36386766076_c84e14f2b8_c

Psykolog Oslo – Få hjelp der du er – Kort ventetid

Psykologer som hjelper deg i Oslo og omegn

På denne siden finner du en oversikt over:

  • Psykologer i nærheten av deg
  • Avtalespesialister i nærheten av deg
  • Psykiatere med refusjonsordning i nærheten av deg

Men har du vurdert, som flere og flere nordmenn gjør, å velge psykolog over nett?

Det er mange grunner for hvorfor det å benytte seg av psykolog online blir mer og mer foretrukket. Onlinepsykologene er blant de i Norge med lengst erfaring her.

Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen.

Hvorfor vurdere psykolog på nett?

Like effektivt

Forskning viser at online terapi er like effektivt som tradisjonell terapi på kontor.

Trygt

Samtalen gjøres i et fullkryptert samtalerom, og følger de samme lovene som andre psykologer.

Tidsbesparende

Å benytte seg av psykolog online sparer deg tid. Våre psykologer er tilgjengelig når du er.

500+ konsultasjoner hver måned 

En 100% trygg tjeneste

Tilgjengelig dag, kveld og helg

PÅ JAKT ETTER PSYKOLOG I OSLO? FÅ HJELP DER DU ER HOS OSS. VI HAR KORT VENTETID

Har du behov for å snakke med noen? Vi i Onlinepsykologene kan og ønsker å hjelpe. Ved å tilby våre tjenester over nett kan vi gi lett tilgjengelige og like effektive psykologtjenester til alle nordmenn. Vi krever ingen henvisning og har ikke noe venteliste.

Vi er i dag et team bestående av 11 autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse.

 

HVORFOR VELGE PSYKOLOG PÅ NETT?

Det er mange grunner til å velge psykolog på nett. For det første er det like effektivt og trygt. Det er også for mange enklere og mindre tidkrevende. Vi tilbyr også mer fleksibilitet enn en vanlig psykolog, da vi gir mulighet for å bestille samtaler både på kveld og i helg, i tillegg til ukedager. Vi krever heller ingen henvisning fra fastlege.

Se flere grunner til å velge psykolog på nett her.

Hjelp på nett er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel alvorlig rusmisbruk, potensiell psykoseproblematikk, eller går med konkrete selvmordplaner bør du oppsøke din lokale legevakt. Utsettes du derimot for vold eller har vansker i familien bør du oppsøke ditt lokale familievernkontor – vi har informasjon om hvilket fortløpende i artikkelen.

Du finner mer informasjon om hvem online psykologtjenester passer for og ikke passer for her.

Nederst i artikkelen finner du også kontaktinformasjon til
psykiatere og psykologspesialister med driftstilskudd i Oslo om private psykologtjenester blir for dyrt for deg.

ER DU USIKKER PÅ OM DU TRENGER HJELP?

Psykiske plager er ikke uvanlig. Faktisk har nesten en av fire nordmenn hvert år behov for å snakke med noen en eller flere ganger i livet. Kjenner du at du har vansker med nedstemthet, lav energi, lyst og motivasjon? Eller opplever du tap av glede og mening? Kjenner du på mye sinne, fortvilelse eller andre vonde følelser? Da kan vi i Onlinepsykologene hjelpe deg.

Les mer om hvilke plager vi kan hjelpe med her.

 

MER OM ONLINEPSYKOLOGENE

Onlinepsykologene ble startet i 2017 med en visjon om at online terapi kunne bidra til å senke terskelen for folk til å oppsøke og få hjelp tidligst mulig slik at unødvendig og alvorlig psykisk lidelse kan forebygges.

Les mer om oss her.

PSYKOLOG OSLO SENTRUM

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 2

Psykolog Oslo Sentrum – Hjelp nå – Der du er – Uten ventetid:

Bor eller jobber du i Oslo sentrum og er på jakt etter psykolog? Uansett om du er i Vika, Bjørvika, Kvadraturen, Karl Johans gate ved Slottet og Slottsparken i vest, Kvadraturen eller Vaterland i øst kan du enkelt og uten ventetid få tid hos oss.

Online psykologene tilbyr psykologtjenester på nett, det er enkelt å bestille time akkurat når det passer deg. Vi krever ingen henvisning fra fastlege. Online psykologtjenester er perfekt for deg som har en travel og hektisk hverdag.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Enerhaugen
(Gjelder også for Oslo Sentrum)

 

TERAPI I OSLO INDRE VEST

PSYKOLOG FROGNER

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 3

Psykolog Frogner – Uten henvisning fra fastlegen:
Uansett hvor du bor i Oslos indre vestkant enten det er i byens ambassadestrøk vest og sørvest for slottet og strøk som Skillebekk, Gimle, Homansbyen, Skarpsno, Frogner eller mot den tidligere bygrensen mot Skøyen – så trenger du ikke å bruke ekstra tid og ressurser på å få henvisning fra fastlegen for å få psykologhjelp av Onlinepsykologene.

Du kan få hjelp der du er av psykolog på nett.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Christiana
(For bydelene Søndre Nordstrand, Nordstrand, Grünerløkka og Frogner i Oslo).

