Parterapi Oslo

Parterapi i Oslo

Parterapeuter som hjelper deg i Oslo

Har du og din partner behov for veiledning, mekling eller hjelp til å kommunisere? Da kan parterapi i Oslo være aktuelt for dere. 

Par som ønsker parterapi i Oslo finner en rekke muligheter, og man kan blant annet få parterapi på nett. Det er med andre ord ikke behov for fysisk oppmøte hos parterapeut, noe som gjør terskelen for å oppsøke parterapeut lavere.

Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen.

Hvorfor vurdere parterapi på nett?

Like effektivt

Forskning viser at online terapi er like effektivt som tradisjonell terapi på kontor.

Trygt

Samtalen gjøres i et fullkryptert samtalerom, og følger de samme lovene som andre psykologer.

Tidsbesparende

Å benytte seg av parterapi online sparer deg tid. Våre parterapeuter er tilgjengelig når du er.

500+ konsultasjoner hver måned 

En 100% trygg tjeneste

Tilgjengelig dag, kveld og helg

Mulighetene dine når du ser etter parterapi i Oslo

Par som ønsker parterapi i Oslo finner en rekke muligheter, og man kan blant annet få parterapi på nett. Det er med andre ord ikke behov for fysisk oppmøte hos parterapeut, noe som gjør terskelen for å oppsøke parterapeut lavere. Slik går dere frem for online parterapi:

 • Velg terapeut hos Onlinepsykologene
 • Velg dato
 • Fortell kort om hva dere ønsker å prate om
 • Bekreft avtalen

Dersom dere ønsker parterapi i Oslo er det også mulig med en tradisjonell time med oppmøte hos psykolog eller parterapeut.

Fordeler med online parterapi i Oslo

Livet i hovedstaden er hektisk, og mange par sliter med å finne tid til å pleie forholdet i en travel hverdag. Reisetid til og fra parterapeut kan i seg selv være tidkrevende. Med online parterapi kan man enkelt få hjelpen man trenger – når og hvor som helst.

Det er også verdt å merke seg at online parterapi er like effektivt som tradisjonell parterapi i Oslo (i et fysisk samtalerom), ifølge forskning.

Prosessen er også like sikker som tradisjonell parterapi, og utføres i et kryptert samtalerom på nett. En psykolog på nett vil dessuten følge de samme regler og lover som tradisjonelle psykologer.

Løsningen med online parterapi kan også være mer økonomisk gunstig enn det å gå til tradisjonell parterapi i Oslo. La oss heller ikke glemme at parterapi på nett er mer anonymt, og du slipper å stumpe borti kollegaer eller naboer på venteværelset.

 • Oppsummert:
 • Tidsbesparende
 • Lett tilgjengelig
 • Trygt
 • Effektivt
 • Økonomisk
 • Oppleves mer anonymt

Trenger vi henvisning til online parterapi i Oslo?

Du og din partner trenger ikke henvisning for å få hjelp av en parterapeut. Husk at parterapi er en privat tjeneste, og ikke noe som styres av den offentlige helsetjenesten. Det betyr at alle par kan motta samtaleterapi – helt uten å måtte gå til legen først.
Parterapi i Oslo har derfor kort ventetid, og du slipper den kronglete omveien henvisning innebærer. Det er faktisk mulig å få time til parterapi i Oslo på nett samme dag. Dette betyr at du og din partner kan få hjelp også dersom akutte utfordringer oppstår i forholdet.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Dette bør dere vurdere når dere ønsker parterapi i Oslo

Før du og din partner oppsøker parterapi i Oslo, kan det være greit å kartlegge hva slags terapi dere har behov for. Det finnes en rekke ulike terapitjenester for par og familier.

Husk at hvis du lever i et voldelig forhold, anbefales det å først oppsøke det lokale familievernkontoret. Ellers er du selvfølgelig alltid velkommen til parterapi i Oslo eller på nett, dersom du ønsker det.

Når du og/eller din partner skal bestille parterapi i Oslo eller på nett, er det også lurt å velge en parterapeut som har spesialisert seg på deres problemfelt. Onlinepsykologene har mange dyktige psykologer.

Noen har spesialisert seg på angst og kriser, mens andre er spesialister innen kommunikasjon. Sjekk også når psykologene er tilgjengelige. Noen kan hjelpe deg på kveldstid eller ettermiddag, og noen er også tilgjengelig om helgene.

Bestill time for parterapi i Oslo

Dersom du og din partner har behov for parterapi i Oslo, kan dere med fordel velge en online parterapeut. Parterapi på nett kan ha en rekke fordeler, og er både tidsbesparende, enkelt og trygt.

Kartlegg hva slags parterapi dere har behov for, og finn en terapeut hos Onlinepsykologene som kan hjelpe dere på nett.