Parterapi Fredrikstad

Parterapi i Fredrikstad

Parterapeuter som hjelper deg i Fredrikstad

Dersom du søker etter parterapi i Fredrikstad, har du sannsynligvis et ønske om at forholdet mellom deg og din partner skal bli bedre. Mange par opplever at kommunikasjonen svikter, at kranglene er hyppige eller at følelsene for hverandre ikke er som før.

Med parterapi i Fredrikstad kan man få hjelp til å bedre kommunikasjonen seg imellom, og muligheten til å kartlegge egne følelser. Det at dere i det hele tatt ønsker parterapi, tyder på at dere tar ansvar for forholdet og ønsker å pleie det.

Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen.

Hvorfor vurdere parterapi på nett?

Like effektivt

Forskning viser at online terapi er like effektivt som tradisjonell terapi på kontor.

Trygt

Samtalen gjøres i et fullkryptert samtalerom, og følger de samme lovene som andre psykologer.

Tidsbesparende

Å benytte seg av parterapi online sparer deg tid. Våre parterapeuter er tilgjengelig når du er.

500+ konsultasjoner hver måned 

En 100% trygg tjeneste

Tilgjengelig dag, kveld og helg

Slik bestiller du time til parterapi i Fredrikstad

Parterapi er utvilsomt en god investering, og selv par som har gitt opp alt håp har greid å finne tilbake til hverandre. Terskelen for å oppsøke parterapi er imidlertid ganske stor for mange par. Løsningen på dette kan være å velge online parterapi.

Hos Onlinepsykologene kan dere få hjelp av en parterapeut via nett, noe som er lett tilgjengelig og kan utføres hjemmefra. Så enkelt kan dere sette i gang:

 1. Velg en av våre dyktige parterapeuter
 2. Klikk på «Bestill time»
 3. Velg tidspunkt
 4. Beskriv situasjonen (en kort beskrivelse er nok)
 5. Bekreft
 6. Vi kontakter deg innen kort tid

Hvorfor er parterapi så viktig?

Dersom du og din partner ønsker parterapi i Fredrikstad, viser dette at dere tar ansvar for forholdet deres. Dere trenger ikke nødvendigvis å slite med store problemer for å oppsøke parterapi. Ofte er det viktig å ta tak i de små problemene også, før de eskalerer.

Over tid endres gjerne kommunikasjonen man har seg imellom, og den følelsesmessige avstanden kan vokse. Mange opplever at gnisten forsvinner, eller at man krangler mer enn man bør.

Dagens par møter på mange utfordringer, noe som kan skyldes alt fra arbeidsfordeling i hjemmet til økonomi, eller den kjente tidsklemma. Ved å få hjelp gjennom online parterapi, kan man i mange tilfeller finne tilbake til hverandre før det er for sent.

Fordeler med online parterapi i Fredrikstad

En av de viktigste grunnene til at vi anbefaler online parterapi, er at man sparer mye tid ved å slippe å reise til psykologens kontor. Vi mener også at terskelen for å oppsøke parterapi i Fredrikstad senkes når hjelpen er lett tilgjengelig på nett.

Online parterapi byr også på økonomiske fordeler, og man kan regne med lavere kostnader enn ved tradisjonell parterapi. Samtidig er parterapi på nett veldig effektivt, og har minst like god effekt som tradisjonell samtaleterapi.

I Fredrikstad kan det nesten føles som om «alle kjenner alle», og da er det også kjedelig å møte på bekjente når dere er på vei inn til parterapeuten. Med online parterapi i Fredrikstad kan dere få en diskret samtale med psykolog uten å måtte tenke på dette.

Ellers skal det nevnes at online parterapi foregår i krypterte samtalerom på nett, noe som betyr at sikkerheten er på topp.

 • Tidsbesparende
 • Økt tilgjengelighet
 • Billigere
 • Lavere terskel for å oppsøke hjelp
 • Oppleves mer anonymt
 • Sikkert
Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Kan man få time til parterapi i Fredrikstad samme dag?

Ja! Par som ønsker online parterapi i Fredrikstad kan som regel få hjelp innen kort tid – og ofte samme dag.

Onlinepsykologene behandler timeforespørselen din raskt, og kontakter deg innen kort tid med tilbud om time.

Snakk med en av våre online psykologer i dag

Online parterapi i Fredrikstad kan by på en rekke fordeler for par som sliter. Dere kan få hjelp raskt og diskret, og terapitimen er like effektiv som «vanlig» parterapi.

Våre psykologer har lang erfaring, og kan hjelpe dere med alt fra kommunikasjonsproblemer til mekling ved samlivsbrudd.

Kontakt oss i dag og få time.