PSYKOLOG ST. HANSHAUGEN, MAJORSTUEN, BISLETT

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 4

Psykolog St. Hanshaugen – Ingen smittefare:
Uansett hvor du bor i bydel St. Hanshaugen om du bor i Uranienborg, Briskeby, Majorstuen, Bogstadveien, St. Hanshaugen, Bislett vest i bydelen, nord ved Ila, ved Lovisenberg og Ullevål sykehus eller lenger øst ved Gamle Aker kirke, eller ved NRKs bygg på Marienlyst – så kan du få hjelp av online psykolog uten å være redd for smittefare for Koronaviruset.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Enerhaugen

(For bydelene St. Hanshaugen, Gamle Oslo, Østensjø og Nordre Aker)

PSYKOLOG ULLERN

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 5

Psykolog Ullern – Ingen nabo på venteværelset:
Uansett hvor du bor i bydel Ullern enten det er i den sørvestre villabebyggelsen i Oslo langs Lysakerelva med grense mot Bærum, eller i Montebello, Smestad, Huseby, Bestum, Lilleaker, eller ute ved Bygdøy så trenger du ikke å være redd for å møte naboen på venteværelset med online terapi eller å risikere å bli behandlet av hen.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Homansbyen

(For bydelene Alna, Ullern, Sagene og Vestre Aker.)

 

PSYKOLOG VESTRE AKER – RØA, VINDEREN, SLEMDAL

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 6

Psykolog Vestre Aker – Online psykolog like effektivt som tradisjonell:
Uansett hvor du bor i bydel Vestre Aker om det ved Nordmarka, Sørkedalen eller i Røa, Vinderen, Slemdal, Holmenkollen eller Hovseter er det viktig å vite at forskning viser at samtaler med online psykolog ved hjelp av videosamtale er like effektivt som tradisjonell terapi på vanlig kontor.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Homansbyen
(For bydelene Alna, Ullern, Sagene og Vestre Aker.)

 

ONLINE TERAPI FOR OSLO NORD

PSYKOLOG NORDRE AKER – ULLEVÅL HAGEBY, TÅSEN, NYDALEN

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 7

Psykolog Ullevål Hageby – Sikrer ditt data- og personvern:
Uansett hvor du bor i bydel Nordre Aker om det er ved Universitetet på Blindern, med Rikshospitalet på Gaustad, Ullevål Hageby, Tåsen, Berg, Korsvoll, Nordberg, Nydalen, Disen, Kjelsås, Grefsen, ved Sognsveien, Sogn studentby, Sognsvann, Kringsjå, Kjelsås eller Maridalens grender Sandermosen, Snippen eller Movatn kan du få sikker hjelp av psykolog på nett da Onlinepsykologene benytter seg av sikre og forsvarlige teknologiske løsninger slik at ditt data- og personvern ivaretas i henhold til norske krav, lovgivning og GDRP (EU/EØS sin lovgivning.)

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Enerhaugen

(For bydelene St. Hanshaugen, Gamle Oslo, Østensjø og Nordre Aker)

ONLINE TERAPI FOR OSLO ØST OG GRORUDDALEN

PSYKOLOG BJERKE

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 8

Psykolog Bjerke – Rimeligere enn tradisjonell privat psykolog:
Uansett hvor du bor i Groruddalens vestlige bydel Bjerke enten det er i boligbebyggelsen langs Trondheimsveien, langs industriområdet i Østre Aker veis søndre del, Aker universitetssykehus, ved Bjerke Travbane eller Krigsskolen mot Lillomarka så er det viktig å vite at online psykolog som oftest er rimeligere enn privatpraktiserende psykolog på kontor.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Oslo Nord

(For bydelene Bjerke, Grorud, Nittedal (andre henvendelser enn meklinger) og Stovner.)

PSYKOLOG GRORUD, AMMERUD, KALBAKKEN, RØDTVET, NORDTVEDT ELLER ROMSÅS

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 9

Psykolog Grorud – Få hjelp med dine psykiske vansker nå:
Uansett hvor du bor i bydelen Grorud enten det er Ammerud, Grorud, Kalbakken, Rødtvet, Nordtvet eller Romsås og sliter med bl.a nedstemthet, angst eller relasjonelle vansker kan vi i Onlinepsykologene være til hjelp for deg.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Oslo Nord

(For bydelene Bjerke, Grorud, Nittedal (andre henvendelser enn meklinger) og Stovner.)

PSYKOLOG STOVNER

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 10

Psykolog Stovner – Få hjelp av psykolog uten reisevei – Trygt hjemme i stua:
Uansett hvor du bor i Bydel Stovner enten det er Fossum, Rommen, Vestli, Tokerud, Gamle Stovner, Høybråten eller Haugenstua så er vi i Onlinepsykologene tilgjengelige for deg i ditt hjem.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Oslo Nord

(For bydelene Bjerke, Grorud, Nittedal (andre henvendelser enn meklinger) og Stovner.)

