Hjelp i Spania – Norsk psykolog Alicante, Torrevieja, Malaga, Kanariøyene

PÅ JAKT ETTER NORSK PSYKOLOG I SPANIA? FÅ HJELP DER DU ER HOS OSS. VI HAR KORT VENTETID

Hjelp i Spania - Norsk psykolog Alicante, Torrevieja, Malaga, Kanariøyene 1

Er du på ferie, rehabilitering, jobbreise eller er penisjonist og har behov for å snakke med noen på norsk? Vi i Onlinepsykologene kan og ønsker å hjelpe. Ved å tilby våre tjenester over nett ønsker vi å gi et rimelig, men like effektivt tilbud på psykologitjenester til alle nordmenn uansett om de befinner seg i Norge eller Spania. Vi krever ingen henvisning og har ikke noe venteliste.

Vi er i dag et team bestående av en rekke autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

 

HVORFOR VELGE PSYKOLOG PÅ NETT?

Det er mange grunner til å velge psykolog på nett. For det første er det like effektivt og trygt. Det er også for mange enklere og mindre tidkrevende. Vi tilbyr også mer fleksibilitet enn en vanlig psykolog, da vi gir mulighet for å bestille samtaler både på kveld og i helg, i tillegg til ukedager. Vi krever heller ingen henvisning fra fastlege.

Hjelp på nett er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel alvorlig rusmisbruk, potensiell psykoseproblematikk, eller går med konkrete selvmordplaner bør du oppsøke din lokale legevakt. Utsettes du derimot for vold eller har vansker i familien bør du oppsøke ditt lokale familievernkontor – vi har informasjon om hvilket fortløpende i artikkelen.

 

ER DU USIKKER PÅ OM DU TRENGER HJELP?

Psykiske plager er ikke uvanlig. Faktisk har nesten en av fire nordmenn hvert år behov for å snakke med noen en eller flere ganger i livet. Kjenner du at du har vansker med nedstemthet, lav energi, lyst og motivasjon? Eller opplever du tap av glede og mening? Kjenner du på mye sinne, fortvilelse eller andre vonde følelser? Da kan vi i Onlinepsykologene hjelpe deg.

Les mer om hvilke psykiske plager vi kan hjelpe med.

MER OM ONLINEPSYKOLOGENE

Onlinepsykologene ble startet i 2017 med en visjon om at online terapi kunne bidra til å senke terskelen for folk til å oppsøke og få hjelp tidligst mulig slik at unødvendig og alvorlig psykisk lidelse kan forebygges.

Les mer om oss.

 

FÅ NORSK PSYKOLOG COSTA BLANCA – PSYKOLOG ALICANTE, ALFAZ DEL PI, ALBIR, TORREVIEJA

Norsk psykolog Alicante – Få hjelp av norsk psykolog i Spania: Uansett hvor du befinner deg på Costa Blanca om det er Alicante, Benidorm, Villajoyosa, Albir/Alfaz del Pi eller Torrevieja/La Siesta så kan vi i Onlinepsykologe hjelpe deg. Indre utfordringer som nedstemthet, lav energi og mangel på energi, glede og mening er noen av mange problemstillinger vi kan være til hjelp for.

FÅ NORSK PSYKOLOG I COSTA DEL SOL/ANDALUCIA – PSYKOLOG MALAGA, MARBELLE, FUENGIROLA

Norsk psykolog Malaga – Få hjelp av norsk psykolog i Spania: Uansett hvor du befinner deg i Costa del Sol om det er Malaga, Marbella eller Fuengirola om du er pensjonist, på rehabilitering eller ferie så ønsker vi i Onlinepsykologe å hjelpe deg. Indre utfordringer som uro, bekymringer, rastløshet, kroppslig ubehag og andre former for angst er noen av mange problemstillinger vi kan være til hjelp for.

FÅ NORSK PSYKOLOG KANARIØYENE – PSYKOLOG GRAN CANARIA, LAS PALMAS, TENERIFE, LANZAROTE

Norsk psykolog Gran Canaria – Psykolog Tenerife – Få hjelp av norsk psykolog på Kanariøyene: Uansett hvor du befinner deg på Kanariøyene om det er Gran Canaria/Las Palmas, Lanzarote, Fuerteventura eller Tenerife (Santa Cruz de Tenerife, Puerot de la Cruz, San Cristóbal de la Laguna), La Palma, La Gomera, eller El Hierro så ønsker vi i Onlinepsykologene å være til hjelp for deg. Indre utfordringer som dårlig selvbilde, lav selvfølelse/selvtillit, skam, selvforakt eller vansker med å ta plass, hevde egne behov og sette grenser i relasjoner er noen av mange problemstillinger vi kan være til hjelp for.

 

FÅ NORSK PSYKOLOG MALLORCA – PSYKOLOG PALMA DE MALLORCA

Få hjelp av norsk psykolog Mallorca: Uansett hvor du befinner deg på Mallorca om det er på ferie, jobbreise eller som pensjonist så ønsker vi i Onlinepsykologene å være til hjelp for deg slik at du kan få hjelp til å finne en indro ro i sydentilværelsen eller å rydde opp i noe ubearbeidet eller uavklart i ditt liv.

FÅ NORSK PSYKOLOG VALENCIA

Få hjelp av norsk psykolog Valencia: Uansett hvor du befinner deg i Valencia-regioenen om det er på ferie, pensjonisttilværelsen, overvinring eller du jobber tilknyttet konsulatet eller Sjømannskirken og du trenger hjelp så ønsker vi i Onlinepsykologene å være der for deg. Relasjonelle utfordringer som konflikter i parforholdet, unnvikelse, vansker med sinne, underkastelse/føyelse, dominans, vansker med grensesetting eller dårlig kommunikasjon er noen av problemstillingene vi kan være til hjelp for.

FÅ NORSK PSYKOLOG MADEIRA

Norsk psykolog Madeira: Uansett hvor du befinner deg på Madeira om det er som pensjonist eller du er på ferie så ønsker vi i Onlinepsykologene å være til hjelp for deg slik at du får den best mulige opplevelsen og oppholdet. Våre psykologer er beredt til å hjelpe deg med det du sliter med og ønsker og trenger å snakke om.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Få hjelp
Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig.