Parterapi Ålesund

Parterapi i Ålesund

Parterapeuter som hjelper deg i Ålesund

Parterapi kan være nyttig for par i alle aldre, og innebærer at paret snakker sammen med en psykolog med spesialkompetanse på området. Parterapi har reddet mange parforhold, og kan komme til hjelp enten dere har kommunikasjonsproblemer eller har mistet gnisten.

Parterapi i Ålesund kan fås hos tradisjonell parterapeut, men mange par har høy terskel for å besøke en psykolog sammen. Derfor har vi startet opp online parterapi, noe som betyr at par kan få hjelp via videosamtaler på nett.

Online parterapi gjør hjelpen lettere tilgjengelig, billigere og mindre tidkrevende.

Trenger du noen å snakke med?
Vi hjelper deg

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det.  Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen.

Hvorfor vurdere parterapi på nett?

Like effektivt

Forskning viser at online terapi er like effektivt som tradisjonell terapi på kontor.

Trygt

Samtalen gjøres i et fullkryptert samtalerom, og følger de samme lovene som andre psykologer.

Tidsbesparende

Å benytte seg av parterapi online sparer deg tid. Våre parterapeuter er tilgjengelig når du er.

500+ konsultasjoner hver måned 

En 100% trygg tjeneste

Tilgjengelig dag, kveld og helg

Hvorfor velge online parterapi i Ålesund?

Det å oppsøke parterapi i Ålesund kan sitte langt inne for mange par – spesielt i en travel hverdag der man har tusen andre gjøremål. Bare det å reise til samtaler hos en psykolog kan være tidkrevende.

Med online parterapi i Ålesund slipper dere å bruke tid på å dra til og fra parterapeuten. Parterapien kan gjennomføres akkurat der det passer dere best – enten det er hjemme i sofaen eller på hytta.

Når man kan få parterapi hjemmefra, føles det også litt mindre skummelt. Man slipper også å treffe på kollegaer eller naboer hos terapeuten, noe mange er redde for.

Undersøkelser viser forresten at online parterapi har like god effekt som annen parterapi. Siden terapien foregår over nett, er det også lavere kostnader for oss. Dette betyr at dere kan få parterapi billigere enn hos tradisjonelle parterapeuter.

• Mindre tidkrevende
• Parterapien kan utføres fra hvor som helst
• Oppleves mer anonymt og diskret
• Like god virkning som annen parterapi
• Billigere

Slik bestiller du time til online parterapi i Ålesund

Par som sliter og ønsker online parterapi i Ålesund, kan enkelt bestille time hos Onlinepsykologene. Vi kan i mange tilfeller gi time samme dag du bestiller, og dere trenger ingen henvisning for å få time. Slik går dere frem:

1. Velg psykolog eller bruk vår Psykologmatch
2. Oppgi ønsket tidspunkt for parterapien
3. Gi en kort beskrivelse av situasjonen
4. Bekreft
5. Vi kontakter deg så snart som mulig

Prosessen er med andre ord veldig enkel, noe som betyr at hjelpen aldri er langt unna.

Hva kan våre psykologer hjelpe par med?

Vi i Onlinepsykologene har en rekke dyktige parterapeuter som kan hjelpe par med både små og store utfordringer. Noen av psykologene har ekspertise innen mekling ved samlivsbrudd, mens andre er eksperter på kommunikasjon og følelsesliv.

Uansett hva dere har behov for å ordne opp i, kan dere være sikker på at vi har kompetansen dere leter etter. Alle våre psykologer har lang erfaring og har hjulpet mange par i vanskelige situasjoner.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Har du behov for hjelp?
Vi hjelper deg med dine plager

Onlinepsykologene gir deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Ingen henvisning nødvendig, lang erfaring og time på dagen. Helt trygt.

Få time til parterapi i Ålesund på dagen

Trenger du og din partner parterapi i Ålesund? Onlinepsykologene kan tilby parterapi på nett, slik at hjelpen kun er noen tastetrykk unna. Fordelene med online parterapi er mange, og innebærer blant annet at dere sparer tid og penger.

Kontakt oss gjerne i dag, slik at vi kan bekrefte din timebestilling fortest mulig. Husk at henvisning ikke er nødvendig, noe som betyr at man kan få time hos parterapeut på kort varsel. Vi hører fra dere