PSYKOLOG ALNA

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 11

Psykolog Alna – Få hjelp med det du har vansker med:
Uansett hvor du bor i bydel Alna om det er Tveita, Haugerud, Lindeberg, Furuset eller Ellingsrud kan vi hjelpe deg med vansker som nedstemthet, lav energi, lyst og motivasjon, eller tap av glede og mening. Vi har også erfaring med å hjelpe deg som sliter med angst, stress, uro og ubehag eller som bekymrer seg mye, grubler eller har mye tankekjør.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Homansbyen
(For bydelene Alna, Ullern, Sagene og Vestre Aker.)

ONLINE TERAPI FOR INDRE OSLO ØST

PSYKOLOG GAMLE OSLO, GRØNLAND, TØYEN, VÅLERENGA

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 12

Psykolog Gamle Oslo – Få hjelp med lav selvfølelse:
Uansett hvor du bor eller jobber i bydel Gamle Oslo om det er på Grønland, Tøyen, Enerhaugen, Jordal, Vålerenga, Ensjø eller Helsfyr så kan vi hjelpe deg med diverse utfordringer som f.eks frykt for å bli deevaluert av andre slik at du unngår situasjoner som du er avhengig av eller ønsker å delta i. Dette kan ha sammenheng med lavt selvbilde/ selvfølelse, selvtillit, overdreven og hemmende skam, skyldfølelse, eller selvkritikk og selvbebreidelse og er noe vi i Onlinepsykologene har god erfaring med.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Enerhaugen
(For bydelene St. Hanshaugen, Gamle Oslo, Østensjø og Nordre Aker)

PSYKOLOG GRÜNERLØKKA

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 13

Psykolog Grünerløkka: Uansett hvor du bor i bydelen Grünerløkka enten det er på Birkelunden, Olaf Ryes plass, langs Akerselva, Sofienberg, Dælenenga, Rodeløkka, Hasle eller Carl Berner så kan vi hjelpe deg der du bor med diverse utfordringer som vansker i nære relasjoner med intimitet eller konflikt eller sinne, fortvilelse eller andre vonde følelser.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Christiana

(For bydelene Søndre Nordstrand, Nordstrand, Grünerløkka og Frogner i Oslo)

PSYKOLOG SAGENE

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 14

Psykolog Sagene: Uansett hvor du bor i Sagene bydel om det er Bjølsen, Iladalen, Sagene, Sandaker, Torshov, Åsen (Søndre Åsen), Storo eller øvre Grünerløkka så kan vi hjelpe deg der du er med ulike tilstander som indre smerte, meningsløshet, sorg, nedstemthet eller angst.

Vi kan også være til hjelp for deg hvis du sliter med kroppslige plager som legen ikke kan hjelpe deg med som magesmerter, kvalme, løs mage og/eller mye luft. Andre medisinsk uforklarlige symptom som migréne, svimmelhet eller plutselig dårlig syn og/eller tinnitus kan vi også være til hjelp for.

Les om hvordan dette er ulike tegn på at du er utenfor ditt toleransevindu her.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Homansbyen

(For bydelene Alna, Ullern, Sagene og Vestre Aker.)

ONLINE TERAPI FOR OSLO SØRØST

PSYKOLOG ØSTENSJØ

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 15

Psykolog Østensjø: Uansett hvor du bor i bydel Østensjø om det er i nærheten av Lambertseter eller Karlsrud, Abildsø, Ryen, Manglerud, Høyenhall, Bryn, Godlia, Oppsal, Bøler eller Bogerud ved inngangen til Østmarka så kan vi hjelpe deg der du er med ulike vansker som til dømes å bekymrer seg mye, ha katastrofetanker, grubling eller mye tankekjør.

Les mer om hvordan du kan håndtere bekymring og grubling her.

Dette kan også medføre søvnvansker med f.eks innsovning, hyppig eller tidlig oppvåkning, vansker med å stå opp og/eller mareritt – noe som vi i Onlinepsykologene også har kompetanse på. Les videre her for å lære mer om søvnvansker.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Enerhaugen

(For bydelene St. Hanshaugen, Gamle Oslo, Østensjø og Nordre Aker)

PSYKOLOG NORDSTRAND

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 16

Psykolog Nordstrand: Uansett hvor du bor i bydel Nordstrand om det er Ekeberg, Bekkelaget, Nordstrand, Ljan, Ljabru, Karlsrud eller Lambertseter så kan vi i Onlinepsykologene hjelpe deg der du befinner deg med det du sliter med som f.eks utfordringer i parforholdet og andre nære relasjoner.

Les videre her for å få tips om hvordan få til bedre kommunikasjon i parforholdet.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Christiana

(For bydelene Søndre Nordstrand, Nordstrand, Grünerløkka og Frogner i Oslo).

PSYKOLOG SØNDRE NORDSTRAND

Psykolog Oslo - Få hjelp der du er - Kort ventetid 17

Psykolog Søndre Nordstrand: Uansett hvor du bor i bydelen Søndre Nordstrand om det langs fjorden eller ved Østmarka på steder som Mortensrud, Lofsrud, Holmlia, Prinsdal eller Bjørndal så kan vi hjelpe deg med dine utfordringer i ditt hjem eller på jobben uten at du trenger å bruke ekstra tid og penger på selve reisen til kontoret.

