Linn Achre Tveit

Psykolog Linn Achre Tveit er tilgjengelig for samtaler på morgenen tirsdager fra kl. 09.00 til kl. 12.00. Dersom du ønsker samtaler med Linn er det mulig å forhåndsbestille en avtale nå slik at du kan sikre deg et tidspunkt som passer deg.

Psykolog Linn Achre Tveit 1

Faglig bakgrunn

Linn har erfaring med behandling av et bredt spekter følelsesmessige plager. Hun er særlig opptatt av å bygge ressurser til å kunne møte oss selv med vennlighet fremfor selvkritikk.

Linn er opptatt av at det å streve i livet er noe som er felles for oss som mennesker.
Sentralt i Linns arbeidsmetoder er mindfulness og selvmedfølelse: altså å behandle oss selv slik vi behandler en god venn. Noen ganger går vi inn i uhensiktsmessige spor som f.eks. stress, engstelse, selvkritikk og nedstemthet. Vi kan trene oss til å spille på lag med våre egne følelser, bryte uhjelpsomme mønstre og å gi oss selv det vi trenger for å ha det bedre. Andre ganger går vi gjennom vanskelige perioder og trenger hjelp til å sortere litt. Når vi kan møte oss selv med mer vennlighet, forståelse og aksept, blir det som regel lettere å håndtere det vi synes er vanskelig i livet.
Sammen finner vi ut av hva som er dine behov og hvordan vi kan jobbe for at du kan få det bedre. Uansett hva som er din utfordring er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Linn har erfaring fra spesialisthelsetjenesten, med behandling av moderate til alvorlige psykiske lidelser og som kommunepsykolog med behandling av lettere psykiske lidelser. Hun har erfaring med både individual- og gruppeterapi og har videreutdannelse i traumebehandling (Sensorimotorisk psykoterapi). I tillegg har hun erfaring som gruppeterapeut i emosjonsfokusert kognitiv terapi for et bredt spekter av psykiske lidelser (Barlows transdiagnostiske modell). Hun har videreutdannelse i Mindful Self-Compassion, som hun også underviser i. Hun har også lang erfaring med å undervise i mindfulness for tilbakevendende depresjon (Mindfulnessbasert kognitiv terapi).

Bestill time hos Linn