Finn psykolog i Vest-Agder – Psykolog Kristiansand, Vennesla, Mandal

PÅ JAKT ETTER PSYKOLOG I VEST-AGDER?
FÅ HJELP NÅ DER DU ER - UTEN LANG VENTETID

Finn psykolog i Vest-Agder - Psykolog Kristiansand, Vennesla, Mandal 1

Har du behov for å snakke med noen? Vi i Onlinepsykologene kan og ønsker å hjelpe. Ved å tilby våre tjenester over nett ønsker vi å gi et rimelig, men like effektivt tilbud på psykologitjenester til alle nordmenn. Vi krever ingen henvisning og har ikke noe venteliste.

Vi er i dag et team bestående av 8 autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

Har du behov for psykolog og bor i gamle Vest-Agder fylke men orker ikke lang ventetid og/eller lang, tidskrevende og dyr reisevei inn til tettsteder?

Da bør du vurdere online terapi med oss i Onlinepsykologene.

Det er viktig å være klar over at videosamtaler med psykolog online er like effektivt som tradisjonell samtaleterapi på kontor bare mye mer praktisk og økonomisk når det gjelder

  • ingen lang, tidskrevende og dyr reisevei
  • ingen ventetid – få samtale på dagen
  • ingen krav om henvisning fra fastlegen – som er en tidkrevende og forsinkende omvei
  • ingen smittefare for Koronaviruset
  • ingen fare for å møte naboen på venteværelset

Les videre her for å lære mer om fordelene med samtale med psykolog på nett.

Hvorfor velge psykolog på nett?

Det er mange grunner til å velge psykolog på nett. For det første er det like effektivt og trygt. Det er også for mange enklere og mindre tidkrevende. Vi tilbyr også mer fleksibilitet enn en vanlig psykolog, da vi gir mulighet for å bestille samtaler både på kveld og i helg, i tillegg til ukedager. Vi krever heller ingen henvisning fra fastlege.

Se flere grunner til å velge psykolog på nett her.

Hjelp på nett er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel alvorlig rusmisbruk, potensiell psykoseproblematikk, eller går med konkrete selvmordplaner bør du oppsøke legevakten. Utsettes du for vold, overgrep eller har andre vansker i familien bør du oppsøke ditt lokale familievernkontor.

Om Onlinepsykologene

Onlinepsykologene ble startet i 2017 med en visjon om at online terapi kunne bidra til å senke terskelen for folk til å oppsøke og få hjelp tidligst mulig slik at unødvendig og alvorlig psykisk lidelse kan forebygges.

Les mer om oss her.

Online terapi for Kristiandsandregionen - Psykolog Kristiansand, Korsvik, Vennesla

Psykolog Kristiansand – Hjelp nå – Der du er – Uten ventetid: Uansett hvor du bor i Kristiansandregionens kommuner enten det er i Kristiansand (Korsvik, Skålevik, Tveit), Vennesla, Songdalen (Nodeland) eller Søgne (Tangvall) så kan du tilnærmet uten ventetid få hjelp der du er.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Kristiansand.

Online terapi for Lindesnesregionen - Psykolog Mandal

Psykolog Mandal – Få hjelp av psykolog uten reisevei – Trygt hjemme i stua: Uansett hvor du bor i Lindesnesregionens kommuner enten det er i Mandal, Marnardal (Heddeland), Åseral (Kyrkjebygda), Audnedal (Konsmo) eller Lindesnes (Vigeland) så er vi i Onlinepsykologene tilgjengelige for deg i ditt hjem.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Farsund.

Online terapi for Listerregionen - Psykolog Flekkefjord, Lyngdal, Farsund

Psykolog Flekkefjord – Uten henvisning fra fastlegen: Uansett hvor du bor i Listerregionens kommuner enten det er Flekkefjord, Farsund, Lyngdal (Alleen), Hægebostad (Tingvatn), Kvinesdal (Liknes) eller Sirdal (Tonstad) så trenger du ikke å bruke ekstra tid og ressurser på å få henvisning fra fastlegen for å få psykologhjelp av Onlinepsykologene.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor i Farsund.

Avtalespesialister i Kristiansand-regionen og Vest-Agder

Vi i Onlinepsykologene ønsker å gjøre psykologtjenester mer tilgjengelig og slik senke terskelen for å få tidlig, effektiv og rask hjelp når en trenger det. En lavere terskel for å be om hjelp vil bistå til å forebygge alvorlig psykisk lidelse. Dette gjør vi ikke bare med teknologiske løsninger, men også ved å tilby et rimeligere tilbud til våre klienter. Slik ønsker vi å bidra til at det sosioøkonomiske klasseskillet som dessverre finnes i vårt psykiske helsevesen kan reduseres.

Online psykologhjelp er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel behov for:

  • Foreldre- og familieveiledning
  • Familieterapi
  • Mekling i samlivsbrudd/skilsmisse,
  • Hjelp til å få til et foreldresamarbeid etter en skillsmisse, eller
  • Lever i et fysisk eller seksuelt voldelig hjem/forhold

Anbefaler vi at du oppsøke ditt lokale Familievernkontor.

Onlinepsykologene har som mål å gi mulighet for at flere kan få tilgang til private psykologtjenester, ved å gi et rimelig tilbud på psykologhjelp. Er våre priser fortsatt for kostbare for deg anbefaler vi deg å få en henvisning fra din fastlege til ditt lokale Distriktpsykiatriske Senter (DPS) eller til privatpraktiserende avtalespesialist – dvs behandlere med refusjonsrett som innebærer at staten dekker alle utgiftene ut over en egenandel.

Ønsker du ikke at din fastlege skal få innsyn i dine psykiske og private utfordringer er det mulig å bestille 2-3 timer med oss i Onlinepsykologene for å få en grundig utredning, vurdering og epikrise som kan brukes til henvisning til DPS eller avtalespesialist. Det er viktig å være klar over at de fleste avtalespesialister dessverre har noe ventetid og opptil 30% av henvisninger avvises.

Nedenfor finner du oversikt over psykiatere og psykologspesialister i Vest-Agder om psykologtjenester på nett ikke er noe for deg:

Bjørgo, Målfrid928 92 934Kjøita Park 174630 Kristiansand
Klev, Øystein454 88 645Markensgate 424612 Kristiansand SMarkens gate 42,4612 Kristiansand S
Smit, Adrianus Petrus951 37 155Hidragt. 154400 FlekkefjordBekkeveien 13,4400 Flekkefjord
  Sæbø, Snorre Ragnar Bentsen Bjørnstad950 08 969Skippergt. 44611 Kristiansand S
  Årstad, Toralf482 87 421Anders Beers gt. 104400 FlekkefjordPostboks 50,4401 Flekkefjord

Psykiatere med refusjonsordning i Kristiansand og Vest-Agder

Kanestrøm, Roald900 32 490Anders-Beersgt.104400 FlekkefjordAnders Beersgt 10,4400 Flekkefjord
  Karlsen, Karl Erik916 34 785Gyldenløvesgate 604614 Kristiansand S
  Nielsen, Bjørn Brekne902 13 424Stasjonsgt. 54576 LyngdalKanesletta 7,4550 Farsund
Severinsen, Øystein Røsstad455 15 108Vestre Strandgate 324612 Kristiansand SOdderhei terrasse 102,4639 Kristiansand S
  Sleire, Elena401 66 377Vågsbygd Ringvei 100 B4621 Kristiansand S
  Steine, Agne414 39 610Rådhusveien 354640 Søgne