Utsettes du dermed for vold, overgrep eller har andre store utfordringer i familien anbefaler vi deg å oppsøke ditt lokale familievernkontor: Familievernkontoret Christiana

(For bydelene Søndre Nordstrand, Nordstrand, Grünerløkka og Frogner i Oslo).

OVERSIKT OG VENTETID FOR AVTALESPESIALISTER I OSLO

Vi i Onlinepsykologene ønsker å gjøre psykologtjenester mer tilgjengelig og slik senke terskelen for å få tidlig, effektiv og rask hjelp når en trenger det. En lavere terskel for å be om hjelp vil bistå til å forebygge alvorlig psykisk lidelse. Dette gjør vi ikke bare med teknologiske løsninger, men også ved å tilby et rimeligere tilbud til våre klienter. Slik ønsker vi å bidra til at det sosioøkonomiske klasseskillet som dessverre finnes i vårt psykiske helsevesen kan reduseres.

Online psykologhjelp er imidlertid ikke for alle. Har du for eksempel behov for:

  • Foreldre- og familieveiledning
  • Familieterapi
  • Mekling i samlivsbrudd/skilsmisse,
  • Hjelp til å få til et foreldresamarbeid etter en skillsmisse, eller
  • Lever i et fysisk eller seksuelt voldelig hjem/forhold

Anbefaler vi at du oppsøke ditt lokale Familievernkontor.

Onlinepsykologene har som mål å gi mulighet for at flere kan få tilgang til private psykologtjenester, ved å gi et rimelig tilbud på psykologhjelp. Er våre priser fortsatt for kostbare for deg anbefaler vi deg å få en henvisning fra din fastlege til ditt lokale Distriktpsykiatriske Senter (DPS) eller til privatpraktiserende avtalespesialist – dvs behandlere med refusjonsrett som innebærer at staten dekker alle utgiftene ut over en egenandel.

Ønsker du ikke at din fastlege skal få innsyn i dine psykiske og private utfordringer er det mulig å bestille 2-3 timer med oss i Onlinepsykologene for å få en grundig utredning, vurdering og epikrise som kan brukes til henvisning til DPS eller avtalespesialist. Det er viktig å være klar over at de fleste avtalespesialister dessverre har noe ventetid og opptil 30% av henvisninger avvises.

Nedenfor finner du oversikt over psykiatere og psykologspesialister i Oslo fra Helse Sør-Øst om psykologtjenester på nett ikke er noe for deg:

Nevropsykolog

NavnTelefonnummerAdressePoststedLokasjon
Hessen, Erik920 97 3730264 Oslo1453 BjørnemyrNevropsykologisk poliklinikk, Mogens Thorsens gate 10,0264 Oslo
Holen, Arne917 71 280Karihaugveien 891086 Oslo
Haanes, Helen926 63 509Nevropsykologisk Poliklinikk0264 OsloMogens Thorsens gt. 10,0264 Oslo
Jacobsen, Svenn Erik 922 97 136Meltzers gate 40257 Oslo
Karlsen, Nils R.481 74 959Meltzers gate 40257 Oslo Meltzers gt. 4,0257 Oslo
Krogstad, Jan Magne906 44 655Skippergata 330154 OsloChristiania Medisinske senter, Skippergata 33,,0154 Oslo
Landrø, Nils Inge950 38 479CO/Nevropsykolog Holen, Karihaugveien 891086 OsloPB 17, Blindern,0313 Oslo
Sundseth, Øyvind Østberg936 58 491Skippergt. 33 0154 Oslo

