Asgerd Eide

Psykologspesialist Asgerd Eide er tilgjengelig for samtaler og du kan booke tid i kalenderen hennes.
Dersom du ønsker samtaler med Asgerd er det mulig å forhåndsbestille en avtale nå slik at du kan sikre deg et tidspunkt som passer deg. 

Dersom du er eksisterende klient og det ikke er tilgjengelige tider i kalenderen, logg inn i EasyPractice og avtal ny samtale skriftlig.

(Video kommer snart)

Psykologspesialist Asgerd Eide 1

Faglig bakgrunn

Asgerd er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen. Hun har også tatt spesialistutdanning innen arbeids- og organisasjonspsykologi.

Asgerd har lang erfaring fra terapiarbeid knyttet til tema på ulike livsområder. Typisk for disse er hvordan livet på jobben eller privat, påvirkes av hendelser vi bærer med oss gjennom livet, både bevisst og ubevisst. Dersom strategier man bruker for å mestre disse utfordringene svekker livskvaliteten, eller at det har utviklet seg til psykiske vansker, da er det nyttig å samtale med en psykolog som kan hjelpe deg til et bedre liv.

Asgerd legger vekt på å møte deg på en empatisk og lyttende måte. Målet er at du skal oppleve større mestring og håndtere vonde følelser, situasjoner eller relasjonelle utfordringer. Sammen lager dere en plan for hva dere skal jobbe med og hvordan dette skal gjøres.

Bestill time hos Asgerd