebestilling til online parterapi i Drammen, kan det være nyttig å finne ut av hva man ønsker.
Her er noen viktige punkter å ta hensyn til:

 • Dato
 • Tidspunkt
 • Valg av parterapeut (ekspertiseområde, tilgjengelighet etc.)
 • Hva nøyaktig er utfordringene dere støter på som par?
 • Valg av terapiform
Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Hvem har behov for parterapi i Drammen?

De aller fleste par møter på noen motbakker innimellom, men ulike par har ulike måter å håndtere utfordringene på. Noen er flinke til å kommunisere, og kommer seg forbi utfordringene på egen hånd.

Det er imidlertid også veldig mange som sliter med å håndtere konflikter og andre utfordringer på egen hånd. Enten det er feil eller mangelfull kommunikasjon, sjalusi, selvfølelse eller annet som er årsaken til problemene, kan en parterapeut hjelpe.

De fleste par kan dra nytte av parterapi fra tid til annen. Ved å ta tak i problemene på et tidlig stadium, kan man potensielt berge parforholdet. Med online parterapi i Drammen er veien til veiledning og gode råd kort.

Bestill online parterapi i Drammen

Onlinepsykologene kan hjelpe deg og din partner til å få et bedre forhold. Dette handler blant annet om å kunne kommunisere bedre med hverandre.

Med online parterapi i Drammen kan du og din partner få effektiv hjelp på kort varsel, og til en hyggelig pris. Parterapi på nett er både tidsbesparende, mer anonymt og sikkert. Bestill time hos Onlinepsykologene i dag.