Psykisk helsevern

NavnTelefonnummerAdressePoststedLokasjon
Almuzahim, Shohra936 66 114Holmlia Senter vei 1 B1255 Osloc/o Alpha legekontor, Holmlia Senter vei ,1255 Oslo
Andersen, Barbro Maria930 48 240Josefinesgt 270351 OsloJosefines gate 40,0258 Oslo
Areng, Svein 950 78 187Atrium legesenter0260 OsloEckersbergsgt. 30/32,0260 Oslo
Arnesen, Per Erik975 14 839Fridtjof Nansens vei 20369 Oslo
Arnevik, Annmari Ajo970 18 137Haugerudsenteret 10673 OsloPostboks 76, Haugerud,0616 Oslo
Benkø, Anna 971 47 443Fridtjof Nansens vei 2 0369 Oslo
Bjørnstad, Sverre913 37 466Dronningensgt. 400154 Oslo
Bonnevie, Britt22 56 89 60c/o Leiefellesskapet0353 OsloProf. Dahlsgt 18,0353 Oslo
Brautaset, Heidi416 94 048Psykologspesialistene0257 OsloMeltzersgt. 9,0257 Oslo
Brun, Herman466 53 443Ekebergvn. 1a0192 Oslo
Bruusgaard, Lise468 34 944Karoline Kristiansensvei 70661 OsloKaroline Kristiansensvei 1,0661 Oslo
Brynhildsen, Eva-Kristin412 27 472Karl Johans gt. 80154 Oslo
Børstad, Marianne971 14 383Bygdøy Alle 210262 Oslo
Carli, Amalia932 61 112Terapeutene Majorstua0367 OsloMajorstuvn. 36 ,0367 Oslo
Dundas, Irene466 98 764Bygdøy allè 210262 Oslo
Edland, Tone Rosenvinge413 56 156St. Olavs plass 3, 5. etasje0165 Oslo
Eide, Inger Marie974 23 373Karoline Kristiansensvei 70661 Oslo Karoline Kristiansens vei 1,0661 Oslo
Eidissen, Vigdis928 38 685Bygdøy Allé 570265 Oslo
Ekrem, Toril Mjøen454 45 381Pilestredet Park 70176 OsloRosenborggt 13C,0356 Oslo
Engebretsen, Steinar913 21 986Pilestredet Park 7, inng. B0176 OsloPilestredet Park 7,0176 Oslo
Evang, Karl Eldar992 28 483Prof. Dahls gt. 180353 Oslo
Evensen, Niels H22 42 32 02Rosenkrantzgt. 10 A0159 Oslo
Finnøy, Ole Johan905 14 931Nydalsveien 150484 Oslo
Flo, Sissel Tone473 61 656St Olavsplass 30165 Oslo
Forsmo, Rune951 86 639Kongensgt. 20153 OsloKongensgt. 2,0153 Oslo
Foss, Torberg948 84 391Professor Dahls gate 80355 Oslo
Frantzen, Unni B.22 55 16 77Hafrsfjordgt. 70273 Oslo
Frich, Christian David480 16 357Carl Grøndahlsvei 10871 OsloCarl Grøndahls vei 1,0871 Oslo
Grebstad, Sissel930 29 204Schous fysioterapi, Trondheimsveien 20560 OsloSchous fysioterapi,0560 Oslo
Green, Tom970 87 455Groruddalen legekontor, Bergensveien 4A0963 Oslo
Gullestad, Siri932 38 088Fridtjof Nansens vei 170369 Oslo
Gunnarshaug, Marit948 61 217Ekebergveien 1 A0192 OsloEkebergveien 1A,0192 Oslo
Hafstad, Arild901 53 876Sagveien 23C0459 OsloBjerregaardsgate 60B,0174 Oslo
Hawkins, Ph.D., Jeanette 22 23 06 32Carl Grøndahlsvei 10871 Oslo
Hermundstad, Gunvald906 11 951St.Halvards plass 1 0192 OsloSt. Halvards Plass 1,0192 Oslo
Hidle, LeifHaugerud senter 1- 5, 3 etg0673 OsloHaugerudsenteret 1,0673 Oslo
Hiorth, Hilde926 34 728Gjerdrumsvei 190484 Oslo
Hjermann, Brita454 67 771Eckersbergs gate 30-320260 Oslo
Hoem, Sverre408 40 359Kirkevn. 64 B0369 OsloKirkevn 64 B,0366 Oslo
Hyvang, Mette 957 53 831Colosseum psykologsenter0369 OsloFridtjof Nansens vei 2,0369 Oslo
Høie, Bjørg (Blom)934 87 618C/O Amathea, Pilestredet park 70176 Oslo c/o Amathea. Pilestredet Park 7 ,0176 Oslo
Høydahl, Kari992 96 841Professor Dahlsgt. 180353 Oslo
Håland, Sissel468 17 805Vogtsgate 57A0477 OsloVogtsgate 57,0477 Oslo
Iqbal, Yasmin Sofia969 22 773Linderud senter, Erich Mogensøns vei 38. 5. etg0594 Oslo Postboks 60, Linderud,0517 Oslo
Iversen, Lena482 95 800Fritjof Nansens vei 20369 Oslo Fridtjof Nansensvei 2,0369 Oslo
Johannesen, Ann Hasse907 32 756Ryenstubben 3 0679 Oslo
Johansen, Jarl Otto993 08 707Kongensgt. 20153 OsloKongensgate 2,0153 Oslo
Johnsen, Anne Cecilie481 80 620Karakteranalystisk institutt, Gjerdrumsvei 190484 OsloGjerdrumsvei 19,0484 Oslo
Julsrud, Lars Kielland971 42 842Rosenkrantzgt 10 B 0159 OsloRosenkrantz gate 10B,0159 Oslo
ørgensen, Peer Nicolay951 65 577Bygdøy Allé 21 0262 Oslo
Jøraas, Terje906 08 706Ekebergveien 1 A0192 Oslo
Kale, Emine 977 69 853Trondheimsveien 184, 3 etg0570 OsloTrondheimsveien 184,0570 Oslo
Karma, Markku950 06 678Gjerdrums vei 190484 OsloGjerdrumsvei 19,0484 Oslo
Kjølseth, Tove Kjersti915 35 959Nydalsveien 150484 OsloPb. 4254 Nydalen,0484 Oslo
Kjøsnes, Ragnhild976 00 590Bjørnsletta legesenter, Ullern allè 280381 OsloUllern allè 28,0381 Oslo
Kneppen, Olav924 69 317Haugerudsenteret 1, 5 etg0673 OsloPostboks 76 Haugerud,0616 Oslo
Kraus, Miroslawa412 77 008Ruseløkkveien 590251 Oslo
Kristiansen, Sølvi917 73 120Fr. Nansensv. 170369 Oslo
Krog, Dag452 15 863Fridtjof Nansens vei 2 0369 Oslo
Kvamme, Gry973 20 886Trondheimsveien 184 0570 Oslo
Kværness, Ragnar909 24 440c/o Karakteranalytisk Institutt, Gjerdrumsvei 190484 Oslo
Lagerløv, Tor22 93 00 50Prof. Dahlsgt. 180353 Oslo
Lid, Bård Jostein467 63 816Professor Dahlsgt. 180353 Oslo
Lind, Inga Marie 22 11 26 00Nordahl Brunsgt. 220165 OsloNordahl Brunsgt 22,0166 Oslo
Lind-Fossen, Anne Kari473 61 516St. Olavsplass 30165 Oslo
Liaaen, Torbjørn455 11 976Økern torgvei 10580 Oslo
Magnussen, Ingrid E930 53 216Fr.Nansens vei 20369 Oslo Fr. Nansensvei 2,0369 Oslo
Mbamalu, Toby911 32 006Haugerudsenteret 1-70673 OsloHaugerudsenteret 1,0673 Oslo
Mellingen, Kjetil993 33 039Selma Ellefsensvei 60581 OsloStøperiveien 22,2010 Strømmen
Midbøe, Liv Jæger 959 25 589Rosenkrantzgate 70159 Oslo Rosenkrantz gt 7,0159 Oslo
Milde, Lill-Iren 413 02 008Ryenstubben 30679 Oslo
Moi, Olaug957 63 153Gjerdrums vei 190484 OsloGjerdrumsvei 19,0484 Oslo
Mykland, Gunn E Bie916 18 404St.Olavs plass 30165 OsloSt. Olavsplass 3,0165 Oslo
Nicolaisen, Turid/ Vikar Henrik Kamphus924 61 424Professor Dahlsgt 180353 OsloLeiefellesskapet, Prof.Dahlsgt 18,0353 Oslo
Noer, Anne Kristin952 93 176Trondheimsveien 1840570 Oslo
Olavesen, Bengt932 97 423Bogerud legesenter, Stallerudveien 970693 Oslo
Olsen, Rune413 45 340Fridtjof Nansens vei 20369 Oslo
Olsvold, Aina481 06 653Karoline Kristiansensvei 7, 4 etg0661 OsloKaroline Kristiansensvei 1,0661 Oslo
Opaas, Marianne416 02 001Professor Dahlsgt. 18, c/o Inge Refnin0353 OsloPostboks 181 Nydalen,0409 Oslo
Rodahl, Tone 22 56 78 55Schultzgate 250365 Oslo
Rosén, Gunnar23 33 42 50Sørkedalsveien 10D 0367 OsloSørkedalsveien 10 D,0369 Oslo
Rosseland, Morten Røed416 42 325Haugerudsenteret 10673 OsloPostboks 76, Haugerud,0616 Oslo
Rostad, Anne979 70 705Gjerdrumsvei 190484 Oslo
Rustad, Nora951 66 603Rosenkrantzgate 70159 Oslo
Røberg, Liv 919 12 203Utmarkveien 20689 Oslo
Råbu, Marit412 34 627Nydalsveien 150484 Oslo
Sandberg, Lars Viking 966 43 994Kabelgata 1B0580 Oslo
Saugstad, Ann-Kristin984 62 231Ekebergveien 1A0192 Oslo
Skeie, Thomas Aarup902 05 685Økern Torgvei 10580 Oslo
Skjervheim, Hilde 410 30 908Ullern alle 280381 OsloUllern allé 28,0381 Oslo
Skjøstad, Knut 913 26 215St. Halvards Plass 10192 Oslo
Snipstad, Anne907 79 432St Olavs plass 30165 Oslo
Stokstad, Bernt975 85 920Fridtjof Nansens vei 170369 Oslo
Strand, Anne Lovise973 18 207Linderud senter, Erich Mogensøns vei 380594 OsloPostboks 60, Linderud,0517 Oslo
Strand, Arvid476 73 441Bygdøy Allè 210262 Oslo
Strømme, Hanne400 40 280Fridtjof Nansens vei 170369 Oslo
Stänicke, Erik419 07 050Fridtjof Nansens vei 170369 Oslo
Stømner, Trine920 85 640Fritjof Nansens vei 170369 Oslo
Støylen Holen, Linda951 46 126Pilestredet park 7.0176 OsloPilestredet Park 7,0176 Oslo
Sveen, Sturla988 17 107Prof. Dahlsgt. 180353 OsloProfessor Dahlsgt.18,0353 Oslo
Sønderland, Guro986 42 057Kruses gate 80260 Oslo
Tallberg, Truls 482 05 897Ekebergveien 1 A0192 OsloHumleveien 4 A, 0870 Oslo
Telle, Gro938 77 375Ekebergveien 1a0192 Oslo
Toft, Sidsel Anne934 24 574Oslo hospital, Ekebergveien 1A0192 OsloOslo Hospital Ekebergveien 1A,0192 Oslo
Tveita, Unni952 31 318Kirkevn. 64 B0364 Oslo
Vesterhagen, Mirjam Anett 926 16 488Fridtjof Nansens vei 20369 Oslo
Vik, Henrik Riekeles940 93 605Ekebergveien 10192 OsloEkebergveien 1A,0192 Oslo
Volden, Maj913 29 791Ryenstubben 30679 Oslo
Wenneberg, Sigurd482 22 841Bygdøy alle 111, 2 etg0273 OsloBygdøy alle 111,0273 Oslo
Wilberg, Hilde930 63 064Pilestredet Park 70176 OsloAkersbakken 35D,0172 Oslo
Waastad, Jan Erik922 45 406Bergslia 13 A0854 OsloBergslia 13A,0854 Oslo
Zahraei, Mansoureh934 27 261institutt for funksjonell psykoterapi, Bygdøy alle 210262 OsloInstitutt for funksjonell psykoterapi .Bygdøy alle 21,0262 Oslo
Øidvin, Rune941 82 028Lilleakervn. 230283 Oslo
Önfjörd, Gudrun929 95 288Frydensgt. 2 A0564 OsloFrydensgt 2A,0564 Oslo
Østberg, Marit Andersen483 69 216Karoline Kristiansens vei 70661 OsloKaroline Kristiansens vei 1,0661 Oslo
Østby, Marianne484 33 462Erich Mogensøns vei 38, Linderud senter 5 etg.0594 OsloPostboks 60, Linderud,0517 Oslo
Østgård, Liv Ingrid410 18 877Hafrsfjordsgata70273 OsloHafrsfjordgata 7,0273 Oslo
Østlie, Kristin481 70 742Økern Torg vei 10580 Oslo

Psykiatere med refusjonsordning i Oslo

NavnTelefonnummerAdressePoststedLokasjon
Berdal, Bettina466 30 070Fritjof Nansensvei 170369 Oslo
Mjellem, Elsa Neegaard926 12 598Møllesvingen 20854 Oslo
Møller, Anne Catrine922 14 122Bygdøy Alle 40257 OsloPostboks 2511 Solli,0202 Oslo
Rustad, Anne-Kristin995 44 464Fritjof Nansenv. 17 0369 Oslo
Skjønsberg, Ingeborg Horgen22 12 30 00Hafrsfjordsgt 7 0273 Oslo
Snefjellå, Randi Grønås969 11 509Vogts gate 570477 Oslo

Psykisk helsevern

NavnTelefonnummerAdressePoststedLokasjon
Akseth, Kristine483 82 577Trondheimsveien 1840570 Oslo
Baklund, Anita22 22 13 34Kjelsåsveien 70488 Oslo
Behrens, Kay901 86 445Oslo Hospital, Ekeberg vn. 10192 OsloEkebergvn. 1,0192 Oslo
Berg, Else Margrethe978 52 288Fridtjof Nansens vei 20369 Oslo
Berg, Victoria467 88 833Kakkelovnskroken 10954 Oslo
Birkenæs, Astrid472 84 653Munchs gt. 70165 OsloMunchsgt. 7,0165 Oslo
Bratholm, Johan 928 29 064Hoffsveien 920377 Oslo
Bubenaite, Gintare966 86 788Pilestredet Park 70176 Oslo
Bustos, Jorge Eduardo400 62 540Bygdøy alle 21, 2 etg0262 OsloBygdøy alle 21,0262 Oslo
Bygholm, Hanne22 55 41 10Hafrsfjordsgt 70273 Oslo
Bækken, Hilde922 92 700Pilestredet park 70176 Oslo
Bøgwald, Kjell476 76 070Nydalsveien 150484 Oslo Nydalsvn. 15,0484 Oslo
Ciapaite, Evelina469 10 577Fr. Nansens vei 170369 Oslo
Eikeseth, Per Håkon982 07 540Bygdøy Allè 210257 Oslo
Emorsten, Tonje Gjerdrum465 29 094Ekebergveien 1A0192 Oslo
Finseth, Frode952 74 794Rosenborggate 30356 Oslo
Fladvad, Terje 994 44 989Rosenborgata 30356 Oslo
Flesjø, Petter Andreas973 17 563Trondheimsveien 1840570 Oslo
Furuholmen, Dag J.934 11 161Munchs gt. 70165 OsloMunchsgt.7,0165 Oslo
Færden, Ann950 74 442Kirkeveien 64 B0364 Oslo
Faanes, Anne Mediaas23 36 77 00Prof. Dahlsgt 18 0353 OsloProf Dahlsgt. 18,0353 Oslo
Glad, John William479 08 376Fredrik Stangsgt.11-130264 Oslo
Gleditsch, Anne Marit458 66 598Fridtjof Nansens vei 20369 Oslo
Gravgaard, Peter Kjær975 61 907Fridtjof Nansens vei 2 0369 Oslo
Gudjonsson, Einar Jakob 414 94 449Prof. Dahlsgt 80355 Oslo Pb 5286, Majorstuen,0303 Oslo
Gørvell, Per481 50 930Uranienborg Terrasse 170351 Oslo
Hatto, Christopher960 40 299Haugerudsenteret 10673 Oslo
Herlofsen, Lars Morten907 70 250Halvdan Svartesgt. 34 B0268 Oslo Halvdan Svartesgt. 34b,0268 Oslo
Hjort, Christian917 06 884Fridtjof Nansensv. 20369 Oslo
Hougsnæs, Sverre458 78 022Oslo Hospital, Ekebergveien 10192 Oslo
Husby, Heidi468 35 251Nydalsveien 150484 Oslo
Huseby, Tormod 997 28 215Bygdøy alle 210262 Oslo
Hylland, Aase22 69 52 30Pilestredet Park 70176 Oslo
Hytten, Karsten401 67 756Nydalsvn. 150484 Oslo
Høy, Iver Harald970 84 468Prof. Dahls gt. 180353 OsloHolststein veien 29,0860 Oslo
Haave, Marit928 64 804Rosenkrantz gate 70159 Oslo
Jarmund, Kristina Andersdotter969 12 631Bygdøy Allè 4 0257 OsloPB 2511 Solli,0202 Oslo
Johansen, Mette Marita957 09 722Prof. Dahls gt. 180353 OsloProf Dahls gt. 18,0353 Oslo
Johansen, Rune 916 65 227Rosenkrantzgt 70159 Oslo
Ketner, Marek469 49 936Kirkeveien 610364 Oslo
Knutsen, Tormod22 46 06 00Pilestredet Park 70176 Oslo
Lagomarsino , Maria Julia940 89 348Østensjøveien 360667 Oslo
Brynklinikken, Østensjøveien 36,0667 Oslo Landrø, Torunn412 81 191Rosenkrantzgt. 70159 Oslo
Lindstad, Anne G970 33 457Smedbergvn. 5 1187 OsloAbildsø legekontor, Smedbergvn 5,1187 Oslo
Lyngstad, Kjersti Solberg930 66 807Fridtjof Nansens vei 20369 Oslo
Mack-Borander, Kristin934 09 453Nydalsveien 15 0484 Oslo
Marstein, Ola480 16 385St. Halvards plass 10192 OsloSt Halvards plass 1,0192 Oslo
Masaud, Bilal458 55 991Kakkelovnskroken 10954 Oslo
Mitic, SvetlanaBygdøy Allé 210262 OsloDronningens gate 23 kontor 314-316,0154 Oslo
Moe, Bente456 65 432Kongsveien 941177 Oslo
Nielsen, Svend-Ole907 35 078Fridtjof Nansens vei 170369 Oslo
Olsen, Annikken912 43 200Rosenkrantzgate 70159 OsloRosenkranzgate 7,0159 Oslo
Opdal, Lars Chr. 913 73 134Fritjof Nansens plass 8 0160 Oslo
Passeniouk, Alla Alexandra M.959 21 123Østensjøveien 360667 Oslo
Pettersen, Roger Raaen470 19 766Bygdøy Alle 210262 Oslo
Preljevic, Valjbona995 39 842Nydalsveien 150484 Oslo
Rahmati, Khairollah995 33 738Haugerudsenteret 1, 3 etg0673 OsloHaugerudsenteret 1,0673 Oslo
Ravneberg, Bjørn971 97 031Rosenborgata 3 0356 Oslo
Refnin, Inge Bjarte 22 60 90 03Prof. Dahls gt. 180353 OsloProfessor Dahlsgt.18,0353 Oslo
Reykdal, Line901 29 344Kongsveien 941177 Oslo
Røvik, Jan Ole465 36 856Nydalsveien 15 0484 Oslo
Schneider, Laila Sundgot928 55 632Møllesvingen 20854 Oslo
Skårderud, Finn918 19 990Kruses gate 80263 Oslo
Sortland, Dace464 15 451Ekebergveien 1A0192 OsloEkebergveien 1A,0192 Oslo
Sramek, Mimi928 19 811Kjelsåsveien 70488 OsloKjelsåsveien 7 ,0488 Oslo
Svartberg, Martin472 88 885Professor Dahls gt. 180353 Oslo
Sæbø, Marit476 89 338Rosenkrantzgt 70159 OsloRosenkrantz gt 7,0159 Oslo
Tanum, Lars23 33 42 50Sørkedalsveien 10D0369 Oslo
Thuve, Eivind22 60 30 60Fridtjof Nansens vei 170369 Oslo
Tyssen, Reidar22 85 11 87Domus Medica Sognsvannsveien 9, Gaustad0317 Oslo Sorgenfrigata 33 A,0365 Oslo
Ursin-Holm, Øivind466 58 200Nydalsveien 150484 Oslo
Wilberg, Hege948 44 254Maridalsveien 910461 OsloMariadalsveien 91,0461 Oslo
Zangani, Masood21 09 56 00Bryn Senter Legekontor, Østensjøveien 790667 OsloØstensjøveien 79,0667 Oslo
Østrem, Anki Christine476 21 130Professor Dahls gate 180353 Oslo
Øvensen, Bente950 63 556Rosenkrantzgate 70159 Oslo
Åsgard, Rønnaug H.928 35 955Akersveien 210177 Oslo Pb 2617 St.Hanshaugen,0131 Oslo